Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżuditka

w jakim wieku i okolicznosciach poznalisciepierwsza milosc? piszcie

Polecane posty

Gość Dżuditka

ja mialam 18ke. poznalamfaceta na dyskotece we wrocku .... po roku poznalam go jako chlopakamojej kumpeli. ale tak wyszlo ze ona go oklamala, mieli powazna klotnie.... zaczal do mnie pisac niewinnie... potem to sie przerodzilo w cos powazniejszego. nie chcialam sie spotkac bo mial laske, dlatego sklamal ze zerwal... calowalismy sie w parku po dlugiej rozmowie... :) bylam szczesliwa... dopuki sie nie dowiedzialam ze mnie oklamal a jego dziewczyna chciala mi oczy wydrapac:D jaksie dowiedziala oczywiscie juz definitywnie zerwali. bylam z nim 6 miesiecy.

Gość Dżuditka
myśle ze temat sie moze rozwinąc =))

Gość milenka-malenka21
16 lat.... sklep meblowy =D haha

Żmijo_20 opowiadaj :D 🌼 Ja w sklepiemeblowym natknelam sie na przystojniaka ,ktorymi rzucil pod nogi swoim telefonem:D (nawet nie wiem czy specjalnie) ;P i tak jakos gadalismy chwile... ok ok, nic sie nie stalo. potem kilka spotkan.. i pac ;D rok i miesiac z Bartkiem zwiazana....

on siedział na brzegu jeziora -ja wychodziłam z wody-spadło mi ramiączko od biustonosza,mieliśmy wtedy po 13 lat -po wielu przesciach jesteśmy szczęsliwym małżeństwem

Gość ważka na gałęzi
ona siedziała nad brzegiem jeziora a ja wychodziłem z wody i wacek mi sie wymsknął z kąpielówek, po latach jestesmy szczęsliwym małżeństwem 💤

milenka-malenka21 hehe.A wiec poszlam na impreze i strasznie mi sie podobal taki chlopak,ale on byl z laska...:classic_cool: szlam akutar sie przewietrzyc i on zaczal do mnie zagadywac,wyszlismy na zewnatrz :classic_cool: poprosil mnie o nr tel. przyszla jego laska ,dala mu z liscia :-d a ja stalam i patrzylam :-) potem zaczal pisac do mnie dzwonic,umowilismy sie pare razy...i nasz zwiazek trwal 1,5 roku.To byl moj pierwszy chlopak z ktorym WSZYSTKO:-d bylo pierwsze.Po 1,5 roku dokladnie w moja 18stke zerwalam z nim...burzliwe tobylo heh...dwa lata juz nie jestesmy razem(on nawet sie ozenil pol roku temu) mimo wszystko dobrze go wspominam......:classic_cool:

eeeto fajnie...milo wspominac pierwsza love. ja swojego pierwszego zle wspominam chama :D a pierwszy pocalunek... z obcymna imprezie,po%, nic pieknego :)

milenka ja dopiero teraz spojrzalam na niegi inaczej heh ...przez te dwa lata a zwlaszcza zaraz po rozstaniu go nie nawidzilam!!sledzil mnie,nie pozwolil odejsc,jakies esy durne wysylal,bil moich kupli....no ogolnie zenuuuua:classic_cool: ale teraz juz jakos inaczej na to patrze...:classic_cool: pamietam tylko te lepsze chwile heh :-D

Gość kafeteriuszkaaaa
4 lata, w wannie z ojcem :classic_cool:

Miałam 13 lat,on 14,w poczekalni u lekarza :P Byliśmy razem od września 2002 do kwietnia 2005.

Gość Dżuditka
widze ze ciekawie;D

Gość izaaasAgul11119
bardzopodobie jak wpis nr 1 ;/

Gość izaaasAgul11119
i nie wspominam miło! nie popełniajcie tegosamego bledu! bodziewczynami sie do dzisiaj po nocach sni ;[ byla z nim dlugo...kochala calym sercem . przeze mnie przezyla tragiczne chwile swojego zycia. jeszcze tego nie rozumialam... moj pierwszy chlopak w koncu to jej byly ;/

Gość monikaaaaaaa
ciag dalszy :D?