Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata6578

Czy warto dać anons na Sympatię?

Polecane posty

Gość beata6578

Czy ten portal różni się od innych randkowych? Słyszałam że ma nieco lepszy poziom,ale jest płatny...czytałam regulamin,ale nie wiem w końcu ile się płaci...6 zł na miesiąc? A potem ponawiam usługę? Jak to jest?

Gość beata6578
upup

Gość rsgrtg
nie musisz nic placic, ale wtedy nie mozesz pisac (tylko wysylac oczka) wg mnie warto tam poznalam mojego faceta :)

Gość beata6578
No ale chyba warto lepiej zapłacić,bo sobie nie pokoresponduję:-( Czyli 6 zł na miesiąc?

Gość Ju...
Moim zdaniem potral jak każdy inny, tyle że płatny. A bezpłatnie to już kompletnie nie ma sensu.

Gość beata6578
Czyli płatny oznacza lepszy? Słyszałam z kolei,że na tych płatnych jest dużo mniej ludzi,np.na be2 ale tam są już spore koszty...

be2 jest pseudopsychologiczne :P dla jaj zrobiłem sobie ich test... to dopiero przegrane życie i pewnie wiele innych osób też tylko tyle zrobiło :P zresztą podobno portale kojarzące/sugoreujące osoby w oparciu o testy psychologiczne mają kilkadziesiąt razy większą skuteczność w kojarzeniu stałych par niż takie zwykłe... gdzieś kiedyś widziałem padania z usa na ten temat

Gość niewartooooooooo
nie wartooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz byc towarem ?? to sie zapisz ....tam ludzie siedza po kilka lat ...beda tak przebiarac i wybirac az do usranej smierci ...

Gość kukartka
nie warto,ani na darmowy ani na platny.mialam dlugi czas konto na fotce.same pojeby tam pisza i pasztety.swojego narzeczonego poznalam w relau od razu na kursie na prawko.nie lubie znajomosci z netu.wole na zywo poznawac.przez net niezle kit wciskaja.

Gość madziulkaaaa
To zależy....ja założyłam konto na Sympatii kiedyś z nudów, raz się nawet spotkałam z kimś ale nie zaiskrzyło... Trzeba też się kierować trochę intuicją bo z pewnością wariatów i zboczeńców tam nie brakuje... Szybko zrezygnowałam z Sympatii i założyłam konto na Randkach.o2..... i tam poznałam mojego chłopaka z którym jestem do dziś...wspaniały człowiek i prawdziwa miłość:) Mimo wszystko ostrzegam przed nieszczerymi ludźmi na takich portalach, ale jeśli masz mało okazji w realu do poznawania ludzi, to jest to jak najbardziej dobry sposób:)

Gość beata6578
Też wolałabym na żywo,ale niestety nie mam okazji.Studia skończone...związek zapoczątkowany na studiach skończył się...w pracy same kobitki....nie mam czasu na imprezy,puby-zresztą nie przepadam i nie bardzo mam z kim iść,ani nie mam czasu. No więc co mi pozostaje?

Gość kukartka
beata tez nie lubie pubow i dyskotek,wyroslam juz z tego.

"chcesz byc towarem ?? to sie zapisz ....tam ludzie siedza po kilka lat ...beda tak przebiarac i wybirac az do usranej smierci ..." niestety, zgadzam się z tym, ale..................... dziś zapracowani ludzie tak właśnie się poznają, ze swojego otoczenia znam kilka przypadków zakończonych ślubem, 3 pary, wszystkie skojarzone przez Sympatię. Oczywiście to niczemu nie dowodzi, ale jak nic nie zrobisz to i nikogo nie poznasz:)

nie niczemu, tylko niczego nie dowodzi;) a co do wątku, ja Cię zachęcam, przynajmniej masz wtedy szanśe poznać kogoś, nic nie tracisz, oczywiście jeśli będziesz nawiązywać kontakty z glową i nie będziesz podawać numeru konta;)

Gość a moze tu zajrzysz
ww.zapisanisobie.pl portal jest bezplatny

Gość Ju...
Roma:D Patrze na Twoją stopkę i się cieszę z Tobą.:D Też uważam, że warto się zalogowac na jakiś portal, ale niekoniecznie na sympatię. W sumie to wszędzie są denerwujący ludzie, ale przecież można ich ignorować, a rozmawiać i spotykać się z tymi fajnymi.:D

Ju...!!! nie ciesz się jeszcze dziewczyno, a może w sumie się ciesz? moja stopa to tylko mała projekcja na rzeczywistośc, wizualizacja, kreacja;)

Gość Ju...
Predykcja raczej:P