Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mucca

Potrzebuję pomysłu co podarować na 30 urodziny. Pomóżcie proszę!

Polecane posty

Moja znajoma, której dużo zawdzięczam za trzy tygodnie będzie miała 30 urodziny, nie wiem czy będzie robiła jakąś impreze, czy mnie na nią zaprosi... Niezależnie od tego zależy mi na tym aby dać jej jakiś fajny prezent tak do 100zł. Wpadłam na pomysł, aby kupić jej przewodik po kraju jej marzeń. Niestety nie jest to kraj popularny, więc przewodnika takiego nie znalazłam (oprócz Podróże marzeń GW ale to na prezent odpada). Doradźcie mi proszę co mogłabym jej kupić. Odpadają jakieś śmieszne prezenty i raczej odpadają rzeczy do domu, bo boję sie ryzykować, dziewczyna ma super gust i już super urządzony dom... Kompletnie nie mam pomysłu :(

Gość ksenofaryna.
kup jej wibrator, w 100 zł się zmieścisz

Gość rrrrrrrrr
Ja proponuje krem przeciwzmarszczkowy.W koncu to 30-tka.......;-)

Gość kup jej gre
ja kupilam bratu na 30te urodziny gre scrabble. Z pożytkiem dla jego rodziny, ponieważ razem z żoną robią sobie wieczory scrablowe:)

Gość a co was to
Zafunduj jej żigolaka, będzie wdzięczna

wibrator odpada - ma super męża (wiem tylko ze słyszenia ;) ) krem przeciw zmarszczkowy - odpada, to ma być jakiś fajny prezent scrabble niestety też, jej syn dostał na gwiazdkę

Gość kup jej gre
a może wizytę u masażysty. relaks tylko dla niej albo tez i dla Ciebie. Możecie przecież pójść razem