Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka......

śpisz już ?

Polecane posty

Gość tak......
dobrze, nie będę... i nie napiszę ;)

Gość marzycielka......
Nutę niepewności odczuwam zawsze podczas aktów cielesnych z pobliskim kioskarzem Wieśkiem. Eufimstycznie ujmując, moje ciało sflaczało.

Gość tak......
:) czasem łatwo zapomnieć o widowni :)

Gość tak......
Ochydna lampucero, nie mówiłaś mi że masz kogoś.

Gość marzycielka......
przecież wiesz, że czasem jest coś (sami dobrze nie wiemy co to jest), co zmienia sposób postrzegania danego człowieka i te drobne szczegóły przestają mieć znaczenie... wtedy ważna staje się tylko chęć poznanie tej drugiej osoby...

Gość Nie chce mi sie pod was
podszywac, jestescie zbyt beznadziejni nawet jak na moje wodogłowei. Co sie robi z ta kafe!

Gość tak......
a może to my, czegoś pragnąc, przypisujemy komuś te cechy, których szukamy? może sami się oślepiamy?

Gość marzycielka......
może masz rację, ale z drugiej strony tutaj poznajesz człowieka po tym jak pisze.... a wbrew pozorom, to wiele mówi nie sądzisz ?

Gość tak......
tak, mówi dużo ale też można łatwo zmienić sens wypowiedzi, źle zinterpretować a może to tylko mój brak zaufania może dlatego zadaję te pytania, bo chciałbym móc wszystko określić, a nie wszystko da się określić

Gość marzycielka......
teraz już jestem pewna, że to Ty... :) pamiętam co pisałeś wcześniej na ten temat i jakie masz zdanie o tym miejscu...pamiętam również, co mówiłam o pewnej różnicy między nami, która dla Ciebie nie miała znaczenia... a jednak naprawdę chcę Cię poznać i rozmawiać z Tobą już bez świadków...

Gość marzycielka......
wiedziałam...teraz zaskoczyłam Cię tak, że spadłeś z fotela i nie możesz się pozbierać... :)

Gość tak......
:) a może nie tylko ja tak uważam? ;) w takim razie... pamiętasz też i resztę nigdzie tutaj o tym nie pisałem, bo to bardzo osobista sprawa ale wierz mi, że mam ku temu co pisałem powody tak :) bardzo zastanawiam się, ile o mnie wiesz

Gość marzycielka......
to proste... wiem tylko tyle, ile chcesz żebym o Tobie wiedziała... :) umówmy się zatem tak....jeżeli kiedyś naprawdę będziesz chciał ze mną spokojnie porozmawiać, to zostaw mi wiadomość pod tym numerem gg 1722605 to numer przejściowy i co jakiś czas tam zaglądam.... :) a jeżeli nie, to cóż pozostanie nam forum i .... zresztą sam wiesz, nie muszę nic pisać...

Gość tak......
aż taki pewien tego nie jestem już teraz ;) czuję się teraz jakbyś mnie przejrzała na wylot ale nie przeszkadza mi to do tego ciągle jestem... zszokowany wręcz ;) napiszę ale pewnie nie tak szybko mam nadzieję, że nie odbierzesz tego w niewłaściwy sposób ;)

Gość marzycielka......
możesz się nie martwić, nie odbiorę tego w niewłaściwy sposób i myślę, że potem również Ty mnie zrozumiesz... :) co się zaś tyczy szokowania, to musisz uważać, bo potrafię być nieobliczalna... :) a teraz zmykamy do spania, bo rano nie będę pamiętała jak się nazywam... :) i jeszcze jedno...nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że mogliśmy tak porozmawiać Śpij spokojnie Dobranoc

Gość podszywaczu - za dużo buziek
ćwicz i pracuj nad składnią, znakami interpunkcyjnymi i tym subtelnym niedopowiedzeniem, którego nie da się podrobić.

Gość kto się podszywa i pod kogo
?

Gość tak......
myślę, że wystarczy, że zainteresowani mają pewność w istotnych kwestiach ;) teraz jak już wiem - nie dam się tak łatwo zaskoczyć też się cieszę, uśmiech nie schodzi mi z twarzy dobranoc :)

Gość przecież oni dawno śpią
wystarczy spojrzeć na zegarek

Gość calineczka z chin
Tak--- masz jakiegoś klona?Ja chce takiego faceta

Gość oni nie śpią tylko marzą.....
a marzenia unoszą ich na swoich skrzydłach wprost do obłoków...gdzie niebo jest piękne i spełniają się pragnienia...

Gość marzycielka......
calineczko, a skąd wiesz jakim facetem jest tak.... ?

Gość calineczka z chin
wiem kim On jest,ale nie martw sie 3 mnie nie bawią

Gość marzycielka......
po pierwsze ja się nie martwię, bo mój sposób postrzegania tego człowieka jest inny...ja nie szukam faceta w odróżnieniu do Was, tylko pokrewnej duszy, ale oczywiście nie krytykuję Waszych potrzeb....każdy ma prawo szukać tego, czego najbardziej w życiu mu brak... po drugie ja nigdy nie pozwolę sobie na swierdzenie, że kogoś znam tylko dlatego, że przeczytałam kilka, bądź kilkanaście jego wpisów na forum...czasem nawet najbliższych nam osób nie znamy...dlatego nie pisz, że go znasz... Pozdrawiam

Gość eksa
zmieńcie tytuł topicu, bo mi przypomina Jego codzienne pytanko :( i boli, bo okropnie tęsknię za Nim

Gość calineczka z chin
masz racje nie znam Go .Chodziło mi tylko o nick.Życze Ci zeby to była Twoja pokrewna dusza.

Gość marzycielka......
:)

Gość tak......
:)

Gość marzycielka......
witaj widziałam, że już szalejesz na forum... ;)