Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amad

być kochaną

Polecane posty

Gość amad

Wczoraj po wspaniałym wieczorku i niesamowity sexie,jak leżelimy wtuleni w siebie mój facet powiedział mi, że mnie kocha :) i że chce być ze mną już zawsze :) życie nie może być piękniejsze:) A wy w jakich okolicznościach usłyszeliście te cudowne słowa?

Gość fvfdvfds
też po seksie dlatego nie wierzyłam

pierwszy raz usłyszałam po 2mcach bycia razem byłam zdziwiona bardzo az mnie zatkało bo nie czułam tego samego a było to w walentynki.Teraz jestesmy 8 rok ze sobą.

Gość amad
ale on już przed sexm próbował mi to powiedzieć, a po w końcu się odważył, a dziś rano to powtórzył :)

Gość przed sexem
jakies 3 miesiace przed pierwszym......hehehe chyba nie kłamał ...teraz jestesmy malzenstwem i mamy wspaniala coreczke....a on nadal jest boski

Gość diananka
A ja nie w łóżku :-) Normalnie,rozmawialiosmy sobie,i ON powiedzial do mojegio brata cos w rodzaju "bo ja twoja siostre kocham".Ja wtedy spojrzenie na niego,i nie wiedzialam co sie dzieje,czy to o mnie,do mnie,czy jak :-D A za chwile ON z najslodszym usmiechem - "no tak,kocham cie przeież". No i tak po raz pierwszy to było,a później juz bardziej romantycznie :-)

Gość przed sexem
a powiedzial mi to jak wsiadalam do autobusu do domku , strasznie bal sie jak ja zareg, ja tez wiedzialam ze go kocham, ale jak ta glupia powiedzialam " ja ciebie CHYBA tez"

Gość fvfdvfds
dobra... prawda jest taka że jeśli osoba odpowiednia to wyznanie jakimkolwiek tonem i w jakichkolwiek okolicznościach JEST romantyczne :D

Gość amad
hahahahah życie jest piękne, dziś nic i nikt nie jest w stanie mnie zdenerwować, czy zasmucić :)

Gość przed sexem
no ale biorac od uwage ze mielismy po 19 lat to calkiem niezle nam poszlo....

Gość amad
"przed sexem" JA też wiedziałam od dawna że go kocham, nie wiem czemu czekałam aż on powie to pierwszy, chyba bałam sie że powie, że dziękuje, albo ze jestem mu bardzo bliska, chyba nie zniosłabym takiego upokorzenia .... i opłacało się czekać na jego krok :)

och, nie mogę tego czytać ;-) a serio. gratuluję, super sa takie uniesienia :-)

Gość Mało do szczęćsia
frk-09 A dlaczego nie smaczne?

słowo \"kocham\" jest wypowiadane tak często, że chyba juz nie wiele osób rozumie jego sens.

Gość amad
"niezdecydowana złośnica" właśnie dlatego te słowa Kocham Cię wypowiedziane wtedy kiedy się na pewno to czuje i długo się na to czeka mają tak wielkie znaczenie :)

Gość dhgtr7uv
amad ile masz lat a ile twoj partner?

\"słowo \"kocham\" jest wypowiadane tak często, że chyba juz nie wiele osób rozumie jego sens\" właśnie dlatego jest to niesmaczne i na dodatek to podniecanie się słowami, których rzeczywiste znaczenie będzie można odczytać po jakimś czasie zazwyczaj jest to emocjonalny bełkot

mój ukochany wyznał mi miłość po 2 miesiącach bycia razem - podczas tańca wolnego, a to, że chce być ze mną zawsze powiedział niedługo potem, w momencie, kiedy go odwiedziłam po kilku dniach niewidzenia się :). Teraz jesteśmy 13 lat po ślubie :)

Gość amad
dhgtr7uv ja ma 23 a mój chłopak 25 prawie 26 ale wiek chyba nie ma znaczenia

:) a faceci maja dziwną tendencję żeby mówić to w łóżku, jako dodatek do pieszczoty. Zdarzyło mi się to usłyszeć kilka razy w wyżej wymienionej okoliczności i momentalnie traciłam ochotę. Było to tak nie prawdziwe i żałosne:O co innego powtarzać raz za razem \" nienawidzę\" w tym już jest jakaś głębsza emocja i wiadomo o co chodzi.

typowe jest wyznawanie miłosci kobiecie zaraz po jej zaliczeniu przez małoletnich chłopców...bo im się jeszcze orgazm z miłościa miesza:D

Gość amad
prawie 26 lat, to chyba nie jest małoletni chłopiec....

Doprawdy wyobraź sobie,że nie tylko małoletnim. To znaczy w moim wypadku oni nie byli juz małoletni, ja też nie jestem małoletnia. Wypowiada sie słowa, które nie mają żadnego znaczenia, żadnego przełożenia na rzeczywistość. Tylko po co? Żeby laska szerzej rozłożyła nogi? Tacy mężczyźni doskonale wiedzą,że wypowiedzenie pewnych kwestii jest tylko elementem gry.

amad ja i chyba nikt, nie znając Waszej sytuacji, nie kwestionuje intencji Twojego chłopaka ALE jak widzisz my mamy dużo dystansu do tego rodzaju wyznań...

Gość amad
frk-09 Wiem że nie kwestionujecie i doceniam to.... Ja jestem pewna, że Jego wczorajsze wyznanie było szczere i dlatego dziś jestem taka szczęśliwa :)