Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika Wariss

Joanna Najfeld walczy z propagandą progejowską

Polecane posty

Gość to nie są skrajne przykłady
tylko wyczulenie na zakusy zboczeńców. Na Zachodzie w TV występują już zoofile ze swoimi zwierzęcymi kochankami, a postulaty obniżenia wieku legalnego seksu do 12 lat jest powszechny w środowikach zboczonych. Poza tym subkultura zboczeńcza przesycona jest seksem i obsceną i te elementy próbują coraz skuteczniej przemycać do kultury normalnej. Geje są nadaktywni seksualnie iich całe życie obraca się wokół seksu - sami to przyznają.

Gość powaga stanu
gowno prawda, nie wiem czy byles kiedykolwiek na zachodzie bo glupoty wypisujesz. zoofile ze swoimi partnerami? hahahaha! po sie poszczam ze smiechu! :) wez gosciu daj se na wstrzymanie moherze, idz wydoj krowe tylko uwazaj zebys nie dostal erekcji na widok jej wymion! na zachodzie dominuje hetero i tak bedzie zawsze a nie wiem co komu szkodzi ze homo sa zasymilowani i maja pelnie praw

Gość kolego o zoofilach w tv
pisała wielkonakładowa polska prasa jakieś 2 lata temu - to nie ta z imperium ojca R.. Jakbyś nie miał mózgu zaczadzonego propagandą zboczoną to byś czytał co się dzieje na świecie.

Gość powaga stanu
a ty jakbys byl taki madry to bys odroznil geja od zoofila

Gość powaga stanu
spierdalaj konibijco bijacy konia pod nieletnie lolity

Gość powaga stanu
joasia to niech sie zajmie swoim chlopem zeby mial osrane gacie wyprane na nastepny dzien i niech dalej daje na tace ksiezom co chca zabijac swoje n a r o d z o n e dzieci

Gość bylebylo
taaa...podsumowal ja ten dziennikarz " zalezalo mi na kulturalnym dialogu".....ona reki nie podala....on tak....ona mocher, wsiura, ograniczona i wyprana przez kosciol oazowiczka...on gej..i co? boli was? nastepne ograniczone wsiury?? wam nikt nie mowi czy faceta czy babe macie wybrac wniosek???? I wy zamilczcie to ze dla mnie biedronka to syf a ty w niej kupujesz to TWOJ WYBOR...tak samo jest z orientacja sexualna....jak ktos tak chce i znajduje kogos kto tez chce to WHY NOT? i co tobie do tego? mocherze ????

Gość Przyajciel
Panie i Panowie, Jaśnie Oświeceni Krytycy P. Najfeld. Martwię się o wasze zdrowie. Tak wysokie dawki złośliwości, jadu i goryczy jakie w siebie wlewacie mogą być odurzające i paraliżujące zdroworozsądkowe myślenie. Zadbajcie o siebie!

Pani Najfeld ma prawdę najmojszą i niech se ją ma, dopóki nie zacznie wymagać żeby jej prawda była jedyną obowiązującą. Jeśli pani Najfeld nie chce uprawiać seksu, niech go nie uprawia, ale niech się odpierdoli łaskawie od ludzi, którzy mają na niego ochotę. I nie jej zasrany interes, ani nikogo innego, co dwoje DOROSŁYCH LUDZI robi ze sobą w łóżku. Na resztę są paragrafy. A jak panią Najfeld brzydzi myśl o tym jak sobie geje liżą rowy, to niech pinda o tym po prostu NIE MYŚLI, kto jej każe? Mój przyjaciel gej na ten przykład ma w dupie na półce po lewej stronie czy ona komuś liże rowa, czy nie, jej brocha. Dlaczego więc ona przejmuje się jego życiem seksualnym? Natręctwa ma jakieś? To się leczy, jakby co :P

Gość kasikonik
niestety, ale ona ma rację :( żaden z argumentów, który podała nie był fałszywy. Lubię tez szczerość w poglądach i pewna zasadniczość bez rozdźwięku w gadaniu i działaniu. Zasady kościoła katolickiego sa proste i jasne. Jesli nie jestem w stanie sie do nich zastosować- to nie grzeszę i sie spowiadam w kólko z tego samego, tylko trzeźwo daje sobie luz i pozwolenie na bycie sobą. Mogliby se darowac panowie gejowie swoja ostentację w przynaleznosci do koscioła katolickiego.... jesli ich tam nie chcą, to nie powinni sie tam na siłe wpychać, proste.

Kasikonik, wybacz, ale ILU znasz katolików bezwzględnie stosujących się do zasad KK?? Bo pani Najfeld również nie jest taką osobą, w jej działaniu i wypowiedziach trudno doszukiwać się miłości bliźniego :-o Ilu "katolików" uprawia seks przed i poza małżeński? Ilu głosi fałszywe świadectwo? Ilu co chwilę grzeszy przeciwko przykazaniom wszelkim, tym 10 Mojżesza i tym 5 kościelnym ? Nie bronię tu postawy gejów zdających sobie sprawę z zasad KK, a mimo to uważających się za katolików, dla mnie jest to zbyt wielki rozdźwięk, uważam, że jeśli jest się wyznawcą jakiejś religii, to na 100 %, a nie na 40, 60, czy nawet 99. Ale w takim razie ILU jest PRAWDZIWYCH katolików? Ja znam jednego. I jak na ironię sam siebie określa jako deistę raczej :-o

Gość a co do owych rowow
kafe to portal dyskusyjny a nie, ze tak powiem, nawet towarzyski - a ile tu o lizaniu cipek, penisach itd - w wydaniu hetero? Mnie to tez brzydzi

nooo a tym się pani Najfeld jakoś nie bulwersuje ... pytanie pojawia się : dlaczego pani Najfeld woli czytać o lizaniu rowów przez gejów, a nie interesuje ją lizanie cipek i penisów przez heteryków? :P

Gość Joanna Najfeld jest osobą
zakłamaną i sama żyje w grzechu:O Publicznie obnosi się z tym, że nie zamierza oddawać swoich narządów po śmierci i nie zgadza się na to. Wielokrotnie poruszała ten temat w tv oraz w rozmowach prywatnych. Mimo, że ciało nie jest naszą własnością, że mogłaby uratować czyjeś życie. Ale jeśli chodzi o obronę "życia poczętego" to dużo szczekać umie. Twierdzi, że nie chce takiej sytuacji, kiedy lekarz nie będzie ratować jej życia, żeby pomóc komuś innemu. Ale jeśli ciąża, której kobieta nie chce, zagraża jej życiu, to spoko- lekarz nie musi jej ratować:O

Już widzę, co by powiedziała Joanna swojej 13 letniej córce, która zostałaby zgwałcona przez osiedlowego menela, pobita, porozrywana i przyszłaby do niej po pomoc. "Mamo, boje się". Ale wiadomo- 13 letnie zgwałcone, zarażone syfem, pobite dziecko z ponadrywanymi zwieraczami to musi być plan boski- najważniejsze że ze spermy menela poczęło się dziecko! Olaboga! Cud życia:O Poza tym pani Joanna nie stroni od alkoholu na prywatnych imprezach, używa kondomów i nie gardzi męskim towarzystwem i nie tylko...🖐️

Gość pare razy ja widzialam w tv
i musze przyznac, ze nie przekonuje mnie, to nie jest blyskotliwa inteligencja, niespojnie gada.

Aha, no nie muszę dodawać, że jak na taką szczekaczkę wyjątkowo marnie dobiera argumenty, bo dlaczego niby walenie się w dupę przez facetów jest bleeeee, a jak ktoś wali w dupę kobietę, albo przez kobietę jest w dupę walony, to juz jest cacy?:O Pani Joanna powinna sie zająć własną piczą a decyzje o swoim życiu i swoim sumieniu pozostawić innym. Jeżeli ktoś zostaje pozbawiony wolnej woli i możliwości podejmowania decyzji, nie może być ani dobry ani zły- w ten sposób zabiera się ludziom możliwość zyskania wartości moralnej.

Gość Pan Zenobiusz
pani Najfeld to osoba święta ! Jej walka ze złem moralnym i rozprzężeniem obyczajów budzi szacunek i uznanie. Liberalne psy dziennikarstwa ujadają na jej widok ale ona z otwartą przyłbicą miażdży ich swoją argumentacją. Środowiska zboczone dostają wścieklicy na jej widok.

A ja nigdzie nie mogę znaleźć info o pani Najfeld :-o Dlaczegóż? Przecież kobieta w leciech, a jako wierna wyznawczyni swej religii, dbająca o przyrost naturalny, jeśli w klasztorze Bogu nie zaślubiona, to ze trójkę dziatek powinna już mieć... A w ogóle, nie rozumiem, gdzie się kobiecina do telewizji pcha? Powinnam domowego, heteryckiego ogniska pilnować, obiadki mężusiowi i potomstwu pichcić, paciorki klepać... a ona klepie i owszem, ale trzy po trzy na wizji :-o

Gość astamann
joasia jest apetyczną kobietą co może zachęcić niektórych dewiantów do kobiet

Tak, bardzo apetyczną:O Z bliska wygląda jak baba jaga... Gdyby nie to, że szeroko rozkłada nogi, nie cieszyłaby się takim wzięciem;) :D

Gość astamann
psy łańcuchowe środowisk zboczonych już ujadają !!!!!!!!!

nawiedzona baba, chyba ma jakieś problemy ze sobą, skoro zamiast zająć się swoim życiem wpieprza się w sprawy, które jej nie dotyczą :D

Gość Kordelia Polska
Joanna walczy o prawdę ! I ma mandat milczącej większości !!!

jaką prawdę? :) co ona może wiedzieć o temacie na który się wypowiada? jej tylko wydaje się, że wie :) Podobnie jak milczącej większości :)

Kro, ale może pani Najfeld wie o czym mówi... może ona sama lizała te rowy, albo przyglądała się temu... i wie, że to obrzydliwe dla niej :P

nie wiem co ona lizała ;) szczerze to mnie to niespecjalnie interesuje :D:D:D Natomiast zastanawiam się, czemu niektórzy aż taki problem sobią z życia seksualnego innych :D Pannę obrzydza, że jeden gej drugiemu gejowi tyłek liże, a może jej matka właśnie w tym czasie mlaska z zapałem wspomnianego rowa jej ojcu... :D

Gość uwalonynamaxa
geje to bomba biologiczna, to tykająca katastrofa epidemiologiczna to rozpad moralności w społeczeństwie to gnojowisko obyczajowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kro, no zgadzam się całkowicie... mnie dokładnie to samo zastanawia... bo szczerze mówiąc mnie obrzydzenie bierze na myśl spółkowania, dajmy na to, pary prezydenckiej :-o ale przecież nie pójdę pod Belweder z transparentem "stop ruchanku prezydenta!" ani nie będę w mediach rozczytywać się w opisach ich swawoli sypialnianych. zwyczajnie o tym NIE MYŚLĘ. a pani Najfeld myśli o ty, co rzekomo ją obrzydza... taki swoisty masochizm ;) ale to też się leczy :D