Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś zamiast jeansów

Jakie spodnie zamiast jeansów dla chłopaka czyli dla mnie

Polecane posty

Gość coś zamiast jeansów

Bo w jeansach jest mi za gorąco. Niby jest tylko jakieś 10 stopni, ale na słońcu wydaje się zdecydowanie więcej i jest mi za gorąco w jeansach, a na krótkie spodenki niestety jest jeszcze trochę za wcześnie. Co radzicie?

Gość może sztruksy

Gość coś zamiast jeansów
W sztruksach to jest jeszcze cieplej.

Sztruksy. :D O matko... wiem, że w nich też może być ciepło, ale cholernie podobają mi sie faceci w sztruksowych spodniach. :) Czarnych albo beżowych. ;)

Gość coś zamiast jeansów
W bluzie to już nie chodzę :-)

Gość beatka reaktywacja
haha dobre, zajebisty macie gust:D sztruksy i bluza prosto...wymiekam. Fashion victims:D:D:D:

Gość coś zamiast jeansów
Dobra, pomińmy górną część ubioru i zajmijmy się jednak dolną.

Gość letleshi
Ta sztruksy i na bazar skarpetki sprzedawać. Kup spodnie z dodatkiem kaszmiru ale nie wiecej niż 30%

Gość czarna prosta i nie do konca
tak ubierzcie go jak dresa wystrojonego na impreze...czarne sztruksy , sweterki w romby i obowiazkowo pantofle. Az takie z was wiesniary? Kup sobie spodnie z cienkiego dzinsu np w Pepe Jeans.

Sztruksy i na bazar? :o Co Ty w ogóle gadasz. :o Każdy ma swój gust, więc daruj sobie takie teksty.

Gość letleshi
bawełna z mikrofazą też się nie spocisz.

Gość letleshi
Dla mnie to możesz chodzić w worku

beatka reaktywacja dokladnie zajebisty mamy gust,ty pewnie bys swojego ubrala w lakierki i koszulke z kolnierzem :-P

ŻMIJA nie przejmuj się. :D Ci ludzie mają ograniczone myślenie... jak sztruksy to nic tylko na bazar, a jak sweter to tylko w romby... ;) Buahahaha! Żaaaaal... :)

Gość beatka reaktywacja
nie. Ale widze ze nawet Twoje fantazje sa na takim dennym poziomie. Myslisz ze faceta nie da sie ubrac z klasa? Moze bedzie to dla Ciebie zaskoczeniem i zyciowym szokiem- ale jest to mozliwe.

Angolek racja :-) szkoda sobie nerwy szarpac hehe :-) swiata nie naprawimy a szkoda :-) do baetka reaktywacja-nie mowimy tu o ubieraniu z klasa (przynajmnie ja ) tylko o codziennym stroju.Mi i nie tylko mi podobaja sie faceci ubrani wlasnie w sztruksy,fajne bluzy i taki styl mi pasuje !!!!! i tacy mi sie podobaja.A to ze jestes niekulturalna to wybacz nie moj problem.I nie moj poziom...nie bede z toba dyskutowac .Nawet jesli masz inny gust nie musisz smiac sie z czyjegos ......Buehehehe niby dlaczego mialo by byc dla mnie szokiem ubranie z klasa? smieszna jestes......i zalosna

Gość beatka reaktywacja
a to na co dzien juz nie trzeba sie ubierac z klasa? Mozna w sztruksy i "fajna bluze?". Nie chce Cie obrazac , ani sie z Toba klocic. Ale przyjmij za fakt ze to co polecasz jest niegustowne i w kiepskim stylu. Nie bron sie tylko dlatego ze ktos Cie skrytykowal.

Dlaczego mam sie nie bronic? skoro taki mam gust to bede go bronic bo to mi sie podoba i zdania nie zmienie!!!!!!!! ja np nie lubie facetow ktorzy na codzien ubieraja sie z klasa .....rozumiem ze to moze komus odpowiadac i nic do tego nie mam.Po prostu mi podobaja sie faceci w sztruksach,bluzach,szerszych spodniach i takie juz moje zboczenie....uwiez ze taki koles tez potrafi wygladac fajnie i cos soba reprezentowac.Rozumiem ze ktos preferuje typ np . elegancik w lakierkach,garniak i krawat ,kolnierzyk i kantka.To jest dobre na wesele albo do pracy....ja bym nigdy nie chciala faceta ktory tak by sie ubieral na codzien.Mam inny gust i bede go bronic i nie klocmy sie,tylko szanujmy...ja nie mam nic do twojego wiec nie smiej sioe z mojego bo to ty zaczelas......

zmija nie wysililaj sie,sa takie osoby ktore jako ta krowa nigdy nie zmieniaja pogladow a do tego bezczelnie obrazaja te osoby,kotre maja inne zdanie;)

Gość zmija ma racje
hip-hopowcy albo skini wygladaja super:) a bluzy z kapturem sa slodkie:)

Sa fajne bojówki 100% bawełny w kolorach ziemi czy w stylu military - na pewno nie będzie w nich za ciepło, ale przy zakupie zwróć uwagę na skład i grubość tkaniny. Na wypady mozna mieć fajny bawełniany dres - szary klasyczny melanż w stylu amerykańskim jest zawsze na czasie, niestety taki strój to wydatek duzo wiekszy niż przeciętne dzinsy.

Gość zmija ma racje
najlepsi sa faceci co maja styl lobuza, chuligana, ale lobuzami nie sa. krotko sciete, wlosy, tatuaze, fajna sylwetka. skini albo hip-hopowcy, albo kolesie troche ala kibole:)

Gość szerokie
szerokie :)))

Gość elo ziomal
pedaly co chodza na codzien w lakierkach to jebusy