Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej***

Loreal hot style iron finish krem- jaki efekt? Kto używa?

Polecane posty

Gość ojej***

czy włosy są idealnie wygładzone i nie tłuste?

Gość agam999
Idealnie wyprostowane to nie są. Fakt, że łatwiej się je prostuje i pewnie trochę chroni przed gorącem. Ale jak ja prostuję niemal codziennie to nic nie pomoże. Jak nałożysz niedużo to nie prztłuszcza włosów. Jest bardzo wydajny - mi przy stosowaniu niemal codziennie starcza na ponad pol roku.

Gość ojej***
dzięki chociaż trochę zmartwiło mnie to, że nie uzyskam idealnie wyprostowanych włosów:(

Gość ojej***
proszę napiszcie czego uzywacie do prostowania włosów, co Wam się sprawdziło?

Moja siostra codziennie prostuje włosy i używała przez długi czas Welli taki płyn do prostowania (niebieski płyn) - mówiła, ze włosy są trochę ciężkie i sztywne, ale się nie niszczą. Teraz używa płyn z Farouka (ten od jedwabiu) i mówi, ze się przetłuszczają bardzo szybko ale są miękkie i bardziej lejące. Jak komu pasuje :)

Gość jak masz dobrą prostownicę
to idealnie wyprostujesz włosy, jeśli nie masz to takie specyfiki CI nie pomoga, one tylko wspomagają prostowanie, chronią. teraz stosuje ten krem o który sie pytasz. Jest w miarę ok. Podoba mi się to że się go stosuje juz na wysuszone włosy. A na mokre stosuję zwykłą odżywke.

Gość ojej***
prostownicę mam profesjonalną (ga.ma), tylko co kupię jakieś mleczko czy krem do prostowania to efekt ciągle nie ten:(