Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

echadora

Tu wspierają i łączą się ludzie ZNERWICOWANI, którym złość niszczy życie.

Polecane posty

Łatwo wpadam w szał, złości mnie za głośny telwizor, psy szczekające, irytuje mnie głos sąsiadów, bałagan po wstaniu z łóżka, który poprzedniego dnia sama zrobiłam... wszystko mnie denerwuje. Chcę się z tego wyleczyć, bo boję się, że to prędzej czy później odbije się na moim związku.

Wpisuje sie jako pierwsz :-0 :-0 :-0 :-0 Tez tak mam jestem jednym wielkim klebkiem nerwow!!!czasem (czesto) mam ochote wszystko rozwalic na strzepy!!!mam tez ochoty uzywac przemocy...:-0

Gość zbylut...
mnie tez wszystko denerwuje nawet ty pomimo ze cie nie znam...:o

Gość zapisałabym do waszego klubu
moją siostrę, zdążyła już skłócić się ze wszystkimi w rodzinie, nawet rodzicami.

Jeśli przez sootę i niedzielę nie zmobilizuje się do nauki na cały tydzień, to cały tydzień chodze wnerwiona, że z czymś zalegam, czegoś nie zdązyłam zrobić, że nie mam czasu dla siebie. a że najbliższa mi osoba przebywa ze mną 24 h to on jest niestety ofiarą moich \"ekscesów\"... milczy, znosi... akceptuje, ale ja nie chcę dłużej ranić otoczenia swoimi zszarpanymi nerwami. jak to leczyć? joga?

Gość Kamoris
Ja na nerwice zawsze załanczam sobie powtórki KLANU to pomaga cholernie albo ewentualnie plebania