Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqop

Polski ginekolog w Londynie-pilne

Polecane posty

Gość qqop

Czesc dziewczyny, moze znacie polskiego sprawdzonego ginekologa w zachodnim londynie. Nie chce juz chodzic do angielskich lekarzy a mam problem. Bardzo prosze o namiary jesli je posiadacie.

Gość zabitkaa
Cześć. Na słowo problem nasunął mi się jeden obraz, czyli wpadka (jeśli nie to z góry przepraszam). Nie radzę iść do polskiego ginekologa, większość to konowały i oszuści bazujący na tym, że nasi rodacy angielskiego nie znają, albo ich znajomość języka koszmarnie kuleje. Idź do normalnej kliniki jesli masz ubezpieczenie.

Gość qqop
Nie nie nie ma niestety wpadki. A ide ze wzgledu na to,ze czuje bol w brzuchu mimo,ze jestem juz ponad mieziac po poronieniu.A angielski lekarz stwierdzil,ze to infekcja moczu.

Gość mooniczka
dziewczyno nie zwlekaj!!! to moze byc powazna sprawa jesli poronilas... organizm byc moze nie oczyscil sie dokladnie i konieczna jest natychmiastowa wizyta!!! jesli bol ie ustapi w samolot i do polski

Gość Czarna1987
Natasza idz do doktora czem predzej:):):)

Gość qqop
Ale lekarka ogladala mnie w szpitalu i powiedziala,ze jest czysto...

Gość mooniczka
angielscy lekarze na wszystkie dolegliwosci zalecaja aspiryne..??!!

Gość qqop
dokladnie tak jak mowisz, przy wyjsciu ze szpitala dostalam paracetamol, ale niewazne, mam dosyc krytykowania ich, dlatego szukam Polaka.

Gość martynaa77
polecam ci mojego ginekologa z Mymedyk dr Grzegorz Pospiech- rewelacyjny, rzeczowny i szczegolowy

Gość maria02
Owszem, zgodzę się z postem wyżej że dr Pośpiech, który przyjmuje obecnie w przychodni http://www.medyk.co.uk/ jest lekarzem, ktorego mozna polecac z czystym sumieniem ;) a co wazne to w tej przychodni nie maja takich kosmicznych cen

Gość clara77gg
A w MyMedyku przyjmuje jeszcze jeden ginekolog, a mianowicie Pani Agata Karowicz-Bilińska . Rowniez jest nbardzo kompetentna i nie mam się czego przyczepić. Zawsze podczas wizyty mam robione wszystkie badania, szczegółowy wywiad ;)

Gość gość
mnie czeka pierwsza wizyta u ginekologa, trpoche sie wstydze bo jestem dziewica i nie wiem jak to wyglada, a mam juz 20 lat, mieszkam w londynie i nie wiem co robic ;((

Gość weronika77uud
Słuchaj, to, że jesteś dziewicą w niczym nie przeszkadza. I to nie jest żaden powód do wstydu!Mieszkasz w Londynie, a tutaj widzę dużo pozytywnych opinii o przychodni medyk.co.uk lekarz to też człowiek i sądzę, że nieraz spotkali się z dziewicą. Idź śmiało, badanie będziesz miała wykonane delikatniej i mniejszym wziernikiem ;)

Gość haniaa1
Moge polecić przychodnie MyMedyk i dr Pośpiech super lekarz zna się na rzeczy zawsze przy każdej wizycie robi mi wszystkie badania, wczesniej miałam torbiel na janiku, ale udało sie wyleczyc :)

Gość mikaa3
Przychodnia http://www.medyk.co.uk/ chodze na wizyty do dr Pośpiech prowadził moja ciaze urodziłam zdrowa córeczke teraz chodze do niego na badania kontrolne bardzo symatyczny lekarz :)

Gość kama1_2
Szukałam dlugo jakiegos lekarza ale znalazlam przychodnie http://www.medyk.co.uk/ i teraz lecze sie dr Pośpiech naprawde bardzo dobry lekarz, sympatyczny :)

Gość gość
Znam w Londynie polskie kliniki w Clapham i Tooting, na stronie https://polski-lekarz.london/ jest ich wizytówka. Polecam obydwa miejsce, dobrzy lekarze, zwłaszcza warto się było tutaj do dentysty umówić.

Gość gość
Jakoś miesiąc temu jeździłam do gina do Clapham i polecam całą klinikę. Bez problemów z umówieniem się na wizytę, fajne życzliwe podejście lekarza i całej obslugi na miejscu. Dużo konkretów o tym jak działa klinika, jakie mają ceny itp. jest na https://polski-lekarz.london/polski-ginekolog-w-londynie