Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czym do szkoły

Studentki- nosicie torby czy plecaki?

Polecane posty

Gość gumka z majtek
zresztą ja nie widzę powodu, dlaczego ktoś miałby nosić albo plecak, albo torbę jednego dnia ubieram sie bardziej luźno i plecak mi tam w ogóle nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, innego dnia ubieram się elegancko i do tego mi pasuje torba zreszta torba torbie nierówna trochę elastycznosci może

Gość marietta23
Zdecydowanie wybieram torbe.Zwłaszcza ze mam ich kilka takich sporych wiec spokojnie oprócz tego ze mam w niej Notes Portfel Klucze Lusterko Chusteczki cleanica Błyszczyk to i mieszcza mi sie tam ksiązki

Gość studentka polibudy
do tej co zauważa różnice między studentkami polibudy a uni - zdziwiłabyś się jakie gwiazdy u nas są :) teraz nie ma już takich przekonań, że na poli to tylko chłopczyce chodzą a na uni tępe lachonarium :) ja mam torbę, sporawą bo niby na laptopa, noszę ją "przez ramię" - ją biorę gdy mam sporo zajęć, noszę w niej segregator, piórnik, organizer, kalkulator, chusteczki, portfel, krem do rąk, małą kosmetyczkę, kanapkę i soczek mały. jak mam luźniejszy dzień, np. same wykłady to już zabieram ze sobą torebkę w zależności od stroju :)

Gość studentka polibudy
a jak potrzebuję laptopa zabrać na zajęcia i nie jadę autem, to plecak :)

Gość ajsadjoa
ja studiowałam weterynarię i zwykle nosiłam plecak , ponieważ jak mieliśmy ćwiczenia musieliśmy miec fartuch, rękawiczki, czasami fonendoskop, skalpel czy inne " drognostki", zdarzało się nosić tez kości:) wieć nie wiem jak do torebki by to szystko weszło:) czasami jak był dzień czysto wykładowy to się nosiło torby

Gość smanna
A mnie się wydaje, że na ciężkie książki i inne sprzęty najlepsza jest taka większa torba przez ramie, taka jakie się zazwyczaj nosi na siłownie czy inne treningi. Widuje często dziewczyny w sukienkach, kobieco ubrane z taką właśnie torbą i nigdy by mi nie przeszło przez myśl, że wyglądają dziecinnie. Dla mnie plecaki po prostu są niewygodne, gdy potrzebuje coś szybko wyjąc to muszę cały plecak ściągać, przystawać, no nie pasuje mi to. Ja zainwestowałabym w większą torebkę mieszczącą format A4, taką z porządniejszego materiału. Jeśli Twój styl jest przełamany trochę stylem sportowo-młodzieżowym, to może dobrym wyborem będzie kupno takiej kwadratowej czy prostokątnej, na ramie, kolorowej, takie które często można kupić w sklepach dla skatów , czy cropptown, camdentown. Mówię o nich bo wyglądają na dość mocne i pojemne, a nie wyglądają jak dla mnie najgorzej.

Gość studentka polibudy
ja rzadko kiedy potrzebowałam nosić książki ze sobą, zawsze zaś mam segregator z notatkami bo czasem się przydają wiadomości z wcześniejszych wykładów.

Gość rita2
wole plecak tylko mnie wkurza że się rozwalają ... mam taki kolorowy kolaż materiałowy , mocny mam od niedawna sztukaj plecaka czy cos takiego.

Gość gość
Ja często nosze torby materiałowe. W ostatnich latach stały się one bardzo popularne. Na stronie www.lemongrass.com.pl możecie znaleźć szeroki wybór toreb tego typu. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Gość gość
Ja noszę na przemian, zależnie od tego jakie mam zajęcia i ile godzin spędzę na uczelni. Generalnie pozwoliłam sobie spełnić moje małe marzenie z dzieciństwa i zafundowałam sobie coś, co było poza moim zasięgiem. Ogólnie torby Roxy były moim oczkiem w głowie, dlatego teraz kiedy już mniej więcej na niem nie stać, kupiłam sobie jedną porządną torbę z tej strony https://kosmossklep.pl/torby_plecaki.html gdy byla promocja i nie żałuję. Co do torby to nawet czasem noszę taką zwykłą, materiałową.

Gość Patrycja9696
Hej! Ostatnio potrzebowałam też właśnie torby na laptopa i na coś jeszcze - wiecie, tak żeby na uczelnie nie nosić ze sobą małej torby na laptopa i jeszcze dodatkowej torby na inne drobiazgi. Szukałam i znalazłam coś takiego http://malykuferek.pl/torba-na-laptopa-1236 Cena trochę powalająca na kolana, ale na prawdę się opłaca - może na zdjęciu tego aż tak nie widać, ale jest na prawdę solidnie wykonana i co dla mnie najważniejsze, lekka. Zwłaszcza, że laptop mój ma tylko 13 cali, dzięki czemu zapakuję jeszcze kabelki do niego. Szczerze polecam, lepiej wydać te większe pieniądze i mieć coś na prawdę ładnego i funkcjonalnego. Pozdrawiam A wy co ostatnio kupiłyście dziewczyny? Pochwalcie się! Patrycja

Gość gość
Plecak, ale tylko dlatego, że dojeżdżam i dodatkowo mam po zajęciach treningi z AZS'u. Ogólnie mam też torby, które używam czasem przy mniejszej ilości godzin, ale niestety. Muszę mieć dobry plecak . Pitbull west coast to był akurat mój wybór, głównie dla tego, że jest to znana marka w moim środowisku sportowym. Gdyby kogoś interesowało to można rzucić okiem., albo samodzielnie sobie wygooglować https://pitbull.warszawa.pl/akcesoria/akcesoria/plecaki.html