Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 21

Dlaczego wszystko kręci sie wokół wyglądu ? Niby on nie jest taki ważny a jednak

Polecane posty

ale chyba jeszcze chętniej obejrzałabym zdjecie Doprawdy, tak dla porónania ze sobą :-D

polaola- to ja już wolę spotkac się w realu niż oglądać swoje zdjęcia krażące potem na necie;)

Cream, czytałeś topik o factach jako miękkich rurach, tam doszłyśmy do podobnych wnioskó (kafe to nie jest najlepsze miejsce dla mężczyzny ;-) )

Gość oj chlopy ogarijcie sie
a czemu nie chcesz miec kobiety lub czemu nie chce Ci sie jej poszukac? Lepiej samemu?

ale takich zdjęć jest w necie miliony, kto by tam sie tym przejmował... no chyba, że ktoś by zaproponował ładna sumkę to chyba bym się skusiła i Cię sprzedała ;-)

Komiczne, dobre to i to prawda - dla tego właściwego jesteśmy łatwe, chociaż ciężko się do tego przyznać :-D

jakies takie usilne poszukiwanie kobiety zazwyczaj trąci desperacja i efekt jest odwrotny

dla mnie od zdesperowanego faceta gorsza jest tylko zdesperowana kobieta:) Podobno nic nie budzi w kobiecie takiej furii jak odrzucenie;)

łatwa to pojęcie brzmiące negatywnie, ale taka jest prawda, ze kobiety niedostępne dla jednych, przy innych miękną jak masło

moj fotki chciałoby dostać tutaj sporo osob :) Zwlaszcza pewnie ten ktoś (a moze kilku takich ktosiów), którzy potrafią tu przesiadywac godzinami i ciągnąć jakies dziwne gireki tylko po to, by mnie skompromitować :P

no ja jetem łatwa niekoniecznie od razu w czynach, jak mnie któryś zachwycił to w myślach niemal od razu widziałam siebie w jego ramionach = chciałam tego... ale jak już weszcie dochodziło do odpowiediej sytuacji to rozsądek, rozsądek, rozsądek...

"ale jak już weszcie dochodziło do odpowiediej sytuacji to rozsądek, rozsądek, rozsądek..." bo facet był dupa i tyle :P Albo Ty nie potrafisz sie wyluzować...

na pewno się odczepią :P tylko, że na portalach erotycznych moje konto bedzie najczesciej występującym i to oczywiscie w rubrykach dotyczących pissingu, jakiegos sexu ze zwierzętami itp :P

bałam sie wspomnianej etykietki "łatwa" - to tyle w temacie, ale na szczęscie z wiekem mi przchodzi, mam zamiar nadrobić straty :-D

"tylko, że na portalach erotycznych moje konto bedzie najczesciej występującym i to oczywiscie w rubrykach dotyczących pissingu, jakiegos sexu ze zwierzętami itp " :-D :-D :-D cóż, sława wymaga poświeceń ;-)

"twarz może byc zakryta" jaki desperat :P chce widziec tylko ciało - buźka mu nie potrzebna :P a co do fotek to moje ma tutaj co najwyżej kilka osob... i ja nie pisalem o osobach wystepujacych pod konkretnymi nickami tylko np kimś, kto założył sobie nick "komicznie" i potrafi przez wiele godzin siedziec na forum tylko po to, by wypisywac na mó temat jakieś paszkwile... i takich osob jest tu co najmniej kilka, ale wiekszosc to pomaranczki... Poza tym Doprawdy nie wiesz jakie ja maile potrafie dostawać :D:D