Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatka01

a wspomnienia tak bardzo gryzą w pięty...

Polecane posty

Gość jejku...
Dobranoc 🖐️

Gość kwiatka01
miłej nocki... śnijcie o tym co nierealne i niespełnione...ja tez bede...

Gość jejku...
witam serdecznie :) 🖐️ jak zyjecie ? Bo u mnie ciągle to samo... miłej niedzieli :D

no hej u mnie dobrze,słonko za oknem,jakoś mi tęsknota chwilowo przeszła z czego się bardzo cieszę pozdrawiam i miłej niedzieli

sprawdzam czy mi się udało zmienić kolorek :D U mnie deszcz..ciągle pada...pozdrawiam również 🖐️

Trochę przejrzałam inne tematy...nie chce żeby ktoś się podszywał... tak..czerń jest twarzowa :D Uciekam ...obowiązki wzywają

Wszystkim tęskniacym.....bardzo życiowy wiersz....miłego dnia 🖐️ Fotografia Mam Twoje zdjęcie, Choć nie na papierze, nie w ramce… Zrobiłam je sercem, I co dzień na nie patrzę Co noc wyobrażam sobie, Jak by to było, Gdybyś nie tylko w mej głowie Lecz w mym łóżku wyznał mi miłość. Myślę… Jak smakują twoje usta? Wspominam… Palący dotyk twej dłoni… Widzę… Twych oczu błękitne lustra… Próbuję Twój oddech dogonić… Chcę uciec od Twojej siły! Chcę byś przestał pieścić me ciało! Chcę… By te wizje się skończyły… By to się już ze mną nie działo… Bo ciebie tutaj nie ma. A ja przestać czuć Ciebie… Nie potrafię… Choć jesteś tylko w mych marzeniach… W moim sercu fotografią…