anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Dziewczyny czy moge byc w ciązy ?? okres mialam 24 marca a 4 kwietnia był stosunek ... ?? niewiem czy dobrze to licze 24. 25. 26. 27. 28. 28. 30. 31. 1.2.3.4 w 10 dniu jest juz okres płodny ?? prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia1 Napisano Kwiecień 4, 2008 wszystko zależy jak dlugo trwa Twój cykl. i plemniki w ciele kobiety w sprzyjających warunkach mogą żyć 72 godziny. Nie prościej było zastosowac ogumienie lub co innego??nieodpowiedzialnośc za swoje czyny chyba nigdy nie przestanie mnie dziwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 no cykl trwa tak 28 dni a okres mialam 5 dni my uzywamy gumy nawet bralam tabletki ale jakos tak sie stalo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia1 Napisano Kwiecień 4, 2008 jak 28 dni to tym razem chyba Ci sie uda. a czemu zrezygnowałas z tabletek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 co to znaczy to tym razem ci sie uda... ?? ja wlasnie nie chce zajsc w ciazy jak narazie .... za młoda i szkola... hmm niezrezygnowalalm z tabletek mam przerwe juz 3 meisieczna i moja p. giunekolog jest na chorobowym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lamia1 Napisano Kwiecień 4, 2008 uda Ci sie w sensie że chyba nie będziesz miała dzidziusia. Juz z pierwszego postu sie zorientowałam że to jeszcze ni Twój czas:)I mówie uważaj następnymi razy bo szkoły pełne wpadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 a jak to jest z tym kalendarzykiem... w 10 dniu zaczynaja sie okresy płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 oj niestety u mnie 10 dzień jest już płodny, a mam cykl tak jak ty 28 dni trwa, a nie pamiętasz czy miałaś wtedy śluz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 tak mialam sluz.... a pare dni temu bolały mnie jajniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 w huj sie martwie;/ eghhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homerkowa 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 4 kwiatnia czyli dzisiaj. Jak sie obawiasz to idz po recepte na postinor. Masz jeszcze czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 4, 2008 możesz :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freelancerrrr Napisano Kwiecień 4, 2008 ja dzisiaj bylam u ginekologa zalozyc wkladke:) i na wszelki wypadek gdybym zaszla choc watpie...no ale w kazdym fazie teraz mam pewnosc i wkladke jako antykoncepcje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 może akurat jeszcze nie byłaś płodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 bardzo sie boje:(:( a co jesli jestem w ciazy... hmm juz po ilu dniach mozna to zauwazyc po ilu dniach moge zrobic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 hmm mi wyszło, że to był twój 12 dzień cyklu, więc już prawie na pewno płodny tuż przed owolucją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 po tygodniu możesz zrobić test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 niewiem co powiedziec.. :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 podobno w 14 dniu cyklu jest owolucja?? wiec mzoe byc jakas szanse na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 spokojnie, a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 19 lat skonczone... dla mnie byc mama to za wczas mam szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 to może weź tę pigułkę po... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 musze sobie jakos radzic obym nie byla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afdgffdg Napisano Kwiecień 4, 2008 oby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 mykusiam dziekuje za wypowiedzi na ten temat napewno sie jeszcze odezwie:):) buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 OWULACJA skąd wy tę OWOLUCJĘ bierzecie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 plemniki w ciele kobiety mogą przeżyć nawet do 5 dni (czasem się mówi o 7) więc 10 dzień cyklu jest już płodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiadamMm Napisano Kwiecień 4, 2008 jelsi ostatnia miesiaczke miałas 24marca, a cykl ma długoscc 28 dni to dni płodne masz 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Kwietnia prosze http://www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuu Napisano Kwiecień 5, 2008 laska, masz 19 lat i chyba spalas na lekcjach biologii, to juz 15to latkiw iedza, ze owulacja wystepuje na 12-16 dni przed miesiaczka a nie 14 dc! Czyli w cyklu 28mio dniowym owulacja wystapi miedzy 12 a 16 dc - pod warunkiem, ze cykl nie postanowi sie skrocic (tj owulacja nie postanowi wystapic sobie wczesniej) A plemniki zyja do 7 dni! Najpierw sie doucz a potem bierz sie za seks bez zabezpieczenia. Owszem, jak najbardziej mialas dni podne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiula22 Napisano Październik 30, 2008 Bardzo proszę o radę staramy się o dzidziusia @ miała12.10.2008 owolucja z pomiaru temperatury była 29.10 ostatni stosunek był25.10 czy się udało bardzo dziękuję za odpowiedz!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach