Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 21

Dlaczego wszystko kręci sie wokół wyglądu ? Niby on nie jest taki ważny a jednak

Polecane posty

cream brutalu, łobuziaku Ty niegrzeczny :P:P:P miałeś od dzisiaj zaczą prace nad sobą, a Ty nadal prezentujesz postawe taka jak dotychczas :(

cream - Ty smucisz, ale nie "się" tylko smucisz ogolnie... naprawde tak trudno zmienic nastawienie?

w sumie nie ale to nie jest tak że odrazu będę :classic_cool: muszę popracowac nad sobą bo w sumie do wyglądu teraz nie mam zastrzeżeń tylko muszę zmienic nastawienie

\"niech sobie te niegrzeczne urwisy, łabuziaki jedne ktore przesiaduja na takich portalach, popatrzą na przystojnego faceta" tia skromny to ty nie jestes:D

"tia skromny to ty nie jestes" mistrzowie, bogowie i królowie nie mogą być skromni :P

"mistrzowie, bogowie i królowie nie mogą być skromni"- mogą ale nie muszą;) zwykły śmiertelnik powinien bo zostanie inaczej o krnąbrność i pychę posądzony:P

komiczne tutaj twoja boskość jest niepodważalna- kobiety są pod wrażeniem;) a w realu?:D

w realu jest podobnie.... czkolwiek chyba sporo ludzi z tego forum odbiera mnie nieco inaczej niz tak naprawde sie prezentuje

elokwentny, przystojny, inteligentny, zna się na ciuchach i tipsach...tacy faceci są najczęściej mężami albo partnerami takich kobiet jak ja, nie funkcjonują w rzeczywistości jako spełnienie marzeń kazdej singielki:D

nie ulegam stereotypom- taka jest rzeczywistość, może masz tam jakąś swoją lasię, ale chyba przyszłości z nią nie wiążesz:) coś mi nie gra;)

Jak się patrzy na te dziewczyny jeszcze nastoletnie umalowane przesadnie, opalone na solarium to ładniejsze są te mniej wypancykowane 30 latki

akurat moja obecna jest dość przyszłościowa... nie wiem czemu coś Ci nie gra, ale mnie juz troche zmęczyly zmiany lasek co chwila... zreszta tak naprawde znaleźć taka, nadajaca sie na sensowna partnerke jest niełatwo

Beszeket- budujące;) mówię to w imieniu wszystkich nieźle sie trzymających ok. 30-latek:P