Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meska Dziwka...

Niesprawiedliwosc...

Polecane posty

Gość Meska Dziwka...

Mam 25 la i jestem przystojnym facetem do tego od 10 lat cwicze na silowni i mam naprawde mega proporcjonalna sylwetke i wyrzezbiona i mam do Was pytanie drogie panie co ze mna jest nie tak? gdyz leca glownie na mnie tepe idiotki lub znudzone zyciem wdowy i narzekajace na mezatki jak nawiazuje dluzszy kontakt z inteligentna dziewczyna to trwa to tak do 1 miesiaca w swoim zyciu mialem okolo 50 kobiet i czemu wszystkie ze mnie rezygnuja raz zapytalem jedna ze swoich partnerek seksualanych co jest nie tak powiedziala ze nie jestem dobrym kandytem na chlopaka , czy to dlatego ze scinam sie na 1mm albo ze mam blizne na lewym policzku? z moja potencja jest wszystko okej penis moj tez zaden szalem nie jest 17 cm mam ale to chyba ni etylko o to chodzi ? nie jestem rowniez pantoflem i nie narzekam na pwodzenie u kobiet wrecz koledyz mi zazdroszcza, ale czemu kazda kobieta traktuje mnie jak jaks szmate na jedna chwile przeciez my tez mamy uczucia ? z gory dziekuje za wypowiedzi pozdrawiam

Gość vvvvv
jeśli przyjmujesz na babskim forum nik męska dziwka to znaczy, że masz coś z głową, pewnie tu jest problem

Gość sylwetka sylewetką
a co z intelektem , nad nim też trzeba pracować .

Gość hmmmmm ...............
Ciekawe... podkreślasz, że chodzi o inteligentną ... A przedstawiasz siebie w taki sposób, że tylko tępa idiotka się zainteresuje .... :O Gdzie w tym opisie jest coś, co mogłoby zainteresować inteligentną ... Takie głupoty, to tylko w anonsie męskiej dziwki można podać ... choć i tam za mało ... Bo pewnie kobiety też chcą w międzyczasie porozmawiać o czymś ... Trafiasz na takie nie przypadkiem ... :O

Gość Anna Bella
człowiek ktory potrafi samodzielnie podejmowac decyzje:) jest samodzielny znam ludzi z kasą, zawodem a ciagle sie pytaja innych co maja zrobic, jak papiery wypłenic, jak dzosykac swoje pieniadze, gdzie auto zaparkowac, jak sie ubrac bo eks przyjedza:O :) to sa bardzo niesaomodzileni ludzie- bluszcze;)

Gość Anna Bella
to traktuj poznane wody mezatki co uciekly od męża..i im kasy mało..tak z dystansu..wtedy dotrzesz do tej Jeydnej;) Moze za bardzo sie rozmieniasz na wiele kobiet? Moze oto im chodzi, ze nie nadajesz sie na ich mena? A kazda chce by facet byl tylko jej

Gość eleonoraB
Może zwyczajnie przeszkadza im twoja bujna przeszłość seksualna. Nie każda chce na męża.... męską dziwkę (?).

poważne potraktowanie tematu przystojniak narzeka że żadna poważna dziewczyna/kobieta go nie chce. To ca ma powiedzieć taki brzydal i nieudacznik jak ja? :O realne potraktowanie tematu kiepska prowokacja :classic_cool: 🖐️

Gość Anna Bella
Nie. Moze widza, ze Basi to, Kasi to, Ani tamto a Ali to.. ze facet taki rozjechany na tyle babek, ktore cos chca wiecznie w potrzebie.. To przeszkadza. ich facet a inne sobie czerpia z niego-jego znajomosci, inteliognecji co chca. ja mysle ze to oto chodzi;) Albo oto, ze on nie okazuje im zainteresowania wiec odbieraja to, ze nie jets zaintersowany i ida sobie;)

Gość Anna Bella
Ale to juz plus...ze nie sypiasz z mezatkami...;) Mysle ze za mało rozmawiasz z kobietami ktore ci sie poodbaja;) TYlko przez rozmowe bliskosc, kontakt mozna sie zblizyc i byc. I isc dalej;) Pokaza c swa intelinecje itp:)

Jakoś Twoje wypowiedzi nie wskazują na wykształcenie wyższe ... :O O inteligencji nie wspomnę ... :O Mówisz o uczuciach ... a opisujesz swoje ciało ... ze szczegółami? :O Jak to ma się do uczuć? :O A tym bardziej do inteligentnej połówki? Myślisz, że inteligentne szukają w parntnerze tylko tych 17 cm?

Gość Anna Bella
tak;) jak zwykle słuze pomocą;) Mysle, ze robrego rozwizania i przycyzny mozna by to podac po..poznaniu tych kobiet;) Bo wiesz wiek, zycie, to w jakim one sa momencie zyciowym tez wiele mowi;) wiele kobiet po 40 nie chce si e wiazac na stałe ze tak powiem:) wdowy tym bardziej itp

Inteligentne chcą inteligentnych ... I tu problem widzę .... :O

to w takim przedziale..gdzie kobiety nie wiedza czego ccha.. te 23-26 to jeszcze szalec szalec..bedzie nastepny wiec lekko traktuja to co teraz. a te 30-35 lat - przesilenie wieku..ze starosc...ze wiek..ze presja..ze to..ze tamto.. I stad te i takie relacje..

przypuszczam, że nie chodzi ani o bliznę na twarzy, ani o włosy ani o te 17 cm. Mnie by przeszkadzało to, że miałeś tyle kobiet, że (wnioskuję z Twoich wypowiedzi) nie mielibyśmy zbyt wiele tematów do rozmowy - nie napisałeś nic o swoim wykształceniu, pasjach. Z Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że jedyne Twoje zainteresowanie to... Ty sam. Poza tym, nie każda chce faceta, który nie umie nawet określić ilości dziewczyn, z którymi spał. Mój facet ma DWIE blizny na twarzy (wypadek) i to nie jest dla mnie problemem :)

Gość Itnat
A moze kobiety z twojego otoczenia, lub te z ktorymi wspolzyles, wiedzialy, ze wczesniej miales kilkadziesiat innych i to im nie pasuje? Ja osobiscie nie zwizalabym sie na stale w facetem, ktory w przeszlosci mial az tyle partnerek seksualnych. Balabym sie, ze mu nie wystarcze.

najlepsze sa blizny po ugryzieciu pszczoły:P a to kosc jarzmowa:P hihihih Nie trzeba byc samica 30 psychologiem by widzic, ze prog 30 a raczej 35 i wiecej jest dla kobiet problemem;) presja dzieci, rodizny, presja samotnosci ip..uroda mija:P Najlepiej pokochac taka co ma 26/27 lat;) wiek nastolaktow ma za soba 30 przed nia;) a powaznie mowiac zalezy jakiema wartosci, co ceni ducha cialo czy..itp;)

no więc właśnie to jest bardzo ważne, bo z fajnym z wyglądu facetem ale niemającym nic ciekawego do powiedzenia nie da się wytrzymać długo, gdy zauroczenie mija, zaczyna coraz bardziej doskwierać np. brak tematów do rozmów. Nie chcę żeby to zabrzmiało niemiło, chciałeś opinii więc próbuję pomóc :)

Gość Egzo
Czym Ty sie przejmujesz? zyj tak dlaej przeciez to zajebiscie , poza tym jak masz tyle okazji to po co Ci stala partnerka? moze jeszcze napisz ze wierzysz w milosc, zyj i korzystaj zycia a na pewno nie bedziesz zalowal

Gość Erakator
Egzo ma racje: Facetow mozna podzielic na 4 typy hierarchicznie Prawdziwy Samiec dyma ile wlezie nie wchodzi w zadne zwiazki Samiec Beta ma zone w razie czego dyma ile wlezie Pantofel ma zone jest jej wierny Ciota nie rucha Powinienes sie cieszyc ze jestes na szczycie heirarchii:)

Gość ANANA82
Jesli jestes tym kim mysle to przyczyna jest to ze wygldasz jak jak mafiofo w tych garniakach co nosisz a na takich Kamilu leca niestety tylko malolatki... ze stereotypami nie wygrasz pozdrawiam Slodziutki:*