Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amad

być kochaną

Polecane posty

młodzi faceci (młodzi umysłem) mylą słowo kocham ze słowami "lubie cie", "podobasz mi sie" a nawet "jestes genialnie ciasna" :P:P ja nie truje, że kocham każdą laske w ktorej zostawilem troche nasienia bo dla mnie milosc to powazne uczucie

ja nie nadużywam wielkich słów, a miłość to sie okazuje a nie o niej klepie.

Gość no jasne jasneeeeeeeeee
no jasne...pojawił się wątek o kochaniu, od razu trzeba zdeprecjonować. frk, wiem, wiem, że łatwiej kobietę zerżnac, związać, spenetrowac:D powiesz, że chodzi CI tylko o to zeby nie naduzywać, a kto tu nadużywa??jak swiat długi i szeroki ludzie kochali, cokolwiek to znaczy dla róznych osób, wyznawali tę miłośc i za miłość umierali:D. Jestes sceptykiem-Twoja sprawa!al;e bez przesady, wyznanie miłości po miesiącu budzi obawy, ale w zwiżakach dojrzałych, kochających się ludzi mówi się KOCHAM> co z tego, że tę postawę zweryfikuje życie??chcesz czekać, sprawdzać, racjonalizować do końca?Twoja sprawa. Inni wola cos przezyć, także coś więcej niz wyuzdany seks:D

ktos chyba frk niezbyt lubi :) "ale w zwiżakach dojrzałych" chodziło do dojrzałego zwierzaka? :P:P:P a co do tematu jeszcze - ja po prostu słowo "kocham" uwazam, za cos specjalnego i jesli mowie cos takiego kobiecie, to ma to wlasnie coś specjalnego oznaczać... oczywiście kochania są różne i mozna po fajnym seksie czuc ochote by taką "wytryskową miłość" wyznać.. ale ja tak nie robie, co oczywiscie nie podoba sie wielu kobietom i choćby ten fakt skłania mnie do tego, by robić tak nadal :P

"Inni wola cos przezyć, także coś więcej niz wyuzdany seks " W wyuzdanym seksie przynajmniej wiadomo, o co chodzi, podczas gdy wyznawanie miłości to taka wielka niewiadoma, dla każdego słowo "kocham" ma inne trochę znaczenie.

"chodziło do dojrzałego zwierzaka? " no:D lubię frk, ale nie lubie gdy ktokolwiek uzurpuje sobie prawa do oceniania uczuc kogokolwoiek. nie podoba się?Twoja sprawa. Mówisz kocham po 10 latach albo wcale-Twój biznes. Po co od razu roztaczać jakies dziwne teorie na wszystkich ludzi. komiczne- dla mnie słowo kocham tez jest szczególne, określa stan, którego raczej nie osiąga się po dwóch miesiącach związku. Ale sa ludzie, którzy i tak czują i mjaa do tego prawo i mogą sobie mówić kocham ile wlezie, i misiaczku, i serduczko i myszeczko i co tam jeszcze chcą.

no jasne jasneeeeeeeeee Popieram w 100% :) My wyznaliśmy sobie miłość po 5 miesiącach spotykania sie praktycznie codziennie, a przy najmniej 5 razy w tyg. więc jestem pewna szczerości Jego słów :)

"My wyznaliśmy sobie miłość po 5 miesiącach spotykania sie praktycznie codziennie, a przy najmniej 5 razy w tyg. więc jestem pewna szczerości Jego słów" to nie jest kwestia szczerości, tylko płytkości odczuć, które niesłusznie nazywa się miłością... nie zrozumiałaś co frk krytykuje...

"W wyuzdanym seksie przynajmniej wiadomo, o co chodzi, podczas gdy wyznawanie miłości to taka wielka niewiadoma, dla każdego słowo "kocham" ma inne trochę znaczenie." w seksie nie do konca wiadomo o co chodzi, motywacje do seksu nawet wyuzdanego moga być bardzo róznorodne:D, ale oki. Czy to miałoby znaczyc, że mamy sie tylko parzyć wyuzdanie od dziś?:D ale w drugim zdaniu zawarłaś KLUCZ- róznorodnośc znaczeń jednego słowa- dla każdego być może inna., zatem po co deprecjonować coś czego sami nie czujemy, lub nie jestesmy w podobnej sytuacji.

nie mylę tych słów, są one dla mnie jak najbardziej różne i zrozumiałe, to raczej Wy nie zrozumieliście znaczenia mojej wypowiedzi... chodziło mi o mój związek i o odczucia jakie mam będąc z moim facetem, nasz związek nie należał do łatwych, wiele razem przeszliśmy były gorsze i lepsze chwile i jeśli udało nam się to przeżyć i nadal chcemy być razem, to chyb to coś znaczy i na pewno jest to głębsze uczucie niż "lubienie się" Na pewno nie jest to płytkie uczucie. Ja wiedziałam ze go kocham już dawno, to się po prostu wie i już.... My nie nad używaliśmy słowa KOCHAM. wcześniej jedynie okazywaliśmy sobie swoje uczucie dbając o siebie nawzajem.... i w końcu wczoraj padło Kocham Cię... :) Wydaję mi się że nasz związek jest jak najbardziej dojrzały....