Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___________randka___________

Czy-po-udanej-randce-facet-odzywa-się-na-drugi-dzień?????

Polecane posty

Gość dobbrze ci tak

no co ty zwariowalas?:))uwazam ze teraz ruch nalezy do niego.Jesli nie jest zainteresowany to nie da sie nikogo do tego zmusic.

co innego jakby mi sie ktos podobal i ten ktos o tym nie wiedzial, wtedy mysle ze mozna zrobic pierszy krok.Ale tutaj?spedzilismy ze soba pare godzin wiec gdyby byl zainteresowany z pewnoscia by sie odezwal.

Gość chupacabras
Powinnas byc mu wdzieczna, daje ci okazje zebys zatesknila. On nie musi sie juz specjalnie starac zeby sie jeszcze raz umowic bo wie, ze napewno sie zgodzisz. Jakby od razu pisal i dzwonil to bys uwazala, ze sie narzuca albo jest napalony i bys go zlala od razu po nogawce jako sdesperowanego leszcza. a teraz sama czekasz az on zadzwoni. Jestes zintersowana i tesnisz, kolo wie co robi. Szacun. A Ty sie nie lam. Jak mu sie podobalo i ma ochote sie jeszcze spotkac to napewno sie odezwie.

chupa ale to bylo nasze pierwsze spotkanie.Nigdy nie zdarzyło mi sie zeby tak dlugo czekac po pierwszym spotkaniu.Z moich doswiadczen wynika ze jak ktoś jest zainteresowany to pisze smsa w ten sam wieczór typu " dziekuję ze miły wieczor itd", albo na nastepny dzien.Dlatego czuje ze nic z tego nie będzie:)

a przecież skad on może miec pewność ze ja tak sie nim podjarałam??tez tego nie wie bo to bylo tylko jedno spotkanie.

Gość chupacabras
Wlasnie o to chodzi. Zachodzisz w glowe co sie dzieje? Dlaczego sie nie odzywa? O to mu chodzi? Wlasnie o to mu chodzi :D zebys myslala o nim, jest pociagajacy a zarazem tajemniczy i tego szukaja kobiety, nawet jesli nie zdaja sobie z tego sprawy. Poczekaj spokojnie pare dni, i sie okaze. Nie wykluczam faktu, ze mu sie nie podobalo, i nie ma ochoty sie dalej spotykac ale jesli pisalas, ze bylo fajnie to chyba raczej stosuje "tajemna bron" :D

Gość do mnie zadzwonil
(po pierwszej randce) tego samego wieczora ....20 minut po tym jak sie rozstalismy ... co prawda juz sie wstepnie wczesniej umowilismy na nastepne spotkanie , ale chcial to (juz ! ) doprecyzowac . I wcale to nie byl desperat ... u mnie tak bylo... jestem z nim od pol roku

chupa to takie stosuje sie sztuczki??bezsensu, to glupota o ktorej nawet nie wiedzilam:(Mimo wszytsko mysle ze bardzo malo jest ludzi ktorzy bawia sie w kotka i myszke.Ten facet ma 30 lat wiec to malo prawdodpodobbne:)

do dziewczyny powyzej, wlasnie tez tak mam zazwyczaj ze pisza mi smsy na wieczor po randce.Tak wiec chyba nie ma sie co dalej łudzić:)

Gość chupacabras
do mnie zadzwonil, gratuluje Jak pisalem nie koniecznie musi byc jak mowie ale jest to calkiem prawdopodobnie. A ty co bys pomyslala o facecie co caly czas wydzwania i "zaglaskuje" -desperat? Tak sie czesto zdarza, a to normalny kolo, co probuje byc tylko mily i dalego mu nie wychodzi. A tu popatrz, nie odzywa sie i dziewczyna nie moze sie pozbyc go z glowy. O to chodzi, jesli sie teraz odezwie to sukces murowany, a jesli nie da jej odczuc ze mu sie bardzo podoba a bedzie z nim milo na randce to tymbardziej ja zaintryguje. Tak natura zaprogramowala kobiece mozgi, You can't beat the system.

kazdy chce wiedziec natychmiast czy sie spodobał, czy bedzie mial jakies szanse.Ja tu umieram i zyje nadzieja i non stop patrze na telefon a on by tak wytrzymał pare dni??????nie sadze:))jak ktos sie zauroczy to działa natycchmiast

Gość do mnie zadzwonil
"Wlasnie o to mu chodzi zebys myslala o nim, jest pociagajacy a zarazem tajemniczy i tego szukaja kobiety, nawet jesli nie zdaja sobie z tego sprawy." tylko ze niektore kobiety tego BARDZO NIE LUBIĄ :) . Nie wszyscy lubią bawic sie a takie "gierki" .

no dobra pierwsza mu napisałam."Czy lubisz jak kobieta sra Ci na klate i do gardła ??" mam nadzieje że go nie odstraszyłam :(

Gość chupacabras
___________randka___________ tak bywa. Ale przyznaj, ze myslisz o nim caly czas a o to walsnie chodzi, nieprawdaz?

czy ci podszywacze nie maja co robic?:(ten wpis powyzej to oczywiscie nie ja

chupa tak mysle non stop ale wiedzilam zaraz po roztaniu z nim ze to mój typ i gdyby nawet zadzwonil 1 minute po rozstaniu to byłabym zachwycona. Co daja takie gierki??przeciez jakby mi sie facet nie spodobal to nawet gierki by mu nie pomogły.

Gość chupacabras
do mnie zadzwonil oh nie od razu gierki. To co napisalem to kwintesencja zeby bylo latwo zrozumiec, takie dzialanie jest bardziej subtelne. Facio co to zauwazyl napisal ksiazke i zarbil na tym mase kasy. I dziala to w przypadku innych mezczyzn. Kobiety nie luiba lizusow a mezczyzni najczesciej mysla ze tedy droga. I w tym tkwi problem.

14:52 to podszyw :(

wiec twoja teoria chuba nie jest do konca trafna:) Gierki nic nie pomogą jesli nie zaiskrzy na randce.

chupa ale on nawet nie napisał mi sma czy bezpiecznie dotarłam do domu?nie wydaje mi się ze takie cos było by na jego korzyść:)

dlaczego On nie odezwie się????? Moja wagina już nie może doczekać się:( :(

___________randka___________ zadzwoń , jeśli uważasz , że było super. Nic nie tracisz, a możesz sporo zyskać .

Gość chupacabras
___________randka___________, wyobraz soie teraz ze dzwoni codziennie przez pare dni, zanim sie znowu spotkacie. Nuda co? Wiesz wtedy, ze to ty kontrolujesz sytuacje. Jak dlugo bedzie wydawal ci sie poicagajacy? Jesli bedziesz trzymala go w garsci caly czas to znudzi ci sie szybciej niz jestes w stanie wymowic cupacabras. Kobiety lubia sie zadac na mezczyzne mozliwe jest to tylko wtedy gdy on nie odda jej kontoli. (Nie chodzi o to zeby caly czas jej mowil co ma robic bo to niest nieporozumienie, ale propozycja powinna wychodzic od niego). Rozumiesz teraz co chce powiedziec? Jesli jest niedostepny to nie ma nad nim kontroli, to musisz ty sie bardziej postarac zeby byl zainteresowany. Jak to zrobic, dawac mylace sygnaly, fajnie randki mila atmosfera i potem zwrot. Mysle ze kobiety mogo robic to bezwiednie. Bo tak umieja to instynktownie. Odslon udo ale nie pokozuj wszystkiego, dlatego mezczyzni za nimi ganiaja. On robi to samo i dziala.

Gość chupacabras
jesli nic nie zaiskrzy to nic nie pomoze, ale jesli zaiskrzy tylko troche to moze pomoc. Ja przetestowalem i dziala.

sweet ale ja uwazam ze teraz ruch nalezy do niego.Jestem raczej tradycjonalistka i uwazam ze to facet powinien zdobywac:)

chupa zgadza się ale tu nie chodzi o to zeby telefonowal codzinnie czy pisal codzien po 5 smsów bo to byłoby troche chore.No ale wydaje mi się ze jeden sms taki kontrolny dla pewnosci juz by wysłał.Sprawdziłby tym czy sa jakies sznase, czy mu odpisze i w jaki sposob mu cos napisze.Gierki sie prowadzi ale jendak uwazam ze nikt nie wytrzymałby w niepewności kilka dni od spotkania.Jak bylby zainteresoany chiałby wiedziec jak najszybciej czy i jak ejstem zainteresowana.

Ja tez jestem tradycjonalistką . Mój obecny facet zadzwonił juz po 15 minutach od rozstania. Ale kiedys spotkałam sie z kimś kto był bardzo zainteresowany , było ogólnie miło , dopytywał sie czy sie jeszcze spotkamy i..... nie zadzwonił. Do dzis nie wiem dlaczego , choc teraz juz za bardzo mnie to nie interesuje. Może go onieśmieliłaś , może myśli , że to on ci sie nie spodobał. Wbrew pozorom , faceci tez bywaja niepewni swojej pozycji . Jestem przeciwna wydzwanianiu , narzucaniu sie , ale jeden telefon >..? Napisz smsa choć , jakiegos bardzo neutralnego , typu jak leci lub z pozdrowieniami .

Gość chupacabras
Jak pisalem wczesniej, jest to mozliwe ze nie jest zainteresowany (zycze ci ze nie ale tak moze byc). Nie chce cie tez przekonywac do mojej teorii ale pokazac dlaczego moze milczec. Ja bym poczekal do tygodnia. Jesli sie nie odezwie to bym sobie odpuscil. Nawet stosujac moje podejscie tydzien czasu bez kontaktu to troche za dlugo. To juz nie jest dawanie sprzecznych syganlow. Trzeba przyciagac i odpychac na przemian :D

Gość maa cie w dupie
ma cie w dupie