Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka......

śpisz już ?

Polecane posty

Gość marzycielka......
ja... bardzo dawno temu był taki film..."Pan Anatol szuka miliona" jak napisałeś , że nie jesteś milionem, to od razu skojarzyłam z tym tytułem... :)

Gość tak......
wiem :) wyszukałem od razu o co chodzi, bo nie znam tego filmu dobre... :)

Gość marzycielka......
no dobrze.... a teraz, czy mam Cię zaprowadzić za rączkę do łóżeczka ? ;)

Gość tak......
jeśli mam się wyspać to nie jest to chyba najlepszy pomysł ;) idę śnić o kimś

Gość marzycielka......
uciekaj, uciekaj, bo naprawdę rano nie wstaniesz... ;) a tak na marginesie...ja siebie samą też czasem potrafię zaskoczyć...

Gość marzycielka......
a skoro mam zostać sama, to zapewne też udam się na spoczynek...

Gość marzycielka......
no widzisz i znowu to ja jestem winna... to już nie pierwszy raz dostałam cięgi za Ciebie....

Gość tak......
przestan pieprzyc ,idz spac wreszcie dobranoc..........

Gość tak......
jaki wulgarny obszczymurze :P peiprzyc znaczenie ma wilorakie glabie..:P

Gość marzycielka......
zdaje się, że dzieci o tej godzinie powinny już spać...

Gość no wlasniew mazrycielko ile ma

Gość nowlanie
marzycielko idz juz spac pewnie jestes male dziecko ja mam 28 lat zatkalo

Gość marzycielka......
nie zatkało, bo dla mnie i tak jesteś dzieckiem...że nie wspomnę o zachowaniu, dzięki któremu w moich oczach masz zaledwie 12...

Gość tak......
glebie twej wypowiedzi pobudzilo mnie do jednego..... (byla tak pouczajac maiala tak glebokie przemyslenia , ze no coz,brak mi slow :P) postanowilem ,ze po tym poscie kliknem se na krzyzyk i zamykam stronice prostku :D

Gość marzycielka......
a z drugiej strony masz rację, że już na mnie czas dobranoc kimkolwiek jesteś

Gość a co nie wolna jak
ma 28 lat to mam byc powazny pani pan czy mozna pzrepraszam au nie chcialem i takie pierdoly pisze co chce i tyle w temacie a Ty pewnie jest mloda

Gość tak......
winna..? cięgi za mnie...? widzę, że dżentelmeni zabawili Cię rozmową :) a ja leżę od trzech godzin i nie mogę zasnąć... poddałem się już, bo tylko się irytuję, że nie śpię, a i tak zaraz trzeba wstawać na szczęście dzień zapowiada się dość spokojnie a dziś nawet nie mogę na Ciebie winy zrzucić ;) mówią, że jak ktoś o tobie myśli, to jest w twoich snach ciekawe o czym śnisz :)

Gość tak......
plus tego taki, że wschód słońca obejrzę nawet chmury życzliwie się rozstępują chociaż one mi dziś sprzyjają ;) świat się powoli budzi do życia lubię te porę

Gość żal mi Was

Gość kobieta z połówką serca
Dla mojej połowki pomarańczy(nie martw sie kiedyś sie odnajdziemy) Wzbijemy do nieba, pobawimy gwiazdami W huraganie słów i w szepcie W kakofonii dnia i w ciszy W kolorowych snach o niczym Będziesz biec ze mną w deszczu i w słońcu zgubisz własny cień po drodze Czasem stłuczemy cos na szczęście lecz najważniejsze to, ze będziesz... ----czekam codziennie na Ciebie ----przepraszam ze nie ułatwiam ---tak trudno mnie znależć ---lecz chce mieć pewność ----że TY to TY..... 🌼dla bohaterów topiku.

Gość marzycielka......
moje sny znajdziesz w słowach tej piosenki... Dawnych mistyków ludzkiej duszy pieśń Księżyca ciemna strona Słońce zabija na raty nas w nadfiolecie. Schodami do nieba zacząłem się piąć Tam nie ma autostrady Myślę o tobie, a ptakiem jest myśl zbytek słów. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Kochaniem, samotność można wypić do dna choć to trudne. Miłość prawdziwą daje tylko Bóg i zrozumienie. Wszędzie Go szukam, dla Niego chcę żyć Wbrew potępieniom. Tęsknię za ciszą bezludnych wysp dzikich plaż. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się, nie bój się. Dziwne jest piękne wciąż twierdzę tak gorsząc dewotów. Na urodziny sam sobie dziś dam znak pokoju. Kochanie, samotność mnożna wypić do dna, choć to trudne. Więcej nic nie mów, tylko przytul się dotykaj mnie.

Gość hehehehehehehe
Ale to o dotyku jest?Świntuszka z Ciebie marzycielko:O

Gość marzycielka......
nie jest biedny ten , kto kocha nawet nieszczęśliwie....biedny ten, kto smaku miłości nie zaznał ni razu prawdziwej... tak samo jest z marzeniami... a dotyk jest czymś wyjątkowym i nie zrozumie tego ktoś , kto pragnień swych i marzeń w jedność zespolić nie potafi... kto w głąb duszy swej nie zagląda i piękna ukrytego nie dostrzega...

Gość piękne słowa

Gość marzycielka......
mogłaś czytać, tekst tej piosenki jest zamieszczony w kilku miejscach , w internecie...ja znam te słowa na pamięć i słucham jej często jak chcę się wyciszyć...

Chodziło mi o ten tekst---nie jest biedny ten , kto kocha nawet nieszczęśliwie....biedny ten, kto smaku miłości nie zaznał ni razu prawdziwej... tak samo jest z marzeniami... a dotyk jest czymś wyjątkowym i nie zrozumie tego ktoś , kto pragnień swych i marzeń w jedność zespolić nie potafi... kto w głąb duszy swej nie zagląda i piękna ukrytego nie dostrzega... Piosenke to ja na pamięć znam.

Gość marzycielka......
to są moje słowa i odnoszą się do wypowiedzi hehehehe , więc jak mogłaś znać je wcześniej ? :)

Gość marzycielka......
nie martw się, to fragment mojego wiersza opublikowanego jakieś trzy lata temu, pewnie go czytała... :) a każdy romantyk czuje tak samo, tylko nie zawsze umie wyrazić to słowami i zapewne tak jest z Tobą...czujesz, tylko nie zawsze umiesz to napisać...