Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maybe Mamma

Pytanie o test ciążowy---mam mętlik w głowie!

Polecane posty

Gość Maybe Mamma

Może na początek napiszę, że okre dostaje tak mniej więcej co 21-25 dni. Wczoraj 22 dzień cyklu, o godz. 18:00 zrobiłam test ciążowy Pre-Test, wyszła jedna kreska, a dzisiaj rano spojrzałam na niego i widzę drugą bladą, nikłą kreskę....Co to znaczy? Mam jeszcze jeden test....

Gość lamia1
ULOTKA!! z tego co sie orientuje ten test był zakupiony w rosmanie-ma takiego bobsa fajnego na opakowaniu. I tam jest wyraxnie napisane że liczy sie tylko pierwszy wynik-i wynik po jakimś czasie nawet po 2 godzinach jest NIEMIARODAJNY!!poczytaj to sie uspokoisz

Gość Maybe Mamma
kupiłam w aptece!!! zaraz przeczytam ulotke

Gość lamia1
a zreszta w 22 dniu cyklu i tak nic by Ci nie wyszło-ale tym testem sie nie przejmuj-patrzysz jaki jest wynik po paru minutach i go wyrzucasz. jeżeli okresu nie dostaniesz po tych 25 dniach to wtedy zrób ten drugi. pozdrówki

Gość agnieszka011387
Testy mogą tak robić, nie pamiętam dokładnie, ale wiarygodność testu sprawdza się chyba do 30 minut po jego zrobieniu, potem może \"przeskoczyć\" na dwie kreski, ale nie oznacza to, że jesteś w ciąży dlatego nie martw się. Na ulotce powinno być to napisane, bynajmniej na ulotce którą ja czytałam było.

Gość Maybe Mamma
czytałam ulotkę, ale dzisiaj rano zgłupiałam! Faktycznie, jest tam napisane, że wynik trzeba odczytać do 5 minut!!!

Gość Maybe Mamma
Dzięki dziewczyny!

Gość Maybe Mamma
Przepraszam, dzisiaj 23 dc:)

Ja bym Ci radziła jednak dla pewności zrobić jeszcze jeden test,może nie dziś a tak za 4dni. Ja robiłam 4testy:) począwszy od takiej bladej kreski z każdym dniem następne testy mocniejsza kreska i jestem w upragnionej ciąży:)

Ja bym Ci radziła jednak dla pewności zrobić jeszcze jeden test,może nie dziś a tak za 4dni. Ja robiłam 4testy:) począwszy od takiej bladej kreski z każdym dniem następne testy mocniejsza kreska i jestem w upragnionej ciąży:)

Gość madziulkaaaa
dunia a ktorego dnia cyklu robilas pierwszy test? jeszcze przed spodziewana miesiaczka?

to był chyba jakoś między 20d.c a 25 ale ja byłam stymulowana lekami na owulację żeby właśnie móc zajść w ciążę co całe leczenie trwało ok2-3miesięcy po wcześniejszych kilkumiesięcznych staraniach kończących się niepowodzeniami:)no ale wreszcie się udało i jestem 1,5mies.w ciąży:D