Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa stopa druga

Jakie cechy powinna mieć idealna kobieta?

Polecane posty

jasne... tylko jak jedno: nieatrakcyjne, nieśmiałe, nudne, nie prowadzące bujnego życia towarzyskiego, nieciekawe, nie perspektywiczne, etc... pozna drugie takie samo tylko przeciwnej płci? :classic_cool:

O kurde, wiedzialam, ze jestem idealna, ale nie wiedzialam dokladnie dlatego, teraz wiem: mam czarne wlosy, czarne ubranie i stylowe okulary :classic_cool:

Gość Kitaaaa
To jets brunetka brązowe lub piwne oczka śliczny uśmiech . Mogą być atrybuty kobiety ale nie muszą . Śliczna figura . Wysportowana . Wzrost ok. 160 cm . Wiek około 12 , 13 , 14 lat Śliczna . Wesoła . Bez okularów .

Gość
12 lat? :D toż to dziewczynka a nie kobieta :p :classic_cool:

Gość Jesteś OK
Chcecie przeczytać jak mężczyźni wyobrażają sobie realną kobietę idealną? Dla zainteresowanych zamieszczam link do artykułu o kobietach, napisanego NA PODSTAWIE SESJI COACHINGOWYCH z MĘŻCZYZNAMI :] http://jestesok.pl/index.php/kobieta-idealna /kobieta-idealna-3

Gość tobi....
Dawać na wszystkie dziury :D

Gość jejku jej
no zdrowa, lśniąca sierść, odpowiednie wymiary, regularny zgryz, jakieś 100cm w kłębie, odrobaczona, szczepiona... :P

Gość kÓgel FoN tzFancisH
...usta na wysokości 80 centymetrów oraz idealnie płaskie sklepienie czaszki z powierzchnią na wysokości 110 cm tak aby było wygodnie kufel odstawić usta vis a vis kÓÓtasa....reszta zupełnie nie istotna....o nie... stopy wielkie i plaskate wspierające mocne giry z potężna dÓÓpĄĄĄĄ..cały układ gwarantuje dużą stabilność....coby piwa nie wychlapać