Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsor123456

Uklad byl czysty

Polecane posty

Gość sponsor123456

poznalemna necie dziewczyne. duzo mlodsza i sliczna. przez dwa lata pomagalem jej finansowo w zamian za spotkania. po 2 latach ona powiedziala zejuzmi dziekuje ale zakochala sie a ja nie moge o niej zapomniec:(

Gość no masz ci los biedaczek
albo to prowokacja albo jestes naiwny jak nastolatek bylo jej wygodnie z toba bo dawales jej kase byloa z toba tylko dla pieniedzy teraz moze naprawde sie w kims zakochala i poszedles w odstawke ale watpie czy taki typ kobiety w kims sie naprawde zakochal ona pewno ciagnie kase z nastepnego naiwniaka a ty sie jej juz znudziles

Gość sponsor123456
zadna prowokacja:(

ale podupczyles sobie przynajmniej przez 2 lata dobre i to no nie????

Gość sponsor123456
z mojej strony nie byl to tylko sex

coz widzisz life is brutal ... zreszta powiem ci ze raczej juz nie szukaj w internecie kobiety tam rzadko mozna spotkas prawdziwa milosc lepiej torche poczekac i w poznac kogos w realu nie zalamuj sie poznasz jeszcze jakas fajna kobiete przeciez nie musi byc znowu taka sliczna ?? a skoro piszesz ze z twojej strony nie był to tylko sex to mnie to dziwi ze 2 lata z nia byles ale chyba widziales ze ona traktuje cie jak sponsora ?? jak to bylo miedzy wami ? jak ona sie zachowywala w stosunku do ciebie? traktowala cie jak partnera ? mowila ze cos do ciebie czuje?

Gość asdfds
hmmm znajdz tego w ktorym sie zakochala i powiedz co ona robila.... fajny numer moze hamski ale niech wie co ma

Gość sponsor123456
nie nie chce jej dokuczyc chce ja odzyskac. gdy przyszla mi oddac klucze od mieszkania dala mi odczuc ze jej tez nie jestem obojetny

tzn. moze bardziej wdzieczosc do ciebie czuje ze jej pomagales finansowo i znasz tego kogos z kim ona teraz jest? , moze lepiej dowiedz sie jak to miedzy nimi naprawde jest bo skoro ona naprawde zakochala sie w tamtym to marne szanse ze do ciebie wroci ile lat masz ty a ile ona?????????

Gość to jak sie bzykcie
mze chce wzbudzic zazdrosc i uslyszec jakies dklaracje???

Gość sponsor123456
ja 46 ona 20 ... mysle ze wroci to jest kobieta luksusowa tamten nie jest w stanie zapewnic jej zycia na takim poziomie . czekam na nia :(

Gość sponsor123456
ona nie musiala niczego na mnie wymuszac.moglamiec wszystko wystarczylo powiedziec:(

Gość izi suzi
poboli i przestanie z powodu róznicy wieku i tak na dłuższą metę by wam nie wyszło i jak wskazuje temat Twojego topiku yto był czysty uklad na pewno brałeś pod uwagę takie zakończenie znajomosci (ona mogłaby byc twoją córką)

Gość to jak sie bzykcie
ile jej placiles ([pytam z ciekawosci)

Gość o ja dziekuje
i dobrze Ci tak, mowisz, ze teraz jestes zaangazowany i w dzien rozstania sobie to uswiadomiles? wiesz co jestes nieszczery wobec samego siebie, jesli tak jest jak mowisz, dlaczego nie przerwales tego ukladu proponujac jej cos innego. Ja Ci powiem dlaczego, bo Ci bylo wygodnie. Wiec teraz najlepiej spadaj stad, a nie bedziesz jakies swoje chore zale tutaj wypisywal.

Gość sponsor123456
wynajmowalem jej mieszkanie, dostala samochod + 5000 comiesiac na koncie + wycieczki, wyjazdy,ubrania itp gdyby poprosila o wiecej dostalaby ile by chciala:( Ja wiem ze niektorym moze sie to wydac dziwne ale ja nie potrafie bez niej funkcjonowac ona mnie od siebie uzaleznila...

Gość lollaa
niezła a może kiepska prowokacja

Gość napisz co to za
ranyyyyyyy 26 lat roznicy ja rozumiem jeszcze roznice 15 lat ale 26 lat to juz za duzo jak ty bedziesz dziadkiem 60 letnim to ona bedzie miec dopiero 34 lata nie dziwie sie ze odeszla .... nawet kasa tutaj nie pomorze

loool , a czym sie zajmujesz ze masz tyle kasy?(nie to zebym byla wscibska):classic_cool: Skoro tyle jej dawales to sie zdazyla niezle ustawic przez te dwa lata.A tobie pozostaje poszukac innej.....

Cos tu kłamiesz.Przeciez takie układy to tylko seks.Ona Ci robi dobrze Ty dajesz kase.Chyba było do przewidzenia ze jej sie to znudzi albo zacznie tęsknić za uczuciami wyższymi niż dobra materialne. Poszukaj sobie nowej utrzymanki,albo kogoś do związku partnerskiego,jeśli czujesz ze juz jestes na tyle dojrzały .

Gość a ja powiem tak..............
też kiedys bylam w takim dziwnym\"zwiazku\" sex za kase bylo fajnie ale szybko mi sie znudzilo i urwalam wszystkiekontakty z gosciem teraz mam meza i jestem szczesliwa moze ona tez chce zaczac od nowa bez ciebie?

Gość deerka
za dupsko dostawać samochód kasę i chatę to trzeba mieć tupet przy tobie zarobiła sporo i starczy jej teraz na ślub z innym kiedyś też koleś chciał mi kupić samochód i zapłacić za prawko odmówiłam bo nie jestem do kupienia

Gość too Prowokacja