Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaa0087

KROPELKOWANIE??!!! CZY JESTEM PRZEZ TO W CIAZY??? POMOZCIEE

Polecane posty

Gość Paulaa0087

W moje dni plodne kochalam sie z moim chlopakiem. To byl moj pierwszy raz, wiec on wlozyl swojego czlonka 2 razy bo mnie bolalo. Uzywalismy prezerwatywy. On nie doszedl wogole bo jak mowilam bardzo mnie bolalo i nie bylo mozliwosci dalej ciagnac stosunku. Jednak bardzo sie boje ze jak zakladal prezerwatywe tzw. Plyn ktory sie wydobywa z czlonka dostal sie na prezerwatywe. Chcialam dodac ze zanim wlozyl penisa w pochwe ja jeszcze raz zobaczylam czy prezerwatywa jest dobrze zalozona(dotknelam) czyli jest mozliwosc ze zmazalam ten plyn palcami. On twierdzi ze zadnego plynu nie bylo. Co prawda penis byl suchy jak go poten dotknelam. Teraz jestem przez 5 dniami przed moja miesiaczka i mam jakies dziwne dolegliwosci... bole brzucha piersi, mam rowniez zgage i strasznie duzy brzuch CZY MOGE BYC W CIAZY??? Prosze o odpowiedz

Gość zdecydowanie na tak
Nastepna nawiedzona:-o

Gość Paulaa0087
Prosze o sczere odpowiedzi bo sie strasznie boje:(:(:(:( Wiem ze to moze smieszne ale byl to moj pierwszy raz i sie strasznie boje:( Bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie mi powiedzieli co o tym sadzicie....:(:( DZiekuje z gory za wszystkie odpowiedzi.

Gość zdecydowanie na tak
Paulaa0087 to dam ci szczera rade.Zajmij sie nauka a nie seksem.To zabawa dla ludzi doroslych ktorzy sie nie boja ze przez gumke "wpadna":-o

Gość Paulaa0087
a czy jest taka mozliwosc ze jestem w ciazy?? Chodze z moim chlopakiem bardzo dlugo i bylismy na to zdecydowani. Jak dostene okresu to zaczne brac tabletki, ale teraz sie boje czy jest mozliwosc w ten sposob zajscia w ciaze...

Gość zdecydowanie na tak
Tak na 100%jestes w ciazy!!!!!!!!!!!zacznij juz wyprawke szykowac i imiona wybierac bo to na pewno trojaczki i urodzisz je jako dziewica:-oacha!koniecznie wejdz na allegro MaMani znalazla tam wrozke ktora plec przewiduje!co za kretynka matko jedyna:-o

Gość Paulaa0087
Zdecydowanie na tak prosze nie smiej sie z tego bo ja powaznie sie pytam... A dziewica to juz nie jestem...

Gość kofriko
nie obawaiaj sie i niczego sobie nie wkrecaj bo w ten sposob tylko przesuniesz sobie miesiaczke i dopiero bedziesz sie denerwowac nie ma szans zebys nosila malenki cudne serduszko ;) wiec glowa do gory zabezpieczajcie sie i szalejcie ile mozecie:) moze pomysl nad tabletkami?

Gość Paulaa0087
Juz kupilam tabletki Valette. Jak dostande okresu to je wezme. Teraz strasznie sie boje:(:(:(::( Prosze powiedzcie cos na ten temat.

Gość zdecydowanie na tak
tak szalejcie jak male kroliczki a potem wchodzcie na kafe i szukajcie wrozbitow ktorzy przepowiedza czy jestescie w ciazy czy nie bo wzdecia macie!:-o

Gość zdecydowanie na tak
Paulaa0087 k...ale co ma ci kto yu powiedziec?zgadywac czy w ciazy jestes 5 dni przed miesiaczka?poza tym to PROWOKACJA!:-o

Gość Paulaa0087
Chdzi mi o to ze mam regularny okres i termin przypada mi za 5 dni... Moze zle sie okreslilam

Gość zdecydowanie na tak
No i co w zwiazku z tym?ktos na kafe ma ci odpowiedziec na pytanie czy w ciazy jestes?

Gość Paulaa0087
a o wzdeciach czytalam ze to sa najwczesniejsze objawy ciazy.

Gość LAaallaa
ZDECYDOWANIE NA TAK-ma trochę racji,ale dziewczyno,wyluzuj. PAULA- w sumie to chyba powinnaś zastanowić się nad tym,czy nie za wcześnie zdecydowaliście się na współzycie.. bo sama widzisz jak sie teraz stresujesz. No ale nie nasza w tym rola,żeby Ciebie umoralniac. Pytasz czy jest taka możliwość,no więc nie ma. tzn. pewnie znajdą sie jakieś mądralińskie,które stwierdzą,ze na bank jest szansa ale same nie wiedzą chyba o czym mówią, nie martw się,nie jesteś w ciąży,niby dlaczego mialby sie ten plyn przedostac na prezerwatywe,poza tym nie wiadomo czy on tam w ogole byl a nawet jesli to bylo go za malo by moc zajsc z ciaze. w nia sie tak latwo nie zachodzi. poza tym tylko u 30% mezczyzn w tym sluzie sa plemniki., moze u Twojego nie;)) nie no ale zastaow sie nad tabletkami lub np prezerwatywą i globulką (patentex) zebyś czerpała z seksu przyjemnośc a nie tylko strach,stres. wyluzuj,bo jeszcze Ci sie okres przesunie ze stresu. w ciazy nie jestes. pozdrawiam

Gość kofriko
o matko kochana! dziewczyno uspokuj sie bo zaraz pomysle ze jestes 13latka a nie 16latka:p twoje KROPELKOWANIE wyglada co najmniej jak ZAPYLENIE ??!! CZY JESTEM PRZEZ TO W CIAZY-odpowiedz -NIE NIE JESTES W CIAZY !!! poczytaj troche o owulacji ogolnie o cyklu o tym KROPELKOWANIU etc...

Gość LAaallaa
ZDECYDOWANIE NA TAK- daj sobie spokój,po co ją jeszcze bardziej denerwujesz ;]. to jest forum,każdy może zadawać pytanie jakie mu sie podobają,więc wiesz.... nikt Ci nie kaze tego czytać;]

Gość Paulaa0087
Dziekuje za odpowiedz... Bardzo duzo sie o tym naczytalam i dlatego tak sie boje. Tak bardzo mloda nie jestem bo mam 18 lat. Moze powiecie ze niedoswiadczona.... ale ja naprawde duzo o tym czytalam no i steraz mam stracha:) Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.

wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo ciazy jest spore.. a patrzac na Twoje dolegliwosci jakze charakterystyczne dla ciazy (bol brzucha, zgaga!! itp) powiedzialabym ze jest nawet bardzo spore poczekaj jeszcze ze 2 dni a zaczniesz czuc ruchy!! ale niemartw sie.. jak pczujesz ruchy to o wszytkim zapomnisz i nawet sie ucieszysz ze bedziesz mama!! GRATULUJE!! ale dla pewnosci zrob jeszcze test nim zaczniesz kupowac wyprawke:D :P

:-o toż to tekst zywcem z Bravo przepisany!!! Czytaląm kiedys te gazety i na tym sie opieraly " on w majtakch ja w majtkach czy ciąza jest możliwa?" Jak uzywaliscie prezerwatywy to na 99% nie ejst możliwa a takie zaplodnienia?? wiesz co? równie dobrze jakiś gość mógl sobie robic dobrze i nie umyć rąk, potem wsiasc do autobusu i przytzymac sie poireczy. poźniej ty wsiadasz, chwytasz tą samą porecz... idziesz w domu do wc i podcierasz się... no i co? ciąza? .... I szukaj tu ojca :D:D:D To nie takie proste :) Tak to by nas bylo wiecej niz chińczyków :D:D:D

kolorkowa bo dziewczyna jeszcze uwierzy i wozek kupi na allegro!!! przestan !!!!! :D:D:D:D

Mamani sugerujes ze chinczyki to tak w autobusie?? poprzez dotkniecie poreczy?:) hmmm.. chyba ich rozpracowalas!!:P;)

Gość Paulaa0087
Nie wiem co mam powiedziec ale jak dostane okresu to wezme tabletki. Wtedy nie bede musiala Was meczyc moimi glupimi pytaniami...

paulka dobry pomysl z tymi tabletkami!!! kolorkowa no a jak ty myslalas? oni glownie tak sie mnożą... :D:D:D dlatego to jest naukowo udowodnione ze ojcami najwiekszej liczny dzieci sa kontrolerzy biletów :D:D:D:D:D

Gość Paulaa0087
Ale mowicie ze nie ma zadnej szansy zajscia w ciaze????

Paula nie ma!!! ja mam specjalizacje w internetowej ginekologii i mówie ci ze nie ma :D:D:D

Gość Paulaa0087
Juz sie lepiej poczulam:) Bardzo dziekuje. Mysle ze dostane wreszcie okresu..... Zreszta z tego stresu zrobilam sobie juz termin do ginekologa:S

paula jak sie bedziesz stresowac to okresu nie dostaniesz szybko bo ci sie przesunie. zacznij myslec pozytywnie :) a do ginekologa sie zapisz. powienien ci badanie porobic no i tebletki ci przepisze :)

Gość Paulaa0087
Do ginekologa chodze juz od 1 roku... On mi przepisal tabletki bo bylam przygotowana na wspolzycie ale tak sie zlozylo ze bylam na krotkim urlopie i zapomnialam wziasc ze soba tabletki no i ich nie wzielam. Akurat los chcial ze zaczelam wspolzyc z chlopakiem... no i teraz sie boje:(:(:(:(:(:(:( Mysle ze jak dostane okresu to odrazu je wezme:D Juz nie chce miec takiego stresu