Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa stopa

Jakie cechy powinien mieć idealny facet ?

Polecane posty

Gość Daleko na wschodzie
Mało mówić dużo robić ;)

Gość to real
pytanie źle postawione idealny facet to............książę na białym koniu........z bajki a w realu nie ma ideałów, są tylko lepsi i gorsi Ideały nie istnieją (dotyczy to i kobiet i mężczyzn) nie istnieje "druga połowa jabłka" a dokładniej ...istnieje wiele pasujących połówek, tylko wybierać jak dla mnie ...facet powinien być uczciwy i dobry, dojrzały sam z siebie, który w związek wchodzi z już gotową dojrzałością, który potrafi podjąć decyzję o trwałej i wiernej miłości do wybranej kobiety, dla którego nawet seks z wybraną kobietą jest świętością, ale dla którego seks nie jest najważniejszy i nigdy nie może to być seks dla seksu to facet który jest monogamistą z wyboru i widzi sens w związku z jedyną wybraną kobietą do końca życia najbardziej mi odpowiada facet który realizuje model miłości jaki przypisany jest w sakramentalnym małżeństwie chrześcijańskim, czyli ktoś kto ślubuje miłość , wierność i uczciwość małżeńską na dobre i złe, oraz nie opuści aż do śmierci....ktoś kto dotrzyma tej przysięgi A wygląd faceta ...nie jest istotny, może być brzydki, może być niepełnosprawny, może być nieśmiały ......ale nie może być zepsuty.

Gość Wrom
buzia_slodka_bum "10. sluchac mnie, i nie sprzeciac sie 12.miec swiadomosc ze nigdy nie dorowna kobiecie" Po prostu żart, przecież taki facet na pewno nie będzie postrzegany przez kobiety za idealnego. Idealnego faceta kobiety słuchają a nie on ich.

w końcu normalna kobieta się tu pojawiła :) nic nie pozostaje tylko przyklasnąć takiej postawie ;)

graf-->haha ale wazeliniarz...:P no jak mam sie nie dolowac skoro to moj ideal i wiem ze niegdy nawet go niespotkam? powiedzialam sobie albo on albo zaden.wiec pozostaje mi isc do zakonu czy tez klasztoru zamknietego zeby nie byc wystawiana na pokusy a i nikt tam nie bedzie ocenial czy tez wytykal bledy !!! :(

Gość TakaMałaaaaa
Ja też bym chciała faceta, który jest stanowczy. Takiego, który umie postawić na swoim, jednoczesnie szanując mnie i moje zdanie. Lubię czuć, że facet jest silniejszy. Takie który się chowa, jak na Niego warkne - odpada !

Gość zdrowa stopa
To nic innego tylko szukać takiego niezepsutego faceta ;)

Gość zdrowa stopa
TakaMałaaaaa ---> też mam takie marzenia, żeby spotkać takiego stanowczego faceta, ale żeby jednocześnie był niezepsuty :D

jak sie ktoś stara być miłym to odrazu go wazeliniażem nazywają :o ehhh....

Gość zdrowa stopa
No nie nazywanie Grafa wazeliniarzem to przesada :O

Gość niesłuchajaaa
nie słuchaj (czytaj) Ist Only Mexx --> to pusta idiotka z rodzaju farbowanych na wściekły świński blond

o dzisas ,nazwalam grafa wazeliniazem z przekory a co do pustej tlenionej blond to moja droga niestety sie pomylilas jestem brunetka .zamiast kogos obrazac najpierw czytaj ze zrozumieniem a co najwazniejsze zacznij czytac miedzy wierszami ale jak widze nie potrafisz,no coz...nie ma czego wiecej sie spodziewac po tak prostej istotce !

Gość zdrowa stopa
Z przekory nazwałaś Grafa wazeliniarzem :O Jak to ??? Dlaczego ??

dlaczego?ano dlatego ze napisal ze taka dziwczyna jak ja nie powinna isc do zakonu tylko dlaego ze jakis tam facet nie zwraca uwagi ,czy cos takiego...nie chce mi sie wracac i szuka tego ...wiem ze chcial bys mily ale ja nie lubie sztucznych "komplementow" ,ale nie nazwalam go wazeliniarzem zeby obrazic czy cos w tym rodzaju ,wydawalo mi sie ze lepiej tego slowa uzyc niz :bajerant :P zreszta a co tak wnikacie?

Gość buzia_slodka_bum
jestem pewna ze mam racje idealny facet musi odczytywac w mysli moje nastroje i potrzeby ktrore zmieniaja sie z chwili na chwile: raz potrzebuje stanowczego maczo, przejmujacego inicjatywe, raz uleglego i potulnego. Ogolnie musi wejsc w calosci w moja dusze i wypelnic mnie do konca. Inaczej zawsze pozostane niespelniona w milosci..... Chce kogos kto jest moim idealnym dopelniem......

Gość buziunia
to ty potrzebujesz jasnowidza

Gość Internito
dziewczyny które się tu wypowiadają mnie dziwią bo jakim to cudem można wierzyć w to ze facet kocha nie zalezy mu na seksie jako seksie itp. facet to jedna wielka świnia cham bez uczuć nie oszukujmy się a was to że facet jest świnią cieszy fakt faktem wymagacie uczuć ale nie przeszkadza wam to że facet jak zawsze każdą następną bierze za trofeum . inaczej jest z facetem w sms i inaczej w rl bo na żywo on nie potrafi określić swoich uczuć ale przez telefon tak bo nie czuje on bliskości to że w łóżku facet powiem kocham cię to jest paranoia i żenada i tylko puste kobiety w to uwierzą . możliwe że facet sie zakocha ale potrzebuje on 2 razy więcej czasu chyba że traficie na byłego geja albo kogoś kto pierwszy raz ma dziewczynę . zawsze faceci dzielą się na typy : elokfentny gentelman który szanuje zdanie kobiet ale gówno wie o związku i szybciej go pieprzy niż tworzy świński chamski przystojny plejas który kontroluje związki bo miał ich sporo ale jego uczucie kończy się w jego kroczu ... pozdrawiam

Gość kalikstaaaaa
każdy ma swój ideał, bo taki ogólnie przyjęty nie istnieje ale jak dopasujemy kogos do naszych potrzeb, oczekiwań i wizualnych fascynacji to ideał można znależć Faceta nie wolno traktowac jak lokaja a jak partnera, czasem nawet pozwolic mu subtelnie pouczac nas i troche powymądrzac się. A co tam. Idealny mężczyzna musi być inteligentny i elokwentny i miec pasję, przynajmniej jedną, i musi umieć zrobic zakupy i zapłacic rachunki i najlepiej jeszcze ugotować. Musi nauczyc sie obslugi pralki i nie bac sie odkurzacza, i sprzatac po sobie i nie palic za duzo a najlepiej wcale, i pic umiarkowanie i i zmieniac codziennie bielizne i myc sie jak czlowiek, nie jak kot i byc wtedy gdy jest potrzebny a nie wtedy, gdy mu sie nudzi. O, to by było względnie tyle. Wygląd bez znaczenia, jak się ma inteligencje w oczach, to moze byc nie zawysoki i chudy strasznie moze być i tylko nie kark jakiś, bo takie są napompowane.

Gość tititi
idealny facet to bogaty i zajety praca:)

idealny facet to taki facet co ma klase :) gdzie oczywiscie dla 95% kobiet owa klasa definiowana jest jako posiadanie wielkiej kasy ...co dalej daje nam teksty typu ... Prawdziwy facet z klasą płaci za wszytko i funduje wszystko ;)

Idealny: Zdrowy, wysportowany, aktywny seksualnie, odważny, przebiegły, momentami bystry, szarmancki, mobilny... ;)

Gość pieczony_kurczak_
ja zawsze myślałam, że idealny = romantyczny, zakochany we mnie bez pamięci, który da się zabić, żeby spędzić ze mną parę minut, taki, który mnie wysłucha i mi zawsze pomoże, będzie się mną opiekował, zawsze wierny, uczciwy, zaradny życiowo, z pasją. teraz mam takiego idealnego chłopaka i on mnie po prostu doprowadza do białej gorączki! Nie mam o co być zazdrosna, bo wpatrzony we mnie jak słońce, zabiera na kawy i do kina, przytula i pociesza, kiedy trzeba, sex boski, zawsze puszcza w drzwiach, nosi moją torbę, pomaga wkładać płaszcz, w dodatku w życiu się naprawdę realizuje, bo i studiuje prestiżowo i pracuje i trenuje, wrażliwy, śliczny, cudny. Nie wiem na czym to polega, ale nie mogę na niego już patrzeć. Nie mam na kogo się powydzierać, nie ma kochania się na zgodę i przeprosinowych śniadań, nie kłócimy się o książki, filmy, inne, bo skoro ja tak uważam.. poza tym jest ode mnie lepszy na wszystkich możliwych frontach i choć nigdy nie daje mi tego odczuć, gdzieś w głębi nie mogę przestać myśleć, że ja przy nim jestem taka ludzka - nieznośna, ciągle zmęczona, krzykliwa i jeszcze na domiar złego cholernie nudna.

ja zawsze myślałam, że idealny = romantyczny, romantyczny= wrażliwy= spokojny= ułożony =nudny=nieciekawy prosta zasada :) Zawsze z takim jest fajnie na poczatku ,ale pozniej przychodzi znudzenie i okazuje sie ze tak naprawde jestescie nieszczesliwe z takim ułozonym i przewidywalnym facetem .... czasami cham , okazuje sie tym fajniejszym i ciekawszym ;)

a mnie zastanawia jedno. Żadna z Was nie napisała że idealny facet powinien być również: - spontaniczny - tajemniczy - kreatywny - dobry w łóżku Nie jest to dla Was ważne, czy macie tak małe wymagania? ;)

Gość kapitandobrarada.pl
Cóż. Idealny facet poiwnien być...no właśnie, pojawił się ten, co wie kurwa wszystko najlepiej, więc słuchać małpeczki! Prawdziwy facet to tak: -powinien mieć...eee...dwie ręce i dwie nogi. Albo chociaż trzy...nogi? -nie powinien chodzić...tył na przód, czy jakoś tak. -powinien mięc tego tam na dole....eeeee. oO -kurwa, powinien mieć chociaż jako takie ryło, a nie jakieś bambetle na nosie i jacyków z czapeczką, kutwa! -nie powinien być pierdoloną kutwą. -nie powinien przeklinać. -nie powinien być, kurwa opasły jakiś, bo to znaczy, że -prawdopodobnie tylko wpierdala żarło. -warto, żeby miał duszę, a nie zepsucie. ;) -był opiekuńczym, troskliwym, dawał kobieciepoczucie bezpieczeństwa, aby miały w nim oparcie, kogoś kto wysłucha, aby był czuły, jednocześnie jednak męski i te ine kurwa duperele i pierdu pierdu. -żeby kurna latał na motolotni jak pojebany. -żeby pił piwo nie zamykając tych ślepiów, nooooo. :/ -żeby lubił bajki Disneya. -żeby był tak pierdalnięty jak te kurwa czuby z"lot nad kukułczym gniazdem" zajebiste. -żeby miał, kurwa...jakieś zainteresowania, przekonania i cele w życiu. -żeby kurwa to nie była taka marudząca matrona, co jej się nic w życiu nie podoba i tylko pierdoli trzy po trzy, jakie to kurwa wszystko do dupy. -żeby kurwa, latał. -i zapierdalał szybciej, niż deskorolka. -fajnie by było, jak by był fikuśny. Cokolwiek ten pierdolony zwrot znaczy. :\ -powinien być fanem STAR WARS. -żeby, kurwa...coś tam. Ale każdy ma swój gust. Szkoda, że tak często, miast zwracać uwagę na to, by partner był przede wszystkim dobrym człowiekiem, słyszy się o takich głupkowatych cechach, jak choćby długość interesu. Takie, co tak wybrzydzają, najlepiej by do takich, co tylko na biust patrzą, pasowały.

pierdu pierdu , a jak przyjdzie co do czego , w waszym łóżku pojawi się koleś ,który nie ma nic wspólnego z tym wyidealizowanym ksieciem z bajki o ktorym marzycie :) doskonale o tym wiecie..

Gość takiezycie111
Moja lista (każda kobieta taką ma, bo cóż trzeba wierzyć w marzenia :P) - opiekuńczy - stanowczy - musi dać mi poczucie bezpieczeństwa - wie co chce robić w życiu, ale potrafi być spontaniczny - szczególne poczucie humoru, możemy sobie pojechać, ale bez fochów - nie może być mamisynkiem - musi mieć fajnych kolegów, ale nie może mieć upierdliwej rodziny - potrafi rozmawiać o problemach moich i swoich - jest starszy - ma olej w głowie i nie poleci na tlenioną blondynkę - potrafi konstruktywne krytykować, ale taka krytykę też przyjmuje - wysoki i wytatuowany blondyn z zarostem, na motorze a serio to wystarczy, żeby nie był kompletnym zjebem.

Gość gość
Przede wszystkim WIERNY. W mojej obecnej sytuacji, kiedy facet (już ex wlasciwie) pokazuje mi ciagle, jakim jest beznadziejnym babiarzem, to wierność jest dla mnie najważniejsza. Idealny facet nie szuka sobie wrażeń z innymi babami, dopóki nie zakończy jednej relacji!!!!!

Gość Ulysses331
@buzia_slodka_bum "12". Stawianie się ponad kimś sprawia, że jest się niżej niż się myśli.