Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze gorsza

zazdroszcze kolezance z pracy

Polecane posty

Gość zawsze gorsza

ona ma wszystko i wiecej a ja nie mam nic np wszyscy ja lubia jest najlepsza w pracy szef ja uwielbia i nie wyobraza sobie zeby sie zwolnila a ja zawsze ta gorsza i wcale mnie to nie bawi dzisiaj w pracy mnie obryczala przy szefie bylo mi glupio bo to glupota zeby o takie cos ryczec ona zawsze mnie krytykuje ze wszystko za mnie robi i ze lepiej oczywiscie ja bylam poszkodowana ale i tak ona miala dla nich racje juz sie przyzwyczailam do tego:]

Gość głowizny
a od dawna tam jestes ? na pewno nie wszyscy ja lubią, bo choćby ty jej nie lubisz i na bank nie jesteś w tym osamotniona

Gość zawsze gorsza
ale to na mnie najczesciej sie wyzywa pracuje tam od dwoch miesiecy a ona od trzech jest niezastapiona nawet gdybym ja sie bardzo starala to ona i tak jest lepsza czasem mnie obrazaja mowiac ze mi to zwisa bo jestem mloda a ona wkoncu ma dziecko i jej nie powidza nic

Gość zawsze gorsza
wszyscy sie jej boja a mnie nie bo ja jestem naiwna i glupia jestem dla nich za dobra kiedy mnie o cos prosza to spelniam ich prosbe a ona tego nie robi i jest super kumpela szef uwaza ze ja nigdy taka nie bede a powiedzial ze moze zza pol roku bede w prawie tak jak ona a ona pracuje w tym zawodzie juz 3 lata ja tylko 2 miesiace czasem mysle ze ona tylko z litosci mowi ze mnie lubi a wcale nie lubi zauwazylam ze mnie nie cierpi bo na mnie narzeka

NIE DENERWUJ SIE rób swoje ,uciekaj myslami od tej toksycznej baby,mam taka w otoczeniu -nikt jej nie upomni bo sie jej ryku i obgadywania boja

Gość zawsze gorsza
tak probowalam ale za bardzo mnie to boli kiedys ja lubilam jak nikogo na swiecie zawsze stawalam po jej stronie kiedy wszyscy mowili ze to szmata bo sie z kazdym pieprzy to prawda miala mnostwo facetow jeszcze cudzych pije alkohol i to czesto tylko ze w pracy to prawdziwy ideal ostatnio mi powiedziala ze nie bedzie robic juz za mnie ze sie skonczyl dzien dziecka teraz ja bede za nia robila i faktycznie tak bylo no ale nikt tego nie zauwazyl tak jak to ze ona robila za mnie

Gość zawsze gorsza
chcialabym zeby bylo jak dawniej a moze ja powinnam zrezygnowac ztej pracy? tylko gdzie ja znajde taka druga? nigdzie

Gość ssssssad
wez nie przeadzaj pracuujesz tu tylko dwa miechy a ona 3 lata nie mozesz się znią równać:O a ona nie ma co błyszczec bo to normalne że jest lepsza skoro pracuje tyle dłuzej niz ty ty masz prawo jeszcze troche bładzić bo jestes nowa i nie ma co sie z nią rownac skoro ona juz tyle pracuje..ilemacie lat?gdzie pracujecie?

Gość zawsze gorsza
ja mam 18 a ona 31 pracujemy w sklepie

Gość zawsze gorsza
ja wiem ze nie powinnam sie z nia porownywac ale to ja zawsze wychodze na te gorsza i to ja mam przesrane kiedy to ona jest bez winy czasem jestem zla na siebie ze nie moge byc chociaz troszke madrzejsza no i zazdrosna jestem niesamowicie nie moge zniesc tego ze ja dla wszystkich jestem byle kim a ona choc zachowuje sie jak cham jest swietna

Gość ssssssad
ehhhhh no to rzeczywiście w sklepie nietrudno byc najlepszym zwłaszcza jak esie ma już 3letni staz:O Myslałam że ona się nosi bo jest najlepsza w banku czy gdzieś ale w sklepie:O

Gość zawsze gorsza
naprawde strasznie sie czuje z ta mysla ze ona mnie nie lubi a ja za nia obcielabym reke

Gość salamandra plamista
oszalalas? reke sobie obcinac? ja tez mialam taka suke w pracy, ktora caly czas sie na mnie wyzywala i zachowywala jak moja szefowa. po jakims czasie zaczelam ja ignorowac, a jak sie rzucala, ostentacyjnie odwracalam sie na piecie i wracalam do swego biurka, gdy cale biuro na mnie patrzylo. roznica w tym, ze ja pracuje w UK i tu prawo jest inne. mozesz isc na skarge do szefa i nie obawiac sie tego, ze cie wywali z pracy.

Gość salamandra plamista
i jeszcze jedno- mnie tez sie zdawalo, ze ona jest lubiana w pracy. do czasu jej odejscia z firmy. nawet nie wiesz ile osob odetchnelo z ulga.

Gość zawsze gorsza
wlasnie ona zachowuje sie jak moja szefowa co mnie drazni kazdy jest w stosunku do mnie mily tylko nie ona zaczne ja ignorowac nie bede z nia gadala ale to bedzie dosyc trudne bo jezdzimy razem do tej roboty mieszkamy po sasiedzku

Gość zawsze gorsza
wlasciwie to tak rozmawialam z ania druga kumpela tez uwaza ze ona sie wywyzsza no ale nikt jej tego nie pwoei kazdy sie ja boi

Gość zawsze gorsza
dziewnie pracuje sie z taka konfliktowa kobieta trudno cos zrobic zwlaszcza ze czesto pracujemy w tym samym miejscu i zawsze to ona wie wszystko lepiej

Gość salamandra plamista
a masz podpisana umowe o prace?

Gość jjjjjjjjjjjjjjyg
kolezanko a nie lepiej tak zdac mature iśc na studia nawet prywatne...Poszukac innej roboty dla studentów zaocznych dużo jest tego....a nie się bujać z jakąs laską z kompleksem niższości w sklepie? Wtedy ty bedziesz się nosiła..jestes młoda całye życie przed tobą a ona 31 letnia baba nosząca sę w jakimś sklepiiku i udająca szefową...:O

Gość zawsze gorsza
w sumie masz racje jestem mloda cale zycie przede mna ona juz je zmarnowala ma problemy z mezem i pije moze w tej pracy jej sie uklada ale na innych rzeczach sie nie zna za to ja wiem o tym doskonale

Gość bestia z piekla rodem...
wez sie w garsc nie badz taka naiwna i nie badz tez chamem pokaz ze stac cie na wiecej i sie przede wszystkim nie podddawaj a szef? udowodnij co potrafisz nie ciesz sie z sukcesow i nie placz z porazek czasem lepiej byc twarda nigdy nie wiadomo gdzie cie uderzy czlowiek

Gość zawsze gorsza
czasami chcialabym byc lepsza ale zastanawiam sie po co przeciez ona tylko w pracy odnosi sukcesy

Gość bestia z piekla rodem...
ja tez bym chciala byc najlepsza osiagnac wiecej niz moja siostra ale to niemozliwe nigdy taka nie bede a lepsza wcale wole byc soba bo wiem ze wkoncu ona sie zlamie i stanie sie gorsza ode mnie ale jej tegoi nie zycze

Gość zawsze gorsza
czy ktos z was tutaj na kafe jest w stanie mi cos jeszcze doradzic???? bardzo prosze

Gość nie zwalniaj sie
ani nie rob NI C idnoruj babsztyl boi sie ciebie wierz mi ! czuje sie jestes LEPSZA I zagrazasz jej poczekaj, daj na luz - dojdziessz do swoich 5 minut

Gość zawsze gorsza
masz racje co to za babsztyl zazdrosci mi pamietam jak raz bylam od niej lepsza wydarla sie na mnie o cos z tym wspoolnego hmm smiac mi sie troche chcialo

Gość zawsze gorsza
ja tego nie rozumiem czy ona ma takie dni? jednego dnia ryczy na mnie a nastepnego juz ze soba rozmawiamy jak gdyby nigdy nic ale mnie sie to wcale nie podoba zaczelam ja ignorowac nawet mniej ze soba gadamy

Gość nie martw sie
tez tak mialam bylysmy najlepszymi kumpelkami ale gdy w pracy ja wychwalali a mnie ponizali to ona razem z nimi tak to juz jest z ludzmi NIE UFAJ NIKOMU NAWET SOBIE

Gość MALA CIZIA
nie ufaj nikomu kazdy ma w sobie falsz ja sie poznalam na ludziach a ty dziewczyno masz na to czas pierdol kolezanke a zacznij sie ogladac za facetami bo bardziej bolalo by mnie gdyby tak facet na mnie ryczal a nie jakas beznadziejna baba szukajaca zaczepki