Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozumiem podszywy

jestem zbulwersowana tym co sie tu dzieje

Polecane posty

Gość rozumiem podszywy

i inne teksty na luźnych topikach bo to zaw=bawne calkiem. ale sorry... są tematy poważne a robi sie z nich jak ktoś tu napsał 'gówno' i taka jest prawda. mozecie sie opanować? jak nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie nic jak wam sie nudzi to twórzcie se topiki o pierdach i tam sobie używajcie do woli. ale ludzie! troche kultury i zacunku dla innych!!

Gość WrozkąDanuta
popieram

Gość siedem groszy
A ktory topik tak cie zbulwersowal?

Gość WróżbitaKosmita
Wróżbita jest również zbulwersowany. Ale coś mu mówi, że wszyscy, którzy z ważeniem lekce odnoszą się do problemów innych, w końcu zrozumieją swój błąd. A poczucie winy zmusi ich do aktywnej pomocy zagubionym.

Gość rozumiem podszywy
np topik śpieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza i to jest jeden z dziesiątek topikow ktore tu były i ludzie ktorzy pisali naprawde mieli niejednokrotnie powazny problem , wykazywali depresje, zwracali sie o pomoc bo mysleli ze tu ja otrzymaja zal po prostu zal tych ludzi ktorz czekali na pomoc a zostali wyśmiani , zmieszani z błotem , jakieś podszywy i teg typu. jak oni sie musieli czuc czytajac jakies glupie teksty ktore rzuciła w ich strone obca osoba nie znająca sytuacji itd! naprawde takim czymś można zrobić ogromną krzywde komuś ponieważ LUDZIE MAJA UCZUCIA i nie zapominajmy o tym!!

Gość przemyślcie to
i myslcie nad tym co piszecie i na jakim topiku!!

Gość zajebisty topik ktos sie tym
wreszcie zajał! ktoś wreszcie sie wzburzył bo kafeteria to już nie to co kiedyś - gdzie można było pogadać z ludzmi o wszystkim a nie tak teraz z bydłem o niczym! Nareszcie ktoś poruszył tą kwestię! A magiczną datę 14 kwietnia chyba wielu zapamięta. Pozdrawiam Cie i życzę żeby Twoja wróżka wróciła. Oby!!

Gość siedem groszy
W pelni sie zgadzam z autorka.

Gość bo autorka jest
jedna z kilku (nielicznych) osob które tu są potrzebne na tym forum wyobrazacie sobie to kafe bez tych normalnych ludzi? dokładnie - z bydłem o niczym nie pogadasz.zero kultury wspolczucia dno! pozdro dla LUDZI.

Gość bo przez neta nie widać
że ten po drugiej stronie tak bardzo płacze... wygodniej jest olać kogoś kto oczekuje wsparcia albo wyśmiac go niż wczuć sie w jego sytuacje i pomyśleć jak przykro bedzie komuś kto przeczyta słowa w stylu: matka twoja robi to a tamto , ty jesteś taka sraka i owaka, niech babcia zdechnie ja czekam na spadek i za chwile podszywacz na dokładke. Fajnie, nie? super coś takiego czytać o samym sobie czy o problemie który boli i ciężko sobie z nim samemu poradzić... z bydłem i hołota za to wcale!