Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mialus

MAM17 LAT JESTEM W CIAZY Z 15 LAT STARSZYM

Polecane posty

Gość Mialus

KOCHAMY SIE CHCE ZAMIESZKAC Z NIM CZY MOGE POLICJA MOWI ZE Z WLASNEJ WOLI TAK

Gość wyruchał cie
i rzuci w kąt znajdzie sobie inną a ty bedziesz sama wychowywac tego chcesz?widocznie tak skoro do tego dopuściłas

Gość kafeterianka123
jak zwykle moherowe berety sieodezwaly czy takie bylo to trudne zeby przeczytac pytanie i udzielic odpowiedzi........... ja sie nie wypowiem bo nie wiem ale przynajmniej cie szmata nie wyzwe

Gość szpillka
ależ wy jesteście puste i głupie aż szkoda słów jak nie byłyście w takim związku to nie zbierajcie głosu bo takim pieprzeniem nie wiele tu pomożecie do autorki- o co ci chodzi ??jaki masz problem ?chcesz z nim zamieszkać to zamieszkaj i nie pytaj mam na kafe bo one ci nie pomoga to twoje życie musisz je wziać w swoje łapki i być odpowiedzialną. a ja wierze w tak miłość

Gość zaciążona od dawna
jeżeli jesteście oboje zdecydowani na założenie rodziny to nie ma przeszkód! Wprawdzie 17 lat to za mało, żebyś cie mogli się pobrać, ale papierek nie jest aż tak niezbędny dla dwojga kochających się ludzi :). Jeżeli zdecydowaliście się na wzięcie odpowiedzialności za siebie to tylko pogratulować!!! Cieszy fakt, że nie wchodzisz na forum z pytaniem jak usunąć. A komentarzy zawistnych i małych polaczków (celowo z małej litery) po prostu nie czytaj i nie słuchaj. Frustratów na kafeterii nie brakuje. Wielu z nich ma ciężkie życie i nieciekawą przeszłość za sobą i stąd ocenianie Ciebie i Twojego partnera może być niskie (tak niskie jak kultura osób oceniających w ten sposób ;) ). Myślę , że Ty jesteś LEPSZA od takich istot.

O molestowanie seksualne nieletniej nie moze byc posadzony wiec to zmartwienie ci odpada a policjant mial racje mozesz z nim dobrowolnie zamieszkac;)Jesli czujesz ze to jest to,facet nie ma zobowiazan wobe innej rodziny...to sie nie pytaj tylko rob co ci serce dyktuje:)

zaciążona od dawna - za zgoda rodzicow lub opiekuna prawnego i za zgoda sadu moze juz wyjsc za maz:)

Gość przecież ty masz jeszcze mleko
pod nosem DZIECIAKU!!! a gdzie twoja mama? też w ciąży?

Gość zaciążona od dawna
mantodea wiem doskonale z tym, że podejrzewam, że rodzice raczej temu wszystkiemu są niechętni skoro dziewczyna pytała policji o zgodę ;)

Gość betix
cudownie ze sie kochacie ale milosc sama nie wystarczy by isc razem przez zycie potrzebne jest zrozumienie zaufanie czy akceptacja rodziny bo uwierz mi ale jesli by sie rodzina od ciebie odwrocila? a rodzina jest wazna i ich pomoc . ja to bym na twoim miejscu poczekala jeszcze troche z decyzja o wspolnym zamieszkaniu do momentu az by sie dzidzius urodzil. moze cos sie zmieni na lepsze albo gorsze . jestes mloda a cale zycie jest przed toba

Gość allala
nie ma reguly na to ze ty masz 17 on starszy jesli sie kochacie i chcecie byc razem to badzcie a co powiecie na inne przyklady ludzi takich w rownym sobie wieku pobieraja sie i rozwodza nie wazne kazdy ma inny los i kazdemu co innego pisane jesli ma byc dobrze to wasza roznica wieku nie bedzie przeszkoda

a co ma policja do tego?! od bodajze 16 roku zycia odpowiadasz sama za swoje ciało. wiecej od policji to maja do gadania raczej rodzice bo to oni sa twoimi prawnymi opiekunami do ukonczenia 18 roku zycia. pozdrawiam.

dejzi....prostaków nam nie trzeba na kafeterii!!! masz problem sama z sobą, idź popytaj w zakładach poprawczych czy znajdzie się tam miejsce dla ciebie!!:(

za duża różnica wieku obawiam się że to nie jest normalny związek i nikt mnie nie przekona rzucaniem słów typu Tak wielka miłość . I jeszcze mi droga autorko powiedz że jesteś odpowiedzialna to cię normalnie wyśmieję odpowiedzialna dziewczyna nie zachodzi ciąże w wieku 17 lat!!! Ale na pocieszenie ci powiem że ten twój dziadek jest i tak gorszy od ciebie.

Gość Znow gowniara sie puscila
po h** taki topik tu? Zrobisz co zechcesz,kogo to obchodzi?

Gość Znow gowniara sie puscila
ja sie puscilam w wieku 9 lat z moim bratem ale pierwsze dziecko urodzilam w wieku 15 lat!:-o

Gość szminka na ustach
ok kilka tyg temu bawilam sie z chlopakiem w lozku , był peting i bylo super, od tamtej pory zrobiłam 8 testów ciazowych , pierwszy 7 dni po petingu a ostatni przed wczoraj , wszystkie wyszły neg robilamje rano czy moge byc w ciazy?

szminka na ustach Clarka doczekała się marnej podszywaczki wysil się trochę i skopiuj cały tekst

Gość szminka na ustach
ok kilka tyg temu bawilam sie z chlopakiem w lozku , był peting i bylo super, od tamtej pory zrobiłam 8 testów ciazowych , pierwszy 7 dni po petingu a ostatni przed wczoraj , wszystkie wyszły neg robilamje rano czy moge byc w ciazy?

Gość szminka na ustach

do szminki: pytanie z typu : \"jestem lesbijka, czy moge byc w ciazy?\" :/ odpowiedz: skoro jestes wiatropylna to zrob sobie nastepne 7 testow dla PEWNOSCI. wogole wez poszukaj namiarow na hurtownie bo z rachunkami w aptece nie wyrobisz.