Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika Wariss

Joanna Najfeld walczy z propagandą progejowską

Polecane posty

Gość Halczak
seks zboczony został rozpropagowany przez zboczeńców i ich poleczników jak np. feministki.

Gość Joanna Najfeld to ta osóbka
no cóż dla mnie większym zboczeniem -rozumując jak pani Joanna Najfeld - jest sytuacja, gdy ksiądz pieprzy parafianki a na dodatek każe uśmiercać swoje spłodzone i urodzone przez te parafianki dzieci :O

Gość dfssdfdsfsdf
Jestem za Panią Joanną. Chcę tylko normalnośći w tym kraju...

Gość normalnie...............
frajerze, ja jestem feministką na pewno według ciebie, a muszę cię zmartwić- nie uprawiam seksu w ogóle. Po prostu żal mi takich miękkich fiutków jak ty i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. A patologie i choroby roznoszą faceci. Jesteście nosicielami wielu chorób wenerycznych, np. wirusa hpv, który powoduje, ze 1/5 kobiet w Europie zapada na raka!!!!!!!!!:O I kto tu się przyczynia do upadku cywilizacji?:O Dodatkowo jestem niewierząca- a mimo 24 lat na karku jestem dziewicą. Popatrz na swoje koleżanki z kościoła, jak Joanna N. i inne flądry. 3/4 Polek stających przed ołtarzem w białej sukni jest obecnie przeruchanych we wszystkie otwory. Taki jest wasz kościół i tacy sami jesteście. Więc zanim zaczniesz obrażać innych ludzi, najpierw spójrz na siebie i swoje otoczenie.

Gość Halczak
jest zasadnicza różnica pomiędzy takim księdzem, a zboczeńcem. Ksiądza się potępia - i słusznie, a zboczeńca usiłuje się hołubić - co jest niedopuszczalne.

parafianki to parafianki, a ile się szepcze o księdzach pedofilach molestujących ministrantów? Znajomy gej miał romans z KSIĘDZEM KATOLICKIM i co to za pierdolenie o jakimkolwiek występowaniu przeciwko religii, kiedy nawet w kościele dzieje się to co panna joanna nazywa zboczeniem. Niektórzy powinni otworzyć oczy, bo klepią, żeby klepać, nie mając w temacie zielonego pojęcia. Ślepe owieczki....

Gość Halczak
zło potępione nie jest tak niszczycielskie jak zło hołubione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no więc właśnie jeżeli pani Joanna - popleczniczka kościoła tak bardzo walczy ze zboczeniami to niech zacznie walkę od kościoła czyli od miejsca, gdzie jest to po tysiąckroć bardziej nieprzyzwoite i grzeszne

Gość Halczak
pani Najfeld postępuje racjonalnie zaczynając walkę ze złem najgorszym czyli ze złem nie potępionym, ze złem hołubion\ym czyli ze zboczeniami seksualno-mentalnymi.

Gość sam jesteś zboczeńcem
koniotrzepie:D idź sobie zwal i do spania:O🖐️

Gość Halczak
odezwała się popleczniczka środowisk wspierających zboczeńców czyli de facto niszczących cywilizację europejską !

Gość sam jesteś zboczeńcem
europejską cywilizację niszczy debilizm:)

Gość Halczak
niszczy ją debilizm popierających zboczenia

a ja to się zastanawiam nad jednym - po co w ogóle ta dyskusja z kims takim jak pani Joanna Najfeld? :O dziwię sie autorowi programu, ze zamiast autorytetów zaprasza do dyskusji w studio takie indywiduum jak owa pani :O chociaż z drugiej strony łatwiej jest zaprosić dziewczę które plecie bzdury i robi za gwiazdę niż kogoś z którego zdaniem nie sposób się nie zgodzić gdyż argumenty jego są podparte naukowo

liczy się szoł :) wiedzieli, że baba jest podjarana i zrobi sajgon, więc ją zaprosili :) na tej samej zasadzie można się pytać dlaczego Doda w jednym z programów ocenia łyżwiarzy.... :D

Gość no jasne - Najfeld Doda
Lepper, Begerowa - odszolomy sa najbardziej medialne. Powaznie traktowac nie ma co.

Gość pijanka2008
doda i lepper walczą o kasę a najfeld o istotne wartości etyczne

Gość dobra wiem że Joaśka ma proble
my z bezsennością, że teraz nie ma zbyt dużo pracy, ale to natrętne lansowanie się na Kafe jest już nudne😴

Gość ale poziom walki podobny

Gość pijanka2008
chyba cię pogięło bo joanna mówi samą prawdę a doda się wygłupia

joanka pieprzy trzy po trzy :) dokładnie jak w tej ofercie w orange POP :D Lanserka i tyle ;)

Gość ludzie uczciwi nie
gmerają znajomym w odbytach i nie podają ręki takim co to robią !!! Noblesse oblige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Polomirrka
pani Joasia jest świętą prowadzącą krucjatę przeciwko ohydzie zboczeńczej !

Gość joanna od aniolow
ona ma obsesje i jest paskudna i wyglada jak pol dupy zza krzaka niech idzie obciagac swojemu chlopowi a nie bedzie swoje teorie wyglaszac sama jest zboczona

Gość joanna od aniolow
ja pewnie podnieca seks dwoch gejow dla niej to fetysz marzy o tym by miec fiuta i nim przeorac kiszke stolcowa swego slubnego lecz bozia niestety uczynila ja niezbyt urodziwa kobieta i dlatego msci sie na gejach

Gość Zdenek W.
a zboczeńcy zawsze znajdą pomagierół aby dopiąć swych zboczonych celów seksualnych i politycznych: za Onetem: "Pierwszy w Polsce ślub lesbijskiej pary W Warszawie, odbył się pierwszy ślub humanistyczny pary tej samej płci - dwóch kobiet żyjących w długoletnim związku - informuje serwis racjonalista.pl. Ceremonia odbyła się pod auspicjami Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów. Ceremonia składała się z części religijna i areligijnej. Ślub kościelny został udzielony przez prezbitera Reformowanego Kościoła Katolickiego ze wspólnoty z Poznania. Były obrączki, przysięgi, akt ślubu, tort, szampan,a następnie - wesele - informuje serwis racjonalista.pl."

Gość Zdenek W.
i dlatego uważam, że pomagierz są równie szkodliwi jak sami zboczeńcy. A zboczeniec jak dać mu palec to złapie za rękę.

Gość owerniak polski
i proszę jak dewianci forsują swoje dewiacje ... Na chama, na siłę, wbrew powszechemu obrzydzeniu nimi, wbrew moralności !

Gość stópka mała
ona jest nienormalna

Gość zdenek i ubylo ci od tego
slubu? Okradly cie? Pobily? Ze sobie bedziesz wyobrazac, gdzie jedna drugiej bedzie trzymac reke? no dokladnie tam, gdzie ty swojej panience.