Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorkowaaaaaa

Czy kolor żółty ładniej wygląda na blondynce ?????

Polecane posty

Gość kolorkowaaaaaa

Jestem szatynką,mam kilka zóltych ciuszków. Wydaje mi się jednak,że bananowy żółty pasuje lepiej blondynkom. Napiszcie swoje zdanie.

Gość kolorkowaaaaaa
up

moim zdaniem żółty kolor pasuje zarówno do blondynek jak i brunetek i szatynek. Jestem szatynką ze śniadą karnacją,mam dużo żółtych ciuchów w których wyglądam bardzo dobrze:) a poza tym żółty jest teraz bardzo trendy;)

Gość kolorkowaaaaaa
Fajnie to słyszeć ,pocieszyłaś mnie trochę. A jakie spodnie do żólto rózowej bluzki? Róż jest jasny. Pasują do tego czarne spodnie? Czarna torebka i czarne buty?

mi się bardziej podoba żółty na brunetkach... blondyny wyglądają w nim dosyc blado...

a połączenie czarnego z żółtym jest dosyc odważne, ale je uwielbiam :D [ale podobno bardziej elegancko wygląda połączenie żóltego z granatowym...]

:O Nie ! Nie pasuje , chyba ze kontrastuje z jakimś dobrze dobranym innym połączeniem . Pomyśl żółte włosy i żółta bluzka :O Generalnie tragedia :O

Gość Ola_277
Wg mnie kolor zolty pasuje tylko blondynkom o cimnej karnacji, ale generalnie brunetki wygladaja w nim o wiele lepiej. Nie podoba mi sie ta moda na zolty i zielony. Bleee

Gość nie każda blondynka wyglada
dobrze w żółtym jak i nie każda brunetka :o Zależy od odcienia cery i włosów :o

Gość kolorkowaaaaaa
Czyli ogólnie ujmując ten kolor pasuje do ciemnej karnacji,bez względu na kolor włosów....? Do bladej cery-absolutnie- nie prawda?

Gość kolorkowaaaaaa
oki?

Myślę,że to zależy od osoby,nie ma co uogólniać. Ale,sugerując się tym co widzę na ulicach,to powiedziałabym,że żółty lepiej wygląda na dziewczynach z ciemniejszymi włosami.A u tych,które mają ciemną karnacje to całość ,jak dla mnie,wygląda tandetnie.No ale to już kwestia gustu.

ja jestem blondynką, mam jasną karnację i źle wyglądam w żółtym, tak jak ktoś napisał wyżej osoby z ciemną karnacją lepiej wyglądają w żółtym, ale też nie zawsze :P w tym roku najmodniejsze kolory czyli żółty i zielony pasują małej ilości osób, takie jest moje zdanie :P mam nadzieję, że moda na nie szybko minie :P

raczej nie. Kolor żółty generalnie mało komu pasuje. Wszystko zależy od odcienia żółci i naturalnego kolorytu danej osoby.