Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem idiota

Mozecie mi pomoc??

Polecane posty

Gość jestem idiota

Hej, napiszcie jak znalezc dziewczyne bo jak mi sie nie uda to sie wykoncze:( Ciezka sprawa ze mna, mam prawie 23 lata a wygladam na 17:/ i laski maja mnie generalnie w dupie:( W dodatku zawsze bylem cichy i niesmialy i niemozliwe jest zebym na luzie podszedl do jakiesj panny to wrecz wykluczone:/ W dodatku jestem idiota, przez ostatni rok zeby sobie poprawic humor zazywalem amfetamine w duzych ilosciach, a teraz kiedy odstawielm to p******* mi sie w glowie:( Nie moge sie nad niczym skoncentrowac, robie wiekszosc rzeczy bezwiednie, zapominam o wszystkim, lapie zawieszki i powiem wprost chcialbym poprostu umrzec zeby ten koszmar zwany zyciem sie wkoncu skonczyl:(((

Gość gffd
no przerabane . JAk juz musisz to lepiej pij wodke . NArkotyki maja zbyt wiele skutkow ubocznyc .

Gość Ajajaj
Hehe, ja mam tak samo :D

Gość hjtyheraa
powinienes sie cieszyc ze wygladsz młodo, niejedna osoba chcialaby wygladac młodziej ,a to ze nie masz dziewczyny to swiat sie nie zawalił, młody jestes i masz sporo czasu na znalezienie jej.a narkotyki to odstaw bo to nie jest wyjscie, wrecz pzreciwnie zmarnujesz sobie zycie przez nark.Głowa do góry,zycie przed Toba:)

Gość Ajajaj
JA jestem dziewczyną :) Nie jestem zadowolona, ale zawsze mogłobyć gorzej ;)

lepiej wygladac mlodo niz staro na swoj wiek. a co mozesz zmienic? swoj stosunek do swiata/zycia/ludzi i przede wszystkim do siebie samego.

Gość Ajajaj
A gdzie mieszkasz, moze sie poznamy?

Gość Ajajaj
A gdzie mieszkasz, moze sie poznamy?

Gość Ajajaj
;) Fuck off

Gość Ajajaj
'' Fuck off''-sorry nie na tym topiku to słowo mialam zamiescic-pomyłka

Gość Ajajaj
Hehe, Nade mną polóweczka człowieka :)

Gość Ajajaj
a mozesz mi podac jakies namiary?

nie możemy Ci pomóc. brałeś amfę i zniszczyłeś sobie mózg. to się będzie cofać, pomału ale będzie, może to potrwać nawet kilka lat :( dziewczynę pewnie znajdziesz, jak widać pierwsza chętna już jest ;)

Gość Ajajaj
Chetna? ;) Tyle, że ktoś zgrabnie się tu pode mnie podszywa :) Nie zbieram żadnych namiarów :)

Gość Ajajaj
a mozesz mi podac jakies namiary?

mlody wyglad to nie problem, mi tez zawsze mniej daja o pare lat, a jeszcze z mlodsza dziewczyna od siebie sie nie spotykalem wiesz w czym twoj problem, wiec dzialaj sprobuj pozyc jakis czas aktywniej, poczujesz ze energia wraca

Gość mysia-pysiaaa
No widzisz,a to peszek;)Dzisiaj ja rozdaje karteczki;):):):)

Gość Ajajaj
ok, jutro zajrzyj na poczte, napisze, bo dzis juz lece spac. padam , do jutra papatki:)

Gość nigdy wiecej nie bierz narkoty
ków,to napewno nie znajdziesz dziewczyny, narkotyki zabijaja, predzej czy pozniej zabijają.Zmien swoje zycie, nigdy wiecej zadnych narkotykow(moze jeszcze nie za pozno),wiecej energi do zycia, porzuc troski,uprawiaj jakis sport, pozytywne nastawienie do zycia, , nie mozna od razu byc zrezygnowanym, a jestem pewna ze zmienisz swoje zycie na dobre, pamietaj! :)

Gość Stefan Gitatra
po pierwsze nie wkrecaj sobie ze przez to swinstwo tak sie Tobie bania zlasowala! Badz silny psychicznie i nie mysl o tym!!! Przynajmniej nie doszukuj w sobie jakis wad ktore sa spowodowane niewiadomo czym!! kiedys byem bardzo niesmialy i powiem szczerze ze dragi pomogly mi przelamac ta bariere. Moze smiesznie to jest, ale tak bylo, poprostu wyluzowalem a nie latalem gdy byla obok jakas dziewczyna. teraz z 5 lat nie biore, z pozytywow to zauwazylem w sobie to ze jestem rozgadany!! Uwierz w siebie i znajdz pozytywy! Nie uzalaj sie bo to sensu nie ma zupelnie! rozwijaj swoje hobby bo one pomaga wierzyc w siebie!! zajmij sie soba silownia, jakis sport, moze wiesz zadbaj o zdrowie i wyglad cos sobie kup ladnego... i z kazdego dnia sie ciesz ze jest i dostrzegaj malutkie ale plusy dzieki ktorym potrafimy sie cieszyc

Gość Stefan Gitatra
bo mi się zlasowała

Gość Stefan Gitatra

Gość Ajajaj
jestes moze autorze topiku??

Gość Ajajaj
odezwij sie plissss