Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia_W

Może przesadzam a może nie?

Polecane posty

Gość Claudia_W

Witam. Zapewne niektórzy z Was stwierdzą, że robie problem bo czasam wydaje mi sie ze wlasnie tak jest ale nie wiem do konca co począc. Jestem z mezczyzną niedługo ( 3 miesiace). Spotykamy się prawie co drugi dzien. Zalezy mi na Nim bardzo, Jemu na mnie tez i w tym problem chyba problem tkwi. Ne zebym si enie cieszyła - wrecz przeciwnie ale czasami mam po prostu dośc. Przesyt Jego uczuć wyrazanych w smsach ( ok 10 dziennie), telefony, spotkania. Zalezy mi na Nim ale jestem na najlepszej drodze by skłaniac sie do ucieczki. On jest kochany, naprawdę, tyle ze bardzo bardzo wylewny. Po 3 miesiacach ja wiem wszystko, co On do mnie czuje jak mnie odbiera - brakuje mi tej tajemniczości w Nim, czegos co bedzie mnie porzyciągało do Niego. Nie chcę Go zostawiać, chcę z NIm być ale chciałabym aby troszkę się "poluzowało" między Nami. Zdaje sobie sprawę, ze powinnam Mu o tym powiedzieć ale nie chcę aby nie zrozumial tego opacznie, nie chce zrobić Mu przykrości. Nie wiem co mam zrobić ale chcę tylko aby było dobrze.

no cóż jak się kocha kogoś to z jego wadami i z jego charakterem ( o ile te rzeczy są w normie- nie chorobliwe) twój facet jest wylewny i taki bedzie - chcesz aby zaczął na siłę byc tajemniczy? mój mąz jest tajemniczy i zamknięty w sobie i pewnie też taki pozostanie choć bym wolała żeby był bardziej otwarty - ale go kocham takiego jaki jest- znamy się ciut dłużej bo 4 lata

Gość Claudia_W
* nie chcę aby zrozumial to opacznie [ miało byc]

Nie przesadzasz. Za chwilę zagłaszcze Cie na smierć. Aha.. ja nie wierzę facetowi co tak szybko i wylewnie okazuje uczucia.. zwłaszcza że u was zwiazek trwa 3 miesiące. Nie wiem po ile lat macie no i reszta spraw:P

Gość Claudia_W
ike - miło że napisałaś. Nie chcę Go zmieniać ale czasami czuję ta wielki przesyt tych Jego uczuć, ze najchetniej uciekłabym. Nie chciałabym aby mi się znudził za miesiąc czy dwa. Doprawdy - drugą.

claudia to wytłumacz mu może jakie masz oczekiwania, chyba młodzi jesteście co?

Gość Claudia_W
nefrytowakotka - ja 25, On 27. Wiem ze Mu na mnie zalezy ale dla mnie to zbyt przesadne.

Gość Claudia_W
nefrytowakotka - chyba wiem do czego zmierzasz :) i być moze tu tez tkwi problem. Moja odpowiedz brzmi: jeszcze nie.

No to masz odpowiedź:D:D:D Sorry, ale tak to juz bywa. Ci tak bardzo wylewni... im to bardzo szybko przechodzi. Ja ti nie kraczę, ale weź to pod uwagę:P

claudia pozbądź się go, idę o zakład, ze chce ciebie- sorry za brutalność- po prostu zaliczyć.

Gość Claudia_W
nefrytowakotka :) zanim załozylam ten topik, tez o tym pomyslałam chociaż nie wiem dlaczego wykluczyłam to.

Gość Claudia_W
znów ta moja naiwność wypłyneła. Dobrze przynajmniej ze w miarę szybko [13 minut] :D usmwiadomiliście mnie co może się święcić. Nie ma to jak niezawodna i błyskawiczna brygada uczuciowa:D

Gość Claudia_W
* uswiadomiliście mi

Gość serduszko na dloni
Ja sypiam ze swoim chlopakiem od pierwszego dnia, wyladowalismy w lozku po imprezie. I zachowuje sie caly czas tak samo jak Twoj. W kolo pisze smsy i dzwoni co chwilke, czasem tez czuje sie tym zmeczona, ale ostatecznie lepsze to niz gdyby mnie olewal. Wiec wcale nie jst przesadzone ze ten Twoj jak sie z Toba przespi przejdzie mu.

Gość serduszko na dloni
sadzisz ze rok bycia razem i jego nieustajaca troska jak sie czuje co 2 godziny, co robie, jaki mam nastroj, wycieczki, spacery, kwiaty itd.... ze on udaje? Ze mi sie oswiadczyl i chce z mna spedzic cale zycie? NIe mamy sexu za kazdym razem kiedy sie spotykamy. Czaseto gesto sluchamy sobie muzyki przy winie albo ogladamy jakis film. Jestesmy w normlanym zwiazku, to ze zaczal sie od sexu o nieczym nie przesadza. A troskliwy jest ponad miare, po prostu tak ma, zaakceptowalam to. W sumie to jest nawet mile, choc tez z poczatku byla zdezorientowana. Do tej pory spotykalam facetow ktorych trzeba bylo gonic i zdobywac. Teraz ja jestem zdobywana.