Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___________randka___________

Czy-po-udanej-randce-facet-odzywa-się-na-drugi-dzień?????

Polecane posty

Gość studiuje germanistyke
ale to ze by sie nawet odezwal po 20 minutach od rozstania to o niczym jeszcze by nie swiadczylo. Dziewczynie ewidentnie koles podpasowal i chyba sobie juz wyobrazala Bog wie co z nim - tzn dalsze randki i pewnie staly zwiazek. Ja mialam rozne randki raz sie koles odezwal raz nie. Bylo tak np. ze mi koles nie odpowiadal za bardzo, a bardzo nalegal na nastepne spotkanie. Ja go zbywalam, a on tego nie jarzyl, dopiero po jakims czasie zrozumial. Zalowalam potem, ale bylo za pozno. Innym razem spotkalam sie z kolesiem, to wlasnie napisal juz po 20 minutach od rozstania, przy czym odwiozl mnie pod dom:) ale i tak nic z tego nie wyszlo za bardzo. Nie bylismy razem. Chociaz bardzo wtedy tego chcialam:(

Gość ___________randka___________
Napisał mnie wkońcu esemes, że kciał on ja zabrac na randku drugom. Mnie sraku wzięli siak nia mogła hałepy opujścić. Kem tam pajechaoo auto jego bezemnia, i widzieli mysmy żeśmy sie już nie

Gość gość
Spotkałam się z chłopakiem dwa razy. Na pierwszej randce dużo rozmawialiśmy, rozstając się powiedział : Do zobaczenia. Jeszcze tego samego dnia zaproponował kino (2 spotkanie). I umówiliśmy się. Codziennie do mnie pisał, było fajnie. Potem było kino, odprowadził mnie do domu, planowaliśmy już wspólny weekend. A potem cisza, nie odzywa się drugi dzien. Nie rozumiem facetów.