Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetka_wieczorową_porą

krwawiąca nadżerka, globulki, wymrażanie- pomocy

Polecane posty

dowiedziałam się że czeka mnie usunięcie nadżerki poprzez wymrażanie.. lekarka powiedziała że to \"nadżerka krwawiąca\" przepisała mi jakieś globulki które mają podleczyć i przygotować do zabiegu.. czy ktoś przez to przechodził? od przeszło 8 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne, czy mam przerwać przed zabiegiem? tak tak wiem że powinnam o to pytać ginekologa ale byłam tak przerażona że się słowem nie odezwałam a lekarz sam od siebie nic nie wyjaśnił...pomocy.. :(

Gość lamia1
tabletek przerywać nie musisz. Te gobulki to tak jak piszesz na zaleczenie tymczasowe, a zabieg wymrażania rozwiąże tą sprawe. Nadżerka jednak lubi pwracać-to nic niepokojącego. niestety zdarza sie:)sama mam-lekarz powiedział że niewielką i nic z nią narazie nie będzie robił

no właśnie jak byłam we wrześniu na badaniach to lekarz powiedział że nie jest duża więc niech zostanie... poszłam w styczniu na kontrolę to nawet mnie nie przebadał.. poszłam teraz i dostałam opieprz z góry do dołu bo nadżerka jest już duża i na dodatek krwawiąca (zdarzało się że krwawiłam po stosunku- właśnie dlatego poszłam do lekarza) yhh

poszłam ostaynio na cytologię, ale w trakcie pobierania moja gin powiedziała, że mam bardzo dużą nadżerkę i zapalenie pochwy powodujące krwawienia... Dostałam globulki i leki doustne (niestety nie pamiętam jakie). Dopiero po skończeniu kuracji maiałam się zgłosić na cytologię i decyzję co do dalszego leczenia nadżerki. Po ponad miesiącu poszłam do lekarki na pobranie cytologii, po pobraniu cytologii, zapytałam sę czy wszystko w porządku, lekarka powiedziała, że ogólnie tak, tylko da mi jeszcze takie delikatne globulki na zakończenia. Co prawda wprost się o nadżerkę nie zapytałam.... ale chyba by zauważyła... także głowa do góry może same globulki pomogą