Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mi sie nic nie chce

Juz mi sie nic nie chce...

Polecane posty

nie chce wchodzic w kolejny związek, panicznie boje sie odrzucenia albo, ze to bedzie kompletna lapa, ze facet okaze sie chamem....nie chce i nie wierze w miłosc ani uczciwosc, nie wierze w szacunek i partnerstwo. Mam 25 lat i nie chce nigdy juz z nikim byc zwiazana :(

czy ktos ma podobnie ???

Gość to idz do zakonu

Gość Podobnie ma Andrzej
z Aleksandrowa, ale spiesz sie, bo on 22 kwietnia popełnia samobójstwo:D

Gość mnie sie też nic nie chce
jwśli o związki chodzi. wiem, że to dno i prędzej czy później się rozpada

wole juz związek bez zobowiazan, przyjazn i sex bo wiem na czym stoje...moze nie zawsze to wiadomo ale jest bezpieczniejsze niz normalny związek.....

Gość jagus
ja dwa ani temu rozstalam sie z mezem po..... trzech miesiacach malzenstwa i juz tak samo jak Ty nie wierze w uczucia. Wszyscy mowia dookola - dasz sobie rade, znajdziesz kogos, ale ja nie wiem czy bede chciala i czy bede w stanie to zrobic.

jagus...współczuje ja sie napatrzyłam na związek moich rodziców, nie ufam facetom, boje sie i jednoczesnie nimi gardze :( nie wierze w partnerstwo, w uczucia bo to tylko chemia wiec wole byc w takim związku gdzie jest chemia i nic wiecej, przynajmniej nie bede oszukana i skrzywdzona:(

Gość jagus
ale nie wszyscy faceci sa zli, my kobiety mamy taka dziwna nature, ze odtracamy facetow ktorzy nas kochaja a my kochamy tych ktorzy nas niszcza.

moze cos w tym jest....ale ja juz nie potrafie zaufac, nawet sie z jakims spotkac:(

matka widzac jakiego ma meza czyli mojego ojca wmawiała mi cały czas ze nie wszyscy tacy są,ze ja trafie lepiej niz ona, nawtykała mi w głowe pełno róznych wartosci, które nijak mają sie do rzeczywistosci a ja juz inaczej nie potrafie :(

Gość jagus
z takim nastawieniem niewiele zdzialasz, troszke wiecej optymizmu choc w takich okolicznosciach trudno to osiagnac. swiata nie zmienisz a szczesliw mozesz byc. faceci nie lubia kobiet negatywnie nastawionych do zwiazkow tak jak my takich facetow.

chyba mam przewlekłą depresje bo nie umiem z tego wyjsc:( brak pieniędzy, choroby rodziców, niepowodzenia z facetami i na studiach, w pracy tez kiepska atmosfera:( jakos nie mam nastroju do bycia optymistka :(

Gość jasne ze idz
Cóż, mam 33 lata i też chyba wyrzucę faceta, a sprawię sobie kota.... :O Podrapane meble to przynajmniej prosty i przewidywalny problem :P

Gość jagus
kot przynajmniej nie powie Ci ze po to sobie wzial babe zeby mu kawe robila :)