Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasss

Białę końcówki zębów

Polecane posty

Gość Lasss

Witam! Mam pewnien problem. Nie mam pojęcia od czego ale mam takie białe końce jedynek.. ;/ takie bielusieńkie jak snieg. Tylko o to chodzi ze reszta jest żółta :P Bardzo brzydko to wygląda ;/ wyobrazcie sobie zółte zęby z jedynkami o białych końcach :/ ... a jeszcze nie wiem czemu ale te białe konce zlewają sie troche z reszta podczas żucia gumy itp :P Nie mam pojęcia co z tym zrobic jesczcze w dodatku mam zamiar wybielac zęby paskami wybielającymi ale nie wiem jak mam je zalozyc: czy na całe zęby czy ominąć końcówki bo wybielą sie jeszcze bardziej ;/ Proooosze o radę :*

Gość misszka
słuchaj mam ten sam problem. Z tym, że ja mam w miarę białe zęby. a jedna jedynka na końcu jest biała. BIAŁA. B I A Ł A. Jak śnieg, dokładnie. Wstrętnie to wygląda. Nie mam pomysłu jak się tego pozbyć. Wstydzę się uśmiechać...

Gość CO TO JESTCHOLERA
DOPIERO WŁASNIE ten sam temat załozylam!, cholera ja też to mam! wstyd mi sie usmiechac! ja pierdziele!

Gość CO TO JESTCHOLERA
JAK SIE KURWA TEGO POZBYC!? NERWY MI PUSZCZAJA!?!!! CZYTAŁAM JUZ O TYM DUZO A PRZYCZYNY SĄ TAKIE: fluoroza, za mało białka, za duzo cukru we krwi.. etc. i co jeszcze?! to co ja mam zrobic?! zeby myje a zawsze jak rano wstaje to one są!!!!!!!! ja niemoge :(

Gość Lasss
No kurde ja juz to mam odd moze hm 5 lat ii tez co rano jak wstaje to to mam a wieczorem troszeczke mniej widać. Chcialabym miec reszte zębów bielsze i stosować pasty wybielające ale one tylko podwajają efekt białych końcówek jedynek :(( nie wiem co robic ale tez sie wstydze usmiechac czesto ;/

Gość ja tak nie mam ale znam
2 osoby które tak maja. i to nie tylko 1 maja bielsze koncowki ale reszta zebow na przodzie tez ma biale koncowki. w sumie nie wyglada to jakos tragicznie...

Gość moniiaaaaa
To są początki fluorozy, biegiem do stomotologa- to się leczy. Nie chciałabyś wiedzieć jak wygląda fluoroza w dalszych stopniach zaawansowania

Gość Lassss
kurcze odpowiedzcie cos ;P

Gość ....finka
Doradze.; podac gg

Gość Lasss
1021631 ;D

Ja tez tak mam od dziecinstwa bo mialam operacje a pozniej musialam duzo antybiotyków przejmowac...zadna dentystka ani w szkole stomatolog nigdy nic mi o tym nie powiedzial wiec to chyba nic złego..zreszta Mnie to juz nie przeszkadza:)

A może wybielanie preparatem ja polecam żel dr martin schwarz