Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa stopa druga

Jakie cechy powinna mieć idealna kobieta?

Polecane posty

Gość zdrowa stopa druga

J.W.

Gość sam/-a sobie odpowiedz
na to pytanie

Czarne włosy, 165-170 cm wzrostu, szczupła budowa ciała, czarne ubranie, stylowe okulary

Gość makabryczne oko
A jak zdejmie stylowe okulary i czarne ubrania, to co? Co wtedy?

Czarne włosy czarne ubranie i stylowe okularki to dla mnie podstawa Taka dziewczyna jest cool (i to nie cool w w sensie że jest jak z lodu) ale cool w sensie :classic_cool:

Gość Daleko na wschodzie
Mało mówić dużo robić :D

ja mysle ze idealna kobietam powinna byc bladynka niebieskie oczy 170 szczupla fajna figurka opalona lekko byc mila sympatyczna wyrozumiala szczera zabawna odpowiedzialna opiekuncza umiec dobrze gotowac byc dobra kochanka

ja mysle ze idealna kobietam powinna byc bladynka niebieskie oczy 170 szczupla fajna figurka opalona lekko byc mila sympatyczna wyrozumiala szczera zabawna odpowiedzialna opiekuncza umiec dobrze gotowac byc dobra kochanka

Jak miła i sympatyczna może być dobra kochanką ? Dobrą kochanką to według mojego poglądu jest tylko taka co ma czarne włosy, czarne ubranie i stylowe okularki

napiszę to na podstawie Mojej Ślicznotki która jest dla mnie ideałem ;) Ma to 'coś' w oczach, gestach i słowach. Jej rozważność, tajemniczość i romantyczność, a w urodzie taka delikatna kobietka o przepięknym uśmiechu :)

zlosliwa, tak naprawde chodzi i o to, i o to ale po tym co kto opisuje widac, co sie dla kogo liczy

stara prawda: powinna byc "damą w salonie, gospodynią w kuchni i dziwką w łożku" ;) według mnie taka kobieta ma wszystko- piękno, spryt życiowy, szaleństwo i pikanterię ;)

stara prawda, bo opisuje kobiete inteligentna, zaradna, ktora wie czego chce i nie zapomina o sobie bo jak sie samemu nie jest szczesliwym, to drugiemu czlowiekowi szczescia sie nie da

Gość wowhow
heh dla każdego ideał znaczy cos innegoja naprzykład nie potrafie poukladac sobie zycia i zebrac się w sama siebie ogólnie probuje sie zebrac a sidze tu bo nie moge spac rozmyslajac ile rzeczy juz przej..b.łam bezpowrotnie heh ja blondynka 170 , 65 kg niebieskie oczy lubie brit pop, troche electro, itd stylowe i kobiece ciuchy, okulary uwielbiam, interesuje sie grafika lubie rysowac, ambitna niby od jakiegos czasu mało robie czego załuje. to o mnie (z nudów napisałam)

sumienie k ----> dokładnie tak, i na tym polega "ideał" (którego tak naprawdę nie ma ;) ) - reszta to kwestia gustu ;)

Gość wowhow
dodam ze nie mam faceta bo jak zawsze przespałam sprawe i ciagle probuje schudnąć i tak na przemian wiec chce sie dowiedziec czego Wy faceci chcecie?heh

Gość szewczyk burczymucha
"stara prawda: powinna byc damą w salonie, gospodynią w kuchni i dziwką w łożku" W zyciu najczesciej jest jednak dziwka w salonie, dama w kuchni i gospodynia w lozku...

musi mieć to coś w sobie... z jednej strony powinna mieć poukładane w głowie, a z drugiej, musi w niej być coś z dziecka ;) zawsze, no prawie zawsze uśmiechnięta; szczera i słowna oraz powinna obdażyć mnie takim uczuciem jakim ja ją bym obdarował... a co do wyglądu.. ok. 167 cm wzrostu; duże tajemnicze oczka i dobre proporcje ciała ;) kolor włosów nie ma znaczenia, może być blondynka, brunetka, szatynka , a nawet i ruda ;)