Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Jestem dziewicą i chcę nią pozostać!!

Polecane posty

Gość hmmm ..............
Zależy czym jest dla Ciebie dziewictwo... Bo dla mnie to niewinność ogólna... a nie ten kawałek błony ... A skoro Ty tak chętnie rozprawiasz o seksie ... To jesteś zepsutą pannicą ... i niewiele Ci niewinności zostało ... (Notabene to dość podejrzane, że tyle myślisz o seksie, o którym niby nie masz pojęcia .... ) Ja nawet dzisiaj tak chętnie nie rozprawiam o swojej intymności .. Uważam, że damie to nie przystoi.... I żadna kobieta z klasą, nie traktuje tego tak przedmiotowo i technicznie .... A jeśli myślisz tylko o dziewictwie, jako tym skrawku błony ... To bywają nawet ciężarne w takim razie dziewicami ... Bo niektóre panie mają elastyczną błonę i ona po prostu nie pęka ...

Gość gfder
ja mam 25 lat jestem prawiczkiem i nie mam zamiaru tego zmieniać

Gość hmmm ..............
A ja nie jestem kosmonautą i nie chce tego zmieniać!!! Ale oczywiście mogę opowiadać o przeżyciach kosmonautów .... :O

Gość No to zostan twoje prawo
i nie ma o czym dalej gadac. Gdybys miala jakies watpliwosci, czy pytania to moze bylby temat do dyskusji, ale tak to raczej nie.

To nawet myśleć o seksie nie mogę? Super. Dla mnie dziewictwo zostaje \"usunięte\" po pierwszym stosunku płciowym.

Notabene to dość podejrzane, że tyle myślisz o seksie, o którym niby nie masz pojęcia .... Nie rozumiem co w tym podejrzanego

Gość baja bongo hej