Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochananiunia

Kocham Cie

Polecane posty

to, co zostaje po zakochaniu to przywiazanie z przyzwyczajeniem. jesli to jest milosc, to ja bardzo kocham swoje lozko i swojego laptopa na przyklad. w sumie to wiele rzeczy w ten sposob kocham, nawet ludzi paru, ale z cierpieniem to nie ma nic wspolnego. ;]

niuł brend...nie lubię jak mi sie jęzor pokazuje :O To po pierwsze :) Po drugie dziękuje i zapamiętam płeć ..:) Po trzecie jesli chcesz poznać mój punkt widzenia jest mi bliższa teorii opisanej w encyklopedii . Po czwarte... dobranoc wszystkim :)🖐️ ps. Poczytam popołudniu dalszy przebieg rozmowy ;)🖐️

Gość zakochananiunia
cierpienie jest jedyna możliwością sprawdzenia miłości... ale nie przejmuj sie tym....masz wieksze szanse ze trafi cie piorun niz ze odnajdziesz swoja druga polowke(prawdziwa milosc) :)

szkoda, bo w encyklopedii niczego odkrywczego nie ma, czyli: milosc to uczucie, uczucie to emocja, emocja to procesy psychiczne, bla, bla, bla... czyli nadal jestesmy w punkcie wyjscia. :classic_cool:

Gość zakochananiunia
niuł brend miłości trzeba sie nauczyć ;) nie każdy potrafi kochać ...niektórym sie tylko wydaje ze potrafią...prawdziwa miłość to ogromna odpowiedzialność

Gość zakochananiunia
niuł brend powiem Ci tylko jedno ..nigdy nie ufaj motylkom które latają w twoim brzuchu ;) te motylki to największe oszustki ;) prawdziwa milosc jest cierpliwa.. ide spac ...dobranoc :)

a kto tu ufa jakims motylkom, czy jakkolwiek by to okreslac? 💤 jakbys nie zauwazyla, ja jestem raczej przeciwniczka motylkow i innych tego typu dupereli. ;] dobranoc. 🖐️