Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalee32167

mam go dosyc ale go kocham/

Polecane posty

Gość Natalee32167

Mam taki problem. Otoz kocham chlopaka z ktorym jestm juz rok ale czasami mam ochote go zabic;/ wiem ze to jest we wszystkich zwiazkach ale daje przyklad: zachorowalam na zapalenie przydatkow i lezalam wycienczona, dawalam mu znac zeby jakos mnie przytuil, pocieszyl a on jedyne co zrobil to podal mi reke i dalej ogladal telewizje a ja tak lezalam...;( oh wkurza mnie to czy cos jest nie tak?? rozmawialam z nim o tym a on caly czas sie broni zdaniem\"ale masz zlego chlopaka nie?? nic dla ciebie nie robi\" zachowuje sie jak dziecko ohhh co ja mam robic?? czekam na propozycje

Gość Natalee32167
bije:D

Gość Natalee32167
i nie pomaga:D:D:Dhehehe

Gość Natalee32167
jak sie bardzo wkurze to po glowie a jak malo to tylko z placha:D:D:D: nieraz czuje ze mnie w ogole nie kocha ;/ nie odwzajemnia uczuc;(

Gość obij mu morde na gruszke
a nie ze go lekko trzepniesz, to da mu do zastanowienia się

Facetom nie daje sie znac, tylko mowi jasno i wyraznie...aczkolwiek nie za czesto, bo wowczas dochodza do wniosku, ze jestesmy marudne i upierdliwe. ot co!

Gość Natalee32167
nie nie za lekko ostatnio bardzo sie wkurzyl jak go uderzy;lam i powiedzial ze jestem glupia... tak sie wkurzylam ze ktoregos dnai jak szlam na solare to namowilam go zeby texz poszedl i jak wszedl do kabiny powiedzialam babce zeby ustawila na 10 min i byly mnowe lampy i sie poparzyl:D::D:D naszczescie sie nie skapnol ze to ja . ale mam sadyswakcje ze zrobilam mu nazlosc:D:D: przez 3 dni nie mogl chodzic a tera mu schodzi skora

Gość Natalee32167
ja choze on sie wypieral ale udalo mi sie go namowic powiedzialam ze jest blady itp i sie zgodzil a co??

Gość Natalee32167
kurcze ale jak go wlne to jest gorzej pozniej tylko sie denerwuje a ja nier chce sie klucic mowilam mu to co czuje z uczuciami itp ale jakos sie nie zmienilo za specjalnie;/

Gość Andziaas
jeszcze raz go namow na solarke, nastaw mu max opalanie, niech sie spiecze jak kurczakowi bedzie mu skorka odchodzić, zedrzyj skorke noca i posyp go solą, albo niechcący przy gotowaniu

Gość Natalee32167
heh a wy jak sie mścicie na waszych??

Gość Natalee32167
kocham go i juz. niech bedzie jaki sobie chce. ale zaden jeszcze [ a mialam oj miałam ich wielu] mi takich analnych orgazmow nie zrobil.

Gość Natalee32167
mozesz sie za mnie nie podawac debilu tacy wlasnie sa faceci;/

Gość Natalee32167
mam na imię Edward mam 34 lata i jestem chorowity. dlatego chce wyjsc za mojego misia , czekam z utesknieniem na śluby gejowskie

Gość Natalee32167
wes sie ogarnij jakies glubie dziecko weszlo na forum i pisze glupoty bo mu sie nudzi ciekawre czy jestes taki smialy na zywo czy tylko przy ekranie kompa cie stac na takie zalosne zachowanie

Gość Natalee32167
dobra spadam zrobic kupe korzystajac z wolnej chwili. bo od kiedy sie zakochałem to nie mam jej czasu zrobic