Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sestun

Czy jest coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość Sestun

Otóż od dłuższego czasu spotykam sie z pewna dziewczyną, jesteśmy razem szczęśliwi, kocham ją, ona kocha mnie. Sprawa jest dziecinnie prosta, otóż ostatnio dość często bywa tak, że ona nie ma ochoty na seks, podczas gdy ja mógłbym to robić praktycznie codziennie. Sęk w tym, że nie wymagam od niej codziennego seksu, ale czasami nie kochamy się przez tydzień a potem nagle parę ładnych dni pod rząd, no i ostatnio jak ona powiedziała 'nie', a ja próbowałem ją zachęcić to usłyszałem coś w stylu, że za bardzo naciskam na seks w naszym związku, że to jest fajne itd ale tak nie można i że ją to zaczyna denerwować. No i właśnie, teraz po tej rozmowie, niezbyt ciekawiej z resztą, zacząłem się zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku. Zawsze uznawałem za pieszczoty i seks za jedną z najważniejszych i najwspanialszych form okazywania uczuć i po prostu zacząłem sie na tym wszystkim zastanawiać. Ja wychodzę z założenia, że jeżeli kogoś kocham to chcę tej osobie dać całego siebie jeśli tylko jest na to czas i jesteśmy sam na sam. Proszę o opinie.

Gość annnaaaaaa
okazywanie uczuc hahaha po prostu ci sie jebac chce

Gość byle kto
a ja ciebie rozumiem, i wlasnie przez podobne mysli nie moge zasnac, bo ja bym chciala namiętnego seksu a on.... czuje inaczej.

Gość siedem groszy
Mysle, ze nie dostarczasz jej orgazmow. Jesli dziewczyna osiaga orgazm ciagnie ja do seksu non stop.

Gość byle kto
ba, ja nie osiągam a mimo to poszalałabym nawet na zyrandolu...

Może dziewczyna ma wrażenie, że jesteś z nią głównie dla seksu? Młodziutka jest? Może jeszcze nie rozbudzona? Spróbuj przez jakiś czas tylko ją przytulać i całować nie dążąc do stosunku. Zobaczysz jak długo to będzie trwało zanim zacznie sama dążyć do czegoś więcej. W ten sposób również poznasz lepiej jaki ma temperament. Być może faktycznie nie dobraliście się pod tym względem i będziesz mógł się zastanowić, czy całe życie masz ochotę błagać ją o odrobinę seksu, czy może rozejrzysz się za bardziej ognistą. Jesteś pewien, że jej orgazmy nie są udawane?

Gość bzdury bzdury
ja też tak mam, jest okres w miesiącu kiedy mogłabym robić to cały czas a jest okres kiedy kompletnie nie mam na to ochoty, tak to już jest, a im bardziej będziesz naciskał tym bardziej ją zniechęcisz do seksu, ja to przerabiałam, 2 moje koleżanki to przerabiały, im bardziej marudzisz tym bardziej wszystko psujesz i tym rzadziej będziesz miał bzykanko :D

rety moze on chce po prostu sie dowiedziec co i jak,bzdura przeciez to nie jest tak,przynajmniej on tak mowi,ze ma dziewczyna okres i nie chce tylko ona przez dlugi czas w ogole nie ma ochoty na igrzyska:). Perla dziewczynko tfu prosze pani no tia najlepiej powiedziec zmien na inna n sorry tak nie mozna.

Gość bzdura bzdura
no właśnie miałam na myśli, że to bzdura co niektórzy wymyślają tutaj, że dziewczyna, myśli, że jest z nnią tylko dla sexu, że udaje orgazmy, że odrazu młoda, że udaje orgazmy.... wiele dziewczyn ma takie fazy w miesiącu, ja mam np straszną ochotę na sex zaraz przed okresem, a przykładowo juz po w ogóle mi się nie chce, wiele koleżanek też tak ma jak ja i uważam, że to całkiem normalne i nie należy się tym przejmować, tylko zaakceptować a nie doszukiwać się czegoś więcej, zaraz napiszą autorowi, żeby skierował dziewczynę do seksuologa hehe

Sestun uważam jestes całkowicie normalny mam identycznie w swoim zwiazku ale na odwrót....powiem tyklko ze jezeli ktos chce i sie postara to nie ma bata sex musi być,ale tez musi byc zrozumienie obu stron,,,,pozdrawiam..