Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika Wariss

Joanna Najfeld walczy z propagandą progejowską

Polecane posty

autentycznie nie wiem skąd to sie bierze :D Co najlepsze znam tego całego Adlera, poznałam go kiedyś przez wspólnych znajomych :) Miałam okazję porozmawiać i to zupełnie normalny człowiek, nawet jakoś specjalnie nie obnosi się z gejostwem. :) A ta mała LPR'owska suczka zrobiła z niego niezłego zboczeńca. A najśmieszniejsze jest to, że hetero też mają różne "niezdrowe fascynacje", wiele osób fantazjuje o seksie grupowym opartym na kontaktach z osobami tej samej płci, dominacji i przemocy, że już nie wspomnę o pospolitym seksie analnym :) Kurcze jakoś nie wierzę, że takie rzeczy w wykonaniu duety K+M są bardziej lub mniej obrzydliwe niż duet M+M czy K+K :) A jeszcze mieszanie do tego religii... Nie jestem praktykującą katoliczką, ale kurwicy dostaję słuchając takich niedojebanych dewotek ;/

Gość uwalonynamaxa
oni tylko udają normalnych a w istocie są totalnie zboczeni

Gość effelina
fantazje to mają dewianci a normalni mają miłość !!!

jak nie masz fantazjii to ja Ci szczerze współczuję, pewnie pod kołdrą, pozycja misjonarska i zgaszone światło? ;) Znam wieeeelu facetów, którzy bzykają panny dla sportu, bez jakichkolwiek uczuć, znam też związek gejowski oparty na szczerej miłości, więc nie wiem skąd te wnioski? To pewnie kolejne mądrości "milczącej większości"? :D🖐️

Gość Przyjaciel2
Widzę, że szalona większość z was szczerze nienawidzi P. Najfeld. Posługujecie się stereotypami pisząc np. że P. Joanna jako katoliczka powinna się zamknąć, rodzić dzieci, a na koniec oddać wszystkie swoje oragany najlepiej gejom i lesbijkom. O czym wy w ogóle dyskutujecie (jeśli to jeszcze można nazwać dyskusją)?Przekrzykujecie się. Wyzywacie kobietę, która ma czelność mieć inne poglądy niż wy.

Gość kasikonik
no tak, ale stanowisko kościoła w tej sprawie o ile dobrze rozumiem jest takie: każdy może być błądzącą owieczką, i żaden gej zakazu wstępu do świątyni nie dostanie, ale gej wojujący, obnoszący się publicznie ze swoją sexualnością , czy żądający sakramentu małżeństwa dla siebie i kolegi- o, co to, to już nie!

hehe ale nawija babka :) cięty ma języczek .....przegadała dwóch facetów a kawałek o lizaniu rowów zajebisty :p

Ja tam nikogo nie nienawidzę. Mnie ta niunia zwyczajnie śmieszy ze swoimi niezdrowymi obsesjami na temat seksu homoseksualnego. Bo zdrowy człowiek nie zastanawia się, co dwoje ludzi robi ze sobą w sypialni, nie szpera po stronach erotycznych przeznaczonych dla gejów. A ona robi to z wieeeelkim upodobaniem. O czym to świadczy? Mam znajomych gejów, w Polsce i za granicą. Są to wieloletnie, trwałe związki, za granicą nawet zalegalizowane. Ludzie żyją ze sobą po 15-20 lat. Moja przyjaciółka jest less. W swoim życiu miała 3 związki (jest po trzydziestce). W tej chwili ze swoją partnerką jest już 4 rok. Jasne, że są ludzie, którzy pieprzą się dla sportu. Ale oni są, jak napisała Kro, w każdej orientacji. Trzeba mieć naprawdę masę złej woli i zupełnie chorą wyobraźnię żeby tego nie widzieć. Pani Najfeld właśnie te niechlubne cechy posiada. Jak dla mnie jest małym, zakompleksionym zboczuchem :P

Gość trytek jest coooooool

Gość Ordopliński
religie abrahamiczne - judaizm, chrześcijaństwo, islam - potepiają homoseksualizm zwany w Biblii grzechem sodomii. Trudno się więć dziwić, że księża są przeciwni gejowskim praktykom. Kościół mówi: miłość homo tak, ale seks homo nie !!! I tak należy trzymać. Powinniśmy akceptować pomieszanie mentalne gejów ale też pouczać ich by powstrzymywali się przed penetracją kolegów.

Gość J. N. zwyczajnie nie mysli
Powiedzec ,ze nie poda reki, bo nie wiadomo, gdzie ta reka przedtem byla ... Czy J.N nigdy nie piescila swojego faceta? czy jej reka nie bywala w podobnych miejscach? Jesli nie - wspolczuc jej facetowi. Na tej zasadzie J. nie powinna podac reki wiekszosci ludziom na swiecie. A co ma zrobic biedne niewinne dziecko? Ktoredy przyszlo na swiat? Ssie piers, ktora dotykal (i nie wiadomo jak?) facet? Glaskane reka matki, ktorą nie wiadomo gdzie kladla tatusiowi? No i reke podawac nalezy tylko muzułmanom, poniewaz oni nie uzywaja jej do toalety ( profanacja reki) maja na ogol bidety i inne myjki. No niestety durna baba, bo to zadne argumenty. Pare razy sluchalam jej i smiech mnie bral. (choc zdecydowane hetero jestem, jakby co). Ten gej ,z ktorym rozmawila, tez zupelnie nie moj idol, ale ciut bardziej do rzeczy.

Gość mnie kiedyś rozbroiło jak ta
c i p a w programie o aborcji rozmawiała ze zgwałconą kobietą (!) która LEGALNIE usunęła ciążę i prosto w twarz (z tym swoim zimnym i pogardliwym uśmieszkiem na tym zimnym ryju) powiedziała jej że jest morderczynią, powinna dziekować bogu za to dzieciątko a nie je mordować i że (uwaga): ona pani joanna najfeld, oświadcza, że gdyby sama została zgwałcona to przyjęłaby ten dar życia, bo gwałt wcale nie jest jakimś nagorszym nieszczęściem które się może kobiecie przytrafić wszystko to bez mrugnięcia okiem prosto w twarz kobiety po gwałcie

Gość całkowicie czarny kot
oj zabrakło kultury pani Najfeld, zabrakło.... jeśli ona ma być głosem katolków w sprawie homoseksualizmu - to ja stanowczo prostestuję ona mi przynosi wstyd

cichuteńka - idąc tym dokiem rozumowania skoro dziecko jest największym darem dla kobiety to powinna ona dziękować temu gwałcicielowi za gwałt, bo gdyby nie on, to by tego daru nie otrzymała zastanów się dziewucho co mówisz i postaw się chociaż hipotetycznie w sytuacji ofiary gwałtu - obyś nigdy nie stała się nią naprawdę

a największym darem (od boga lub od natury, co kto woli) jest dziecko spłodzone z miłości z człowiekiem którego się kocha a nie owoc gwałtu!!! poza tym jak można z pogardliwym uśmieszkiem powiedzieć ofeirze gwałtu że wcale nic takiego wielkiego się nie stało i są gorsze rzeczy. No i pani najfled o mało nie pękła z tego swojego nadęcia kiedy wygłaszała że ona to by gwałt zniosła bez mrugnięcia powieką i jeszcze by za dar życia podziękowała aż się chce życzyć takim debilkom okazji to spełnienia tych deklaracji

Gość no dobrze moze geje sa
bardziej agresywni w swojej seksualnosci - jak to faceci w koncu, ale wezcie grzeczne damskie forum kafeteria -na okrągło penisy, lizanie cipki, anal , sex z księdzem- no przelecie po tematach! Ludzie dziela sie na wulgarnych i nie - i to nie od orientacji zalezy.

cichuteńka - brak słow na takie poglądy jak twoje... wierz sobie w co chcesz, nawet że twój pan bóg uczyni cię wybraną i nietykalną istotą tylko pamiętaj że pycha i samozadowolenie też są grzechem i zasługują na karę więc "każdemu wg zasług"

cichutenka Bog nie karze gwałtem nieposłusznych, a chroni wyznawców:-) Bóg to nie amulet, królicza łapka, która ma cię uchronić przed złamaniem nogi:-) ile Ty masz lat?:-) jesli taka jest Twoja wiara - to proponuję ci iść do księdza i wyprostowac swoje przekonania:-) gdzies sie pogubilas:-)

Gość mysle ze cichutenka robi sobie
jaja. Czytam ja na innych forum tez.

mam nadzieję bo jeśli nie, to dziewcze az się prosi o krzywdę

piękne cytaty - ale do czego się one odnoszą?

Gość czyli nie robi jaj tylko
nawiedzona, bywa.

Gość senyszyn jest irytujaca
ale przynajmniej inteligentna. Najfeld irytujaca i w dodatku głupia. Takie jest moje zdanie.

Gość no i zwolennikom Joanny
jakos zabrakło argumentów...

Gość jap
precz z pedałami więcej takich ludzi co się nie boi powiedzieć prawdy inaczej pedalstwo nas zaleje

Gość wnuk smirnofa
powody sa oczywiste. zaburzone prawicowe katoliczki spetane sa mysla o seksie. nie moga o nim mowic i myslec 'legalnie' w ramach swego swiatopogladu, wiec znalazly misje ktora im na to pozwala. obrzydliwe. ludzie nie powinni z nimi polemizowac tylko odpowiadac "Bog zaplac za dobre slowo'.

Gość Halczak
tak zwany "wolny seks" to to zwyrodnienie szerzące się od zaledwie kilkudziesięciu lat. Ponieważ już widać, że przyczynia się do roznoszenia chorób i obniżenia dzietności kobiet należy położyć temu kres. Ponieważ to zboczeńcy najbardziej kopulują to należy od nich zacząć tą walkę. Tak było zawsze w historii.

Gość Joanna Najfeld to ta osóbka
która wierzy, że dzieci przynosi bocian ? :O

Gość Halczak
Joanna Najfeld to osoba, która wię, że rozpad cywilizacji zaczyna się zawsze od rozpanoszenia się zboczeńców i "wolnego seksu" ! Biblia też ostzrzega przed tym w opowieści o Sodomie i Gomorze.

Gość Joanna Najfeld to ta osóbka
jeżeli geja nazywasz zboczeńcem to o facecie lubiącym seks oralny i analny też tak powinienes powiedzieć a co za tym idzie po co czepiać się gejów? :O