Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygac sie chce

ale krowaaa

Polecane posty

Gość Mało do szczęćsia
W Anglii co czwarta tak wygląda (jeśli chodzi o figurę).

Kwestia gustu ale jak dla mnie to za dużo sadełka ma na sobie choć w anorektyczkach nie gustuję :) I wygrała chyba dlatego,że potraktowano ją jako protest przeciwko anoreksji w prowadzonej obecnie kampanii przeciwko niej właśnie :)

Gość Tylko czemu zawsze
trzeba popadać w skrajności. Czemu anorektyczce jest przeciwstawiana pulchna osoba zamiast po prostu taka o normalnej, zdrowej wadze?:o

a bo w ten sposób wyciąga się średnią :D:D:D jedna waży np 30kg druga 100kg więc przyjmując tem sam wzrost np 175cm średnia wychodzi 65kg ,a to już cołkiem ,cołkiem sobie dziołszka:D:D:D:D

Gość xyzed to
65 kg na 175 cm to za duzo?

Gość Typowa Angielka
odnośnie tuszy bo twarz całkiem ladna.

A czy powiedziałem ,że za dużo????? Nie powiedziałem :) Czyli gwoli wyjaśnienia wg mnie oki :) I gdyby było i 70kg to też oki :)

Gość twarz ładna
???????? no nie wiem, pod kg tapety wszystko może się ładne wydawać, poza tym otłuszczona twarz o ciele nie wspomnę :O

Gość Widocznie w Anglii
już brakuje szczupłych kobiet. :p

Gość Ju...
AAle ona nie jest gruba, a kobieca po prostu.:P

Gość No własnieee
niejaka Pusia nazwałaby ją kobiecą dziewczyną. :p :classic_cool:

Gość Ju...
No co? Widać, gdzie ma biust, pupę i brzuch, więc jest dobrze. Przynajmniej jest mięciutka jak kaczuszka.:P:P:P

Gość Giertych wygrał mimo wszystko
"zero tolerancji "- dla kochających inaczej , dla myślących inaczej , dla wierzących inaczej , dla grubasów i dla każdego kto ośmieli się mieć inne zdanie na ten temat.a ja wam powiem jedną rzecz .każdy ma prawo żyć jak chce i wyglądać jak chce.Może być gruby ,wytatuowany czy mieć łysinę jak mnich .Wam nic do tego .Wklejcie swoje fotki pooceniamy Was.Zobaczymy jakie Venus i Apollo przed kompami siedzą i plują jadem na innych tylko dlatego że mieli odwagę zrobić coś ze swoim życiem .Moim zdaniem dziewczyny szczupłe zdają sobie sprawę z tego że im nie udałoby się zakwalifikować do takiego konkursu w ogóle a Wy chłopcy jesteście po prostu puści i nie macie pojęcia że tak naprawdę wygląd nie jest najwazniejszą rzeczą w związku.No to kto pierwszy wklei link do swoich fotek ??? Są odważni?:)

Żadna przeciętna kobieta nie wygląda jak modelka zretuszowana w magazynie mody- każda ma inny typ urody i figury- taki jest fakt, wystarczy z resztą spojrzeć na nasze kandydatki na miss- też żadna rewelacja, choć te już muszą mieć zgrabne tyłki z zasady. To co prezentuje ta żałosna angielka jest wieeelką i to w dosłownym słowa tego znaczeniu przesadą, jestem natomisat za tym, by pokazywać w reklamach kosmetyków rzeczywistość- jak widzę 16-stkę reklamującą kosmetyk dla 30-stki to odechciewa mi się kosmetyku bo o ile w technologię wierzę to już w czary mary trudniej;) A co do wybiegów pełnych anorektyczek- jestem świadoma, że ze względu na wysoką cenę materiałów, oraz by było widać cokolwiek- przeciętna kobieta- wzrost ok 170 i rozmiar 38/40...no nie da się, rozsądek i ekonomia- dlatego nie potępiam kreatorów- szczególnie naszych polskich, dziwię się tylko tym kobietom- to niezdrowe;)