Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaax

Pochwica

Polecane posty

Gość Madziaaaax

Chciałam sie zapytać czy może ktoś miał POCHWICE,bo nie umiem sobie z tym poradzić,może ktoś mi pomoże,dziękuje bardzo.

Gość Madziaaaax
Pochwica to dysfunkcja seksualna polegająca na niezależnym od woli skurczu mięśni wokół wejścia do pochwy, co może powodować zamknięcie wejścia i niemożność odbycia stosunku płciowego, gdyż powoduje silny ból przy wprowadzaniu prącia do pochwy. Podobny ból pojawia się przy próbie wprowadzenia tamponu czy palca. ICD-10 Pochwica nieorganiczna Kod ICD-10F52.5 DSM IV Pochwica nie wynikająca z ogólnego stanu zdrowia Kod DSM IV306.51 Psychogenna pochwica, powodująca bolesność, jest zazwyczaj związana z reakcją obronną, wynikającą z niejasności nastawienia emocjonalnego do partnera, bądź z lęków seksualnych kobiety. Bywa także reakcją powstającą w okolicznościach nie sprzyjających współżyciu seksualnemu - związanych z zagrożeniem, narażeniem na wstyd itp. Powtarzające się skurcze pochwy, mimo chęci podjęcia współżycia i niezależne od okoliczności, bywają wyuczoną reakcją obronną uwarunkowaną wcześniejszymi traumatycznymi doświadczeniami. Pochwica jest uleczalna.

Gość ava sapiens-sapiens
Błagam o kontakt do specjalisty w celu wyleczenia pochwicy.

Gość gość
www.setman.pl najlepszy specjalista w tej dziedzinie, odpowiada na wszystkie e-maile

Gość gość
Witajcie, ja osobiście uważam, że Setman troszkę zalatuje sektą, tzn to trudne do wytłumaczenia, ale ja do niego napisałam i coś mi nie zagrało. Wygrałam z pochwicą jakieś 3 tyg temu. Służę poradą.

Gość pochwiczanka
Witam, Byłabym wdzięczna gdybyś opowiedziała jak poradziłaś sobie z ta "dolegliwością " . (gość)

Gość gość
"gość" - jak poradzilas sobie z pochwica? prosze o pomoc

Gość Bielinek Sałatnik
Ja Ci poradzę co zrobić, jeśli tu jeszcze zaglądasz. Pokonałam ta przypadłość kilka lat temu.

Gość gość
pochwica to dar, chroni przed straszliwym grzechem.

Gość gość
Mam magicznego kija, którym leczę pochwicę.

Gość gość
Bielinek salatnik powiedz jak sobie poradzilas