Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ktosik....

jak rozpoznac ze ona jest dziewica??

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
a jak sobie wyobrazasz mnie w zwiazku z dziewczyna, ktora juz spala z kilkoma chlopakami? przeciez prawiczek nie pasuje do takiej, ani ona do niego. ciezko jest byc prawiczkiem, bo wtedy nie pasuje sie do wiekszosci dziewczyn, na dodatek od wielu mozna dostac kosza i zostac skreslonym za bycie prawiczkiem

A dlaczego sie powszechnie uwaza, ze jak dziewczyna piescila sie oralnie z chlopakiem, to juz dziewica nie jest?

Gość prawiczek i kropka
bo juz obcowala z kims seksualnie. nawet petting nago jest obcowaniem seksualnym. ja bym nie chcial miec dziewczyny co uprawiala juz petting i oral

Hehe no to co ztego, ze obcowala? Ale nie uprawiala sexu...a miedzy normalnum sexem a oralem jest dla dziewczyny ogromna roznica...I jak mozesz pisac,ze nie chcialbys takiej czy innej....To co z tego,ze oralnie sex uprawiala?Tzn. ze nie moze byc wartosciowa dziewczyna, to znaczy ze jest brudna, oblesna, czy co?Bzdury!

Gość prawiczek i kropka
jakby poznal dziewczyne i by mi powiedziala: stosunku jeszcze nie mialam, ale ogladalam sie z bylym chlopakiem nago, robila mu loda, on mi minetke. to myslisz, ze bym sie fajnie poczul?

Gość prawiczek i kropka
nie uwazam, ze jest mniej wartosciowa, mniej porzadna, jakas gorsza. ale niekoniecznie to musi byc dziewczyna odpowiednia dla mnie i nie musze do niej pasowac

Gość Ewelina..
Dziewica i prawiczek w lozku to prawdziwa tragedia! Obydwoje mozecie nabawic sie traumy i miec opory do konca zycia. Goraco namawiam cie na seks z doswiadczona dziewczyna, a na pewno nie pozalujesz hehehehe

Gość prawiczek i kropka
i wtedy bedzie 90% ze sie z nia rozstane. ja nie szukam chwilowej nauczycielki, ja szukam powaznego zwiazku opartego na milosci

Gość NIE DOROSLAM DO PTASZKA
TA TAKA ONA JEST DZIEWICA TYLKO RAZ JEJ CHLOPAK LEPEK WLOZYL; NIE DAJ SIE WRABIAC ;M MY KOBIETY TAK ZAWSZE GADAMY ZE JESTES PIERWSZY ;ALE NIE DODAJEMY PO SETCE CIULKOW

Oj ty prawiczku psychiczny jestes...Czy ty wiesz co to znaczy jak ludzie pasuja do siebie? Tzn ze maja zgodne chcaraktery. A ty myslisz ze jak dziewczyna uslyszy, nawet dziewica, ze jestes prawiczkiem, to milo jej sie zrobi? Nie. A i nie w porzadku jest twoje myslenie, ze jak laska miala palcowke to jest gorsza, czemu? Bo my was facetow nie obwi iamy za to ze jedzuiecie na recznym.A uwierz jak sie slyszy ze chlopak ma 21 lat i tego nie robil to my juz wiemy ze spuszcza sie sam sobie.,.to gorsze od sexu....ble jak dla nas to ochyda...a co wiecej mozesz przez to miec zaburzenia w przyslym zyciu sexualnym!

Gość Ewelina..
Powazny zwiakek musi byc takze oparty na seksie, nie wolno lekcewazyc tej sfery zycia. Sama milosc na dlugo nie wystarczy

Prawiczek, one cie nie chcą bo jesteś nudny, nawiedzony i pewnie brzydki. A nie dlatego, że jesteś prawiczkiem. Zajmij się sobą, odejdź od komputera i zacznij żyć. Jakbyś miał coś w sobie już dawno byś nie jęczał tylko dymał. Romantyków prawdziwych jest niewiele, przeważnie romantyzm to wytłumaczenie dla własnej nieporadności i nieatrakcyjności. Nie każę ci zmieniać zasad. Ale zmień swoje życie to i znajdziesz normalną kobietę.

Gość prawiczek i kropka
Wiem. Ale jak sie prawiczek zwiaze z nie dziewica to taki zwiazek sie rozpadnie szybko, predzej, czy pozniej. Jesli dziewczyna sama sobie robila palcowke to mi nie przeszkadza, jesli natomiast jej to robil facet, a ona mu dobrze robila reka, to dla mnie nie jet mily fakt.

Gość prawiczek i kropka
nie jestem brzydki, ani nudny. mam wiele pasji, na dodatek jestem typem imprezowicza i mam duze poczucie humoru. poza tym pisale, ze mialem juz kilka dziewczyn, ale na krotko

Gość prawiczek i kropka
pracuje, studiuje i mimo wszystko nie uwazam, ze jestem zlym kandydatem na chlopaka

Gość Ewelina..
Nie badz naiwny, zwiazki z reguly sie rozpadaja po jakim czasie. A najwazniejsze to cieszyc sie zyciem z paertnerem, ktory takze to potrafi. Nie wyszukuj problemow, tylko zacznij zyc

Gość prawiczek i kropka
i nie pisalem, ze dziewczyna, ktora ma doswiadczenie seksualne jest gorsza i mniej wartosciowa! czytaj ze zrozumieniem jak ja dobrze zaimprezuje i sie upije jakims dobrym alkoholem to wtedy jestem szczesliwy i czuje sie swietnie i zapominam o wszystkich problemach. poza tym jakbym sie zwiazal z dziewczyna doswiadczona i jesli bym ja pokochal, to by mnie meczylo, ze ona te sprawy robila z innymi facetami. a ja masochoista nie jestem

Gość Ewelina..
masochista nie, ale - wybacz - idiota, bo tylko taki moze nie miec ochoty na fajny seks

Gość prawiczek i kropka
nie chcialbym spac z dziewczyna, ktorej nie kocham. poza tym podrywanie mnie za bardzo stresuje i mam przez to niezle nerwy

Gość prawiczek i kropka
poza tym dla mnie w zyciu seks sie nie tylko liczy. bardziej niz seksu brakuje mi milosci

Gość Ewelina..
Jasne, milosc jest bardzo wazna, ale bez seksu takze nie da sie zyc. Kazdy z nas tego potrzebuje. Dlatego twierdze, ze im bardziej doswiadczony partner, tym seks ciekawszy, szczegolnie dla prawiczka czy dziewicy!!! I nie rozumiem, co to znaczy, ze podrywanie cie meczy? Wolalbys, zeby to zrobil za ciebie ktos inny, a najlepiej ta niedoswiadczona dziewica? :)

Gość prawiczek i kropka
jak mi sie podoba jakas dziewczyna to nie mam odwagi jej podrywac i przewaznie nic z tym nie robie, co najwyzej jestem dla niej bardziej mily jako kolega

Gość Ewelina..
I na razie tak to zostaw. Widac nie potrzebujesz jeszcze niczego wiecej. Wszystko przychodzi w swoim czasie

Gość prawiczek i kropka
potrzebuje, ale sie wstydze

Gość Ewelina..
noooo to nie jestes konsekwentny!!! Dziewica cie nie poderwie i nie zaciagnie do lozka, to pewne, ty takze zadnej nie poderwiesz, bo sie wstydzisz. Chyba masz powazny problem

Gość prawiczek i kropka
moze z czasem sie przelamie. z tym, ze mam juz 21 lat

Gość Ewelina..
Dasz rade na pewno, wszystkiego sie mozna nauczyc. Z czasem sie osmielisz. I tego ci zycze

Gość prawiczek i kropka
dziekuje, ale obawiam sie, ze z czasem moge miec coraz wieksze kompleksy z powodu bycia prawiczkiem

Gość justi544
spytaj jej się

latwo rozpoznac jak mnie mąż rozdziewiczał to se mocno natarł i go piekło bo było bardzo ciasno za to go bolalo. mi krew nie leciala ale wyczujesz czy jest czy nie bo to boli i chyba bez krzyku soe nie obejdzie he...:) powodzenia znajdziesz na pewna ta jedyną