Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BelfastNewYork

Mój tata jest gejem /

Polecane posty

Gość BelfastNewYork

Jestem w szoku ! I musze komus sie wygadać ! Podejrzewam, że moj ojciec jest gejem. O ile to możliwe ! Ja mieszkam na codzień z mama, bo rodzice rozwiedli sie, kiedy byłam mała. Ale u taty bywam czasami, kiedy byłam mała nie raziło mnie to, że ma wielu kolegów, przyjaciól płci męskiej. znałam wielu z nich, lubiłam... Ojciec od czasu rozowdu z mamą nie miał a przynajmniej nie był związany z żadną kobietą, to wiem ! Kilka razy spotkałam tatę na mieście z "kumplem"...ok. Ale niedawno byłam pod blokiem taty i postanowiłam bez zapowiedzi wpaśc no i wpadłam. Tata siedział przytulony z tym gościem . Przysięgam, na własne oczy widziałam ! Uciekłam stamtąd . Tata za mna wybiegł, ale nie wrociłam.. Jutro mam się z Nim spotkać, bo weekend i sie boje co teraz, co Mu powiedziec, jak sie zachować :( Wogóle czy to jest możliwe że On jest gejem ?? Przecież był kiedyś z moją mamą małżeństwem !!!!

Gość dokłaadniee tak
no i co z tego że jest gejem???? to przestaniesz go kochać?? człowiek jest człowiekiem... tylko

Gość BelfastNewYork
Nie, poprostu nie moge w to uwierzyć :( I pytam, czy to wogole możliwe... że ktoś ma dziecko z kobietą, a potem sie okazuje ze jest gejem ?? O co w tym chodzi :(

Gość biiiiiiiiiiip
:):)

Gość BelfastNewYork
a nie jestem lesbijką !!

Gość Jakbym była na twoim miejscu
to wykrzyczałabym mu wszystko w twarz! Jak bardzo jestem załamana, zszokowana i jak bardzo się nim brzydzę. Niech się odkryje! Niech przeprasza! Niech się tłumaczy!!! Ale potem... Chyba bym to musiała tolerować i wciąż go kochać. Bo w końcu byłby moim ojcem :(

Gość takie tam duperele...
Pewnie czujesz strach...rozumiem Cię; nikt nie chce miec ojca, którego inni wytykają palcami. Niestety jest możliwe, że gej ma lub miał żonę i dzieci. Takich rodzin pewnie są tysiące. Przecież gej z gruntu skazany jest na izolację społeczną więc po co taki faciu ma się ujawniac? Dla własnej wygody zakłada rodzinę i unieszczęśliwia w ten sposób kilka osób. Mam nadzieję, że się jednak pomyliłaś...Pozdrawiam :)

Gość BelfastNewYork
dzięki że potraktowaliście to powaznie i mnie nie zjechaliście. Tacie raczej w twarz nic nie wykrzycze, nie jestem taka i tak nie umiem :( Chyba dzisiaj nie zasne, mi sie to w głwoei nie miesci:(

Gość zrozumiale
dziecko nie siej paniki. gej tez czlowiek. to nie jest nic nadzwyczajnego czy chorego. to tak samo normalne jak to ze masz piersi :O byc moze to szok bo to twoj ojciec. uspokoj sie, to nic zlego. Kochasz ojca to zaakceptuj go takim jakim jest to mu pomozesz. prawdopodobnie chcial cie uchronic przed ta wiedza bo czul ze to bedzie dla ciebie trudne do zaakceptowania. Pamietaj nie uraz go teraz bo pewnie czuje sie tak samo nieswojo i zle jak ty. na pewno nie chcialby ci sprawic zadnej przykrosci , bycie gejem to nie wybor, takim sie juz jest i albo otoczenie to zaakceptuje albo jestes sam odpychany przez innych jak kulawy pies.

Gość to jest.......
obiązenie genetyczne. Ty mała napewno będziesz lesbijką, bo masz to zapisanie w swoim genomie !! Prędzej czy później to wyjdzie zobaczysz !!!

Gość 1080107310911087108810861084
to jak cos to nie ona bedzie less tylko kolejne pokolenie, ktore ona splodzi czy jej rodzenstwo jesl ma, ale chyba nie ma🖐️ ale to nie jest genetyczne:O

Gość sssssssssssssssssssssssjjjjjjj
dlaczego nasteopne pokolenie?

Gość ta yhym
to nie jest dziedziczne co wywygadujecie!

Gość Epherym
Ty lepiej pogadaj z mama i dowiedz sie ktory z waszych sasiadow jest twoim biologicznym ojcem.

Gość Zła Perfidna Pomarańcz
:) w mojej rodzinie też ''objawił'' się niedawno homek, mój kuzyn. szkoda typa bo przystojny jak cholera jest i baaaardzo fajny. najpierw był szok jak nam przedstawił swojego przyjaciela a teraz wszystkie ciotki i babki chcą mu zafundowac jakąś tam terapię :) mamy ubbbbaaawww .

Gość BelfastNewYork
myślę że to tajemniczy pan typu bear przytulony do taty z wąsem :(

Gość lam_pionka
niedawno byłam pod blokiem taty i postanowiłam bez zapowiedzi wpaśc no i wpadłam. Tata siedział przytulony z tym gościem . Przysięgam, na własne oczy widziałam ! Uciekłam stamtąd . Tata za mna wybiegł, ale nie wrociłam.. Jutro mam się z Nim spotkać, bo weekend i sie boje co teraz, co Mu powiedziec, jak sie zachować Wogóle czy to jest możliwe że On jest gejem ?? Przecież był kiedyś z moją mamą małżeństwem !!!! tak to jest jak bez pukania wchodzi:D a jakby mu trzymał penisa w buzi to dopiero miałabyś traumę

Gość sznuropas
Albo jakby ktos go pukał analnie. Ale bez przesady, tata bzyka się z kim ma ochotę, ważne że jest sobą. Co za różnica czy to facet czy kobieta - jeśli jest fajnym tatą to co ci to przeszkadza? Może dzięki niemu zobaczysz kawałek innego świata o którym większość ludzi nie zdaje sobie sprawy. Trochę tolerancji, szczególnie wobec własnego ojca.

Gość lepper nie znał
dziecko nie siej paniki. gej tez czlowiek. to nie jest nic nadzwyczajnego czy chorego. to tak samo normalne jak to ze masz piersi ta:D homoseksualizm to dewiacja jak każda inna

Gość lepper nie znał
w mojej rodzinie też ''objawił'' się niedawno homek, mój kuzyn. szkoda typa bo przystojny jak cholera jest i baaaardzo fajny. najpierw był szok jak nam przedstawił swojego przyjaciela a teraz wszystkie ciotki i babki chcą mu zafundowac jakąś tam terapię mamy ubbbbaaawww . twojemu kuzynowi i szpakowi przydałaby się kuracja na głowę ale psychologia z wyjątkiem propagowania marksistowskich chyba nie pomaga

Gość lepper nie znał
propagowania marksistowskich "wartości"

Gość wielu gejow probuje
zycia w malzenstwie, maja dzieci, ale w wiekszosci tego nie wytrzymuja, stad rozwody i inne zycie. Mozesz teraz zrozumiec, dlaczego ojciec sie rozwiodl z mama- postapil uczciwie wobec niej. a tobie akurat jego orientacja nie powinna w ogole przeszkadzac. przeciez gej moze byc takim samym dobrym rodzicem, jak hetero.

Gość lepper nie znał
a tobie akurat jego orientacja nie powinna w ogole przeszkadzac. przeciez gej moze byc takim samym dobrym rodzicem, jak hetero. ta cała "orientacja" to jedna z wielu marksistowskich metod "dziel i rządź"

Gość lepper nie znał
może nie widzicie ale chodzi o to żeby ludzi podzielić i skłócić ze sobą żeby wprowadzić komunizm który zrówna wszystkich i wszystko. chyba nie wiecie że w komunizmie człowiek nie jest swoją własnością i rządzi nim partia. "dziel i rządź" a później wejdź w rolę rozjemcy

Cześć. Tak, to możliwe że ukrywał się, lub dopiero z czasem odkrył że jest gejem. Po drugie - może też być biseksualistą. To jeszcze rzadsze niż gej ale też możliwe. Musisz, się z tym pogodzić. Wyobraź sobie że Twój syn jest gejem. Możesz krzyczeć, płakać i rwać włosy z głowy - nie zmienisz tego. Możesz tylko zaakceptować.

Gość lepper nie znał
Możesz krzyczeć, płakać i rwać włosy z głowy - nie zmienisz tego. Możesz tylko zaakceptować. oj ty wyprany półmózgu lewacki

Gość lolololol96
ziobro sie ozenil to i twoj ojciec mogl wziac slub... co ci zalezy ze gej?

Gość usa la la la
co wy tej dziewczynie piszecie? przeciez ona mowi o swoim ojcu, jest w szoku - dlaczego ludzie sa tacy podli? autorko topiku - widzisz sama dlaczego tata chcial zaoszczedzzic ci "atrakcji" - niestety - w kraju Polska, gej, czarny, lesbijka - a nawet samotna matka - to odrzutki - lepszy jest zul na ulicy, bezdomny jest bardziej swojski niz gej..... Nie miej za zle tacie - tak w zyciu bywa - moze naprawde kochal twoja mame - poznali sie, pokochali, mieli dziecko (ciebie) a pozniej....poznal cos nowego, zrozumial ze jest kims innym. Mam tylko nadzieje, ze twoj tata odszedl od mamy "na czysto" tzn nie mial wtedy nikogo... Uwiez mi, ze jemu na pewno tez jest ciezko, i nie wie jak z toba rozmawiac. Niestety ale w polsce nie tlumaczy sie mlodym ludziom, ze innosc jest OK - tylko ciagle tlucze im sie ze nie wolno byc innym - to nie wskazane..... Nie wolno milczec w takich tematach - na pewno wam ulzy jak sobie pogadacie.....trzymam kciuki :)

Gość gej&lezba
muj tato jest gejem i moja mama jest lezbą a ja jestem gejem

Gość JakJakKajak
ale z drugiej strony fakt że jest gejem spowodował, że ojciec Cię źle traktuje? Nie Kontaktuje się, nie interesuje? Znam przypadek że po odkryciu tożsamości facet zerwał kontakt z córką, ktora przestała go całkowicie obchodzić. No wiadomo to szok ale Twój ojciec Cie kocha. A siebie nie zmieni.