Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga149

ciągle mi niedobrze..

Polecane posty

Gość aga149

Dziewczyny,jestem w 3 m-cu ciąży, cały czas mam okropne nudności,które odbierają mi chęć dożycia, nie mam na nic apetytu tylko ciągłe ble..W mózgu czuję te nudności,nie mogę normalnie funkcjonować. Myślicie,że wszystko z dzieckiem jest w porządku czy to samopoczucie może świadczyć,że coś jest nie tak? Dodam,ze jest to moja 3 ciąza (mam 2 chłopców) i jeszcze nigdy tak się nie czułam. Aga

Gość aga to normalne
u mojej siostry przy 3 cim dziecku wystepowaly takie nudnosci ze nie byla w stanie funkcjonowac,po prostu kładla się i lezala,brala jakies czopki ale one powodowaly tylko sennosc,po dlugim czasie ustąpily,zdaje się ze ok 5 tego mies

Gość aga to normalne
idz do lekarza,lekarz cos ci na to przepisze.Mojej siorze powiedzial,ze mocne nudnosci-mocna ciąża-a urodzila przed czasem,w 36 tyg ciązy-córa duza i zdrowa,pzdr cieplutko

Gość aga149
dziękuję bardzo za odpowiedź!

moge cie pocieszyc ze ja z synem nie mialam zadnych nudnosci a przy drugiej ciazy podobne do tych co ty opisujesz i urodzilam coreczke zycze powodzenia oby byla coreczka skoro masz juz 2 synow pozdrowionka

Gość aga149
też mam nadzieję,że będzie córeczka! dzięki!

Gość angiii
dziewczyny ja tez mam nudnosci i tez nie potrafie normalnie funkcjonowac. chcialabym zasna i obudzic sie juz w dobrym stanie. jestem zalamana tymi mdłościami...;((((((((( nie mam juz sił!