Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiio

mam ochotę na inną

Polecane posty

Gość Mariiio

Pisałem juz kiedyś o tym ale zgubiłem wątek. Mam taki problem: Mój pierwszy raz miałem z moją aktualną dziewczyną. Jesteśmy już długo z sobą. Dobrze mi z nią ale.... No właśnie ale coraz częściej myśle tym żeby zobaczyć jak to jest z inną dziewczyną, przecież nigdy nie kochałem się z inną niż ona, ktoś inny nie brał mi do buzi niż ona, więć nie wiem jak jest z inną. Czy to jest normalne, żę mam dziewczyne a myśle jak było by mi z inną??

tylko jej nie zdradzaj!!!! ksiadz na naukach przedmalzenskich mowi ze \" kazda ma taką samą wiec lepiej sie trzymac jednej\" zastanów się zanim zrobisz zły krok

Gość poszukaj se takiej
bez zębów, jak chcesz zmiany :D

Gość trz
"kazda ma taką samą wiec lepiej sie trzymac jednej" powaznie? a kobiety to sobie moga sprawdzac, jak to jest z innym, tak? U facetow, kazdy ma innego :/

Gość Mariiio
najłatwiej krytykować, chciałem od was wiedziec czy też tak macie i czy jest to normalne

Gość zluprusa
Mariiio - tak z ciekawosci, ile z nia jestes?

Gość Mariiio
każda ma taką samą?? jakoś nie mogę w to uwierzyć

Gość Mariiio
3 lata jestem z nią, ale jeszcze raz tyle znam ją

Gość trz
"najłatwiej krytykować, chciałem od was wiedziec czy też tak macie i czy jest to normalne" tak, to normalne, chociaz z drugiej strony, sa ludzie, ktorzy potrafia latami zyc tylko z jednym/a (i pierwszym/a) partnerem/ka. I zle forum wybrales, bo tu same baby siedza, i one tu maja tak, ze kobieta moze sobie sprawdzic, jak to jest z innym (bo to naturalne), moze zdradzac, bo to zawsze wina faceta, itd.

Gość trz
A w jakim jestes wieku? Moze jeszcze Ci hormony mocno buzuja :D

do trz........tu sie mylisz jestem z mezem juz 5 lat i nigdy go nie zdradzilam dodam ze z nim stracilam dziewictwo wiec ani mi w glowie sprawdzac innych jak sie kogos kocha to nawet przez mysl nie przechodzi zdrada

Gość czekoladowa chwila
ja mialam tez taki problem tylko ze z facetem, przekonalam sie jak jest z innym i co? bylo o wiele gorzej

To normalne,że się zastanawiasz. Nie wiem, na ile poważny jest wasz związek, ale sam musisz uporać się z tym problemem i podjąć decyzję. Zakładam, że znasz zdanie swojej dziewczyny na ten temat i wiesz, jakie konsekwencje zrodzi spełnienie tych pragnień.

Gość trz
emka024 - to masz calkiem inne myslenie, niz wiekszosc kobiet tutaj. Bo jak byl watek, z tym samym problemem, ale zalozony przez kobiete, to wszyscy mowili, ze to normalne. Malo tego, istnieje teraz moda, zeby miec kilku (nastu) partnerow, zeby miec porownanie, aby w przyszlosci nie miec takich problemow :o dla mnie to chore, ale takie sa fakty.

Gość jolkafasolka
emka024:ja ciebie popieram, jestem z mężem 10 lat i nawet do głowy mi nie przyszło zeby kiedykolwiek spróbowac z jakimś innym facetem , jest mi z mężem dobrze i tak zawsze bedzie.(ycie nie polega tylko na pie-przeniu).

Gość jedno mnie tylko zastanawia
skąd niby ksiądz wie że wszystkie cipki są jednakowe? Sprawdzał?

do jedno mnie tylko zastanawia.........to nie wiesz ze ksieza tez sobie uzywaja tylko na prostytutkach sama znam takiego ksiedza

człowiek w swej naturze jest poligamiczny. Do monogamii zmusza nas kultura, religia, moralność. Różnie to można tłumaczyć. Fantazja o seksie z kimś innym, o zdradzie jest całkiem normalna.

emka024 - to po cholere sluchasz ksiedza, ktory na dziwki chodzi :o

do Emons..........ale to nie ten powiedzial tak na marginesie mowiac ksiadz widocznie sprawdzal mowiac ze kazda ma taka sama

no ok, ale skad wiesz, ze ten, ktorego sluchasz, jest "czysty" ze tak powiem

Gość mariiio
Pytaliście ile mam lat, uwaga: 25 Napiszcie czy to prawda, że każda pi... jest taka sama?? może dziewczyny się wypowiedzą.

Gość mariiio
do jolkafasolka: a przed mężem miałaś kogoś? dziewictwo straciłaś z mężem??

Gość jolka fasolka
przed meżem miałam facetów ale z żadnym nie współżyłam , mój mąż był pierwszym i będzie ostatnim.

Gość jolka fasolka
jezeli zdradzisz swoją dziewczyne pomimo ze jes ci z nią dobrze podejrzewam ze bedziesz kiedys tego żałował!!!ODRADZAM>

Gość mariiio
??

Gość gość
Ech ty męska pissdo. Przez takich jak ty nie warto czasem miec faceta:o🖐️