Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergalicious20

Kocham ale mysle o innym

Polecane posty

Gość fergalicious20

Ehh mam głupi problem :( Jestem z moim chłopakiem już 1,5 roku ... Kocham go strasznie mocno i chcę z nim spędzić całą resztę swojego życia ...Na poczatku było nam ekstra ..Zero kłótni przez pierwszy rok ..Każdy mówił ,że to aż niemożliwe,żebyśmy się w ogóle nie kłócili ...Od jakiegoś czasu wszystko się zmieniło ... Mój chłopak pokazał jaki jest :( Ciągle by spędzał czas z kolegami,z nimi wszędzie jeżdzi ( po restauracjach i mieście) a nasze spotkania ograniczają się jedynie u mnie w domu :(( Ja nawet ani razu nie byłam u niego ;( Nie znam jego rodziny eh ;(( Poznałam niedawno chłopaka ,który jest zupełnym przeciwieństwem mojego ukochanego ..Czuły ,wrażliwy ... Ehh i łapię się na tym,że bardzo często myślę o nim :| A on o mnie i nawet powiedział mi ,że zawróciłam mu w głowie :(( Już nie wiem co robić ;( Kocham jednego a w drugim znajduję to ,czego nie może dać mi mój chłopak ;( Co robić ;(? Pomóżcie bo jestem w kropce ;((

Gość krytykantttttttt
typowa smarkula ktorej znudzil sie facet i teraz szuka u niego wad

Gość fergalicious20
nie szukam u niego wad :( mowie jak jest :(

Gość fergalicious20
ale ja sama nie wiem co jest dla mnie lepsze :(( kocham jednego a przy drugim czuję się naprawdę ekstra :( we wszystkim mi pasuje :( ehh :( słuchać serca czy czego :(?

"Mój chłopak pokazał jaki jest Ciągle by spędzał czas z kolegami,z nimi wszędzie jeżdzi ( po restauracjach i mieście) a nasze spotkania ograniczają się jedynie u mnie w domu Ja nawet ani razu nie byłam u niego ;( Nie znam jego rodziny eh ;((" A jakby ci tak koleżanka powiedziała, to co byś jej radziła?

Gość fergalicious20
no ja bym jej radzila zerwac :(