Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pisia 24

12 cm penis - moj chlopak takiego ma i nie moze mnie zaspokoic

Polecane posty

Gość misia pisia 24

nie miewam orgazmow a mnie to juz frustruje :-( wczesniej mialam jednego co mial 22 cm a drugo mial 17 i to wydawalo mi sie malo a teraz ? :-( nie wiem co robic bo kocham go, ale sex nie daje mi satysfakcji :-( jestem atrakcyjna szczupla zadbana dziewczyna - czy zasluguje na brak orgazmu ? :-(

Gość współczuje cie bardzo
tez mialam taki problem no i pogoniłam chłopaka...

Gość dziewucho ze wsi idz
na pole moze w y pi erdoli cie jakiś byk z metrowym zaganaczem az ci wątroba wypadnie suko

Gość taki penis jest dobry
dla gejow ;)

Gość dzika465645
ej dziewczyno niektórzy mają miej i dopprowadzają dziewczyny do orgazmu.......tu nie jest potrzebna duza pyda by zaspokoić dziewczyne....taktyka jest ważna to w jaki sposób to robi....nakieruj go.....powiec mu co cie podnieca a nie tutaj sie żalić....

jak to mówił mój ulubiony komik... to nie jego wina tylko twoja.. on ma orgazm Ty nie :D

nie rozpychajcie sobie cip podczas masturbacji władając duże przedmioty wówczas nie bedzie miał znaczenia rozmiar.Do masturbacji używać rączek,nauczyć partnera żeby przed stosunkiem doprowadzał was do orgazmu.

Gość to jak sie bzykcie
przeciez on go sobie sam nie wybieral

Gość pamparamapa88
"taktyka jest ważna to w jaki sposób to robi....nakieruj go....." hahaha..o ile jest co naprowadzac..rozmiar moze nie miec znaczenie przy 16-17 cm..ale nie przy 12!!! przeciez to nic nie czuc..i zadne ''przedmioty'' wkladane podczas masturbacji-czego nigdy nie robiłam nie maja tu znaczenia...

Gość pamparamapa88
"nauczyć partnera żeby przed stosunkiem doprowadzał was do orgazmu." ja chce miec orgazm podczas...a nie przed.. :O

Życzę ci powodzenia choc znaczna większość kobiet nie ma orgazmu w trakcie a po stosunku facet jest za zmęczony do stymulacji kobiety żeby doszła do orgazmu

Gość ja bym zmienila
zmieniala pozycje tak dlugo az bys znalazla odpowiednia dla siebie, w niektorych pozycjach penis musi byc dlugi ale w niektorych nie! wiec jest szansa:) nie rezygnuj z niego.

Gość misiioooos
ja mam podobnie i jakos partnerki moje byle i terazniejsza sa zadowolone wiec to chyba kwstia nie tego jaki jest dlugi ale techniki :)

Gość xyzZX
TO PODPOWIEDZ KOLEZANCE JAKIE POZYCJE NAJLEPIEJ STOSOWAC?

Gość szuru Buruu
dokladnie - wazne sa dobre pozycje , i dobre pieszczoty oral do samego orgazmu , a potem sie mozecie kochac i bawic w rozne eksperymenty . 12cm czy tez 16 cm nie ma znaczenia gdyz Rozciagliwosc pochwy u kazdej kobiety jest inna , jedne sa waskie bardzo a niektóre juz porozciagane i wtedy nawet penis z 20cm nie zaspokoi dziewczyny ....wiec nie tedy droga-dlugosc to MIT!!!! pozdro

sex jest w głowie..................... jeżeli wchodzisz na kafe i szukasz pomocy wybacz tu jej nie znajdziesz wrecz przeciwnie poczujesz się gorzej........ porady udzielać Ci będą ludzie, którzy nie mają bladego pojecia o byciu razem............ oprócz członka ma się dłonie, usta i wyobraźnię............ jeżeli Ty myślisz tylko o tym by mieć orgazm hm to coś jest nie tak............... sex to tez zabawa szukanie przyjemności we dwoje z uśmiechem na ustach i w całym bezwstydzie ;))))))))))

Gość zgadzam sie ss
madre slowa

Gość nikoś dyzmuś
ja mam tyle w obwodzie.. :-(