Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja day

Która jest według was lepsza?

Polecane posty

Gość alicja day

Podam opisy dwóch kobiet i dajcie komentarze jak byście wolały wyglądać/z która kobietą byście woleli sie spotykać. 1. Ciemna blondynka o lokowanych włosach do ramion, jasnej karnacji, szerokim uśmiechu, szaroniebieskich oczach, figurze szczupłej, lecz zaokrąglonej; dość spore piersi, szerokie biodra, krągłe pośladki i pełne uda. Jest szalona, spontaniczna, troszke kokieteryjna, lekko dziecinna, bardzo kobieca a jednocześnie zachowujaca się jak mężczyzna. Jedyną cząstką makijażu jest błyszczyk na okrągłych ustach. 2. Jest egzotyczna, ma długie ciemne włosy do ramion, wielkie czarne oczy, drobna i szczupła, lecz nie pozbawiona kobiecej figury - długie nogi i dość spory biust. Cała jest kwintesencją kobiecości. Gorąca, zrównoważona kocica, bardzo sexowna i wyzywająca. Elegancka. Staranny, dopracowany makijaż.

Gość faceci to gnoje..
posiadaczem :o posiadasz to Ty maly mozg,kobieta to nie rzecz,Ty prostaku!!! I zycze Ci,zeby Cie ta Twoja zostawila

Gość alicja day
według mnie też 1:)

ale jesteś... nawet nie można lekko przyżartować, wielka obrończyni się znalazła.. w rzeczywistości nie mam takiego zdania o Niej.. rozumiemy się? następnym razem jak będziesz osądzać to się upewnij..

Gość KARAJA
1.ładna,skromna i naturalna 2.piękna,ale może być zbyt pewna siebie wybór należy do Ciebie...

Gość brałbym obie
🖐️

Gość o gustach się nie dyskutuje
osobiście wolę blondynki lub rude ale są faceci którzy wolą brunetki

Gość alicja day
ale przecież kobieta nie składa sie z samych włosów...jest cos wiecej o nich.

Gość brałbym obie
lubię brunetki za te ich gęste krzaczorki i czarne oczka :D

Gość vvvvv
2 na kochankę 1 na żone

Gość alicja day
nikt wiecej sie nie wypowie??

Gość Kolega marasa
Ja się nie mogę zdecydować :D

Gość alicja day
spróbuj:P to jest mi baaardzo potrzebne:)

Gość alicja day
owszem istnieją:) to jest właśnie opis dwóch prawdziwych kobiet

Gość alicja day
ale do ocenienia chyba wystarczający

Gość hmmmm ....................
Heh kto tu mnie opisuje? :P.... jestem 2 ... z 1 mam tylko długie kręcone włosy ... :) Reszta to 2 .. Typ południowy ... Ciemna karnacja, bardzo ciemne, duże oczy... bardzo ciemne, długie kręcone włosy itd.... Choć nie powiem, widzę reakcję facetów ... :P Hehe .. wczoraj znowu nie dostałam mandatu ... Dzięki "mojemu opakowaniu" ... :P

Miałam kiedyś koleżankę w typie 1, podczas gdy ja byłam podobna do typu 2 (no może nie licząc sporego biustu i u mnie, i u niej:-D ), i jakoś zawsze większe branie miała ona - słodka blondyneczka o infantylnym zachowaniu - więc odpowiedź jest jasna:)

Gość hahahaaaaaahaaaa
co za debilizm. wybor w takiej sytuacji jest żaden bo przeciez uroda jest rzecza przemijajaca. zostaje jedynie wrazliwosc na swiat i ludzi. te dwie panie mimo ze roznia sie kolorami wlosow i makijazem sa jednak jednakowe w sensie pustoglowia. wiec moim zdaniem nie wybieram zadnej. kropka! :P

Obie się mogą podobać, nie ma jakiejś wielkiej przewagi jedna nad drugą. Z tym, że mi nie podoba się żadna z nich. :P

Laura Diaz - śmiem wątpić, że to o to chodzi ... Pewnie jedna blondynka drugiej nierówna ... I tak samo z brunetkami ... Bo ja mam odwrotne doświadczenia .... Faceci mają chociaż zaczepkę ... w stylu: jakiej jesteś narodowości? Typy były już wszelakie ... od korzeni cygańskich, włoskich, hiszpańskich.... ormiańskich ....

Gość alicja day
hahahaha... - tutaj masz ocenić wygląd, a nie charakter i w ogóle najpierw pomyśl co piszesz...piszesz, że dwie są głupie, jak wcześniej stwierdziłeś/aś, że tu jest opisany tylko wygląd

No właśnie czasem się zdarzy jakiś typ ormiański albo romski. Bywają perełki z kręconymi orientalnymi lokami i oczami czarnymi jak węgle, takie śniade. Ktoś miał jakieś doświadczenia z takimi? :D

Może to jakieś starożytne tirówki kiedyś zbłądziły pod polskie strzechy? :D

Teraz dojrzałam, że są też cechy osobowościowe ... Więc bliżej mi do 1 tutaj ... Jestem kokietką ... trochę dziecinna ... , postrzelona itd... Ale jednocześnie kocica ... Fakt tutaj faceci uwielbiają otoczyć silnym ramieniem taką delikatną istotkę .... To pozwala im wykazać się męskością .... I poczuć się silnym ... :)

Gość alicja day
1 opis jest właśnie mój, a drugi mojej przyjaciółki:) zawsze myślałam, że mężczyźni właśnie pragną takiego drugiego typu, takiej baaaaardzo sexownej kocicy, a ja mam dużo wieksze powodzenie od niej...